Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(giekab @ 2013 11 03, 12:08)
Grūdų galit sekmadienį ryte į Aleksoto turgų nuvažiuoti - kviečių 1kg- 1Lt; Avižos, miežiai, kukurūzai - po 2Lt. Tiesa pas ūkininką kur kviečius pirkau dar ir magaryčių 0,4kg įdėjo, o kur kitus grūdus pirkau - po 0,2-0,3kg nusuko...  doh.gif Ne visi sąžiningi, sunku neapsigauti.  blush2.gif

Tai vat, kad turėčiau mašiną, tai visur aplakstyčiau..tas Aleksotas į mano maršrutus niekaip nepatenka doh.gif Bet vistiek gal kada teks vykti, nes mano paršiai visai išrankūs pasidarė, sausiakas beveik joks nebetinką, visas sumy....mas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 11 02, 12:06)
Merginos, tai niekam nereikia avizu ir sveiku kvieciu grudu? Kita savaite dirbsiu, galeciau pasiimt i darba Zirmunuose. As neparduodu, tiesiog draugiskai dalinuosi. smile.gif

Aš labai noriu !
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 11 03, 13:17)
Tai vat, kad turėčiau mašiną, tai visur aplakstyčiau..tas Aleksotas į mano maršrutus niekaip nepatenka doh.gif Bet vistiek gal kada teks vykti, nes mano paršiai visai išrankūs pasidarė, sausiakas beveik joks nebetinką, visas sumy....mas doh.gif  doh.gif

man ir jis visai nepakeliui, bet taupymo atžvilgiu Aleksoto turgaus ūkininkai praverčia - nori nenori šiaip taip prisiruošiau. Dabar vėl saviškiams grūdų mišinius pati darau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 11 04, 08:53)
Aš labai noriu !

sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ku toliau tuo labiau Sidas kanda unsure.gif
Atsakyti
Pas mus namie protestas - kiaulinai nebegauna zoles, tai needa darzoviu visiskai doh.gif Gerai, kad bent sausiaka su sienu valgo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 11 07, 09:57)
Pas mus namie protestas - kiaulinai nebegauna zoles, tai needa darzoviu visiskai  doh.gif  Gerai, kad bent sausiaka su sienu valgo....  unsure.gif

o pas mus kai negau a zoles tai nieko isvis needa,vaiksto kniuksedamas po visa nama ir istisai miega,tai kol dar yra tos zoles tol dar parnesu as jam nes visai mandra zuvedra nieko needa .kandziojasi ir mano drakonas,jau kitaip net negaliu pavadinti,bet tas jo kandimas toks labai keistas tik tada kada lakstineja ir kai ketini paliesti ji tai jis toki greita judesiuka ivaldes kaip gyvate ,kerta ir atsitraukia.ir is vis pas mane kiaulyte labai nestandartinio charakterio,labai keista ir savotiska,kitos tai pamacuisios seimininka prasosi paimamos o maniskis bega sleptis jai praeinu kai tuo tarpu eda,tupi pasislepes ir laukia kol pati ateisiu.tikrai idomi ji pas mane bet aciu dievui kad megsta buti rankose ir tupeti ant peties nes kitaip vaikai jau nebezinotu ka su ja daryti.siuabingai nenori sukuotis negalim dviese net nulaikyti,tai manau tas sukavimasis jai kanziojima isprovokuoja nes tik biski su pirstais plaukus pasklaidau ir kerta jau,o prie nagu net artintis negaliu vel bandau spiceliai paliesti juos ka tu,amen sukramtytos rankos. lotuliukas.gif zodziu maniski tik glostyk ir nieko daugia bet deja reikia dar moketi glostyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai dabar ne šieno dudam, o sausos žolės. O taip labiausiai petražoles mėgsta smile.gif
Net jei kiši po nosim ir neduodi erzinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2013 11 07, 10:19)
Mes tai dabar ne šieno dudam, o sausos žolės. O taip labiausiai petražoles mėgsta smile.gif
Net jei kiši po nosim ir neduodi erzinasi smile.gif

as ir pridziovinau zoles saviskiui tokia zalia grazi bet deja tik is bado jam atsiginti.pas mane jis needa petrusku tik ju kotelius,ir krapou kotelius ir spinatu kotelius ,tik kotelius visu lapiniu darzoviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 07 lapkričio 2013 - 10:22
QUOTE(andra96 @ 2013 11 07, 11:21)
as ir pridziovinau zoles saviskiui tokia zalia grazi bet deja tik is bado jam atsiginti.pas mane jis needa petrusku tik ju kotelius,ir krapou kotelius ir spinatu kotelius ,tik kotelius visu lapiniu darzoviu lotuliukas.gif

ogo koks išrankus. Mano tik nelabai nori ėda grūdelius visokius, tik iš bado kaip sakau.
Viskas eina obuoliai, bulvės, agurkai, cukinijos, morkos.

Dar skaičiau kad šakelių riektų duoti gražti, net nežinau nei kokių, nei ar tikrai reikia.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2013 11 07, 11:24)
ogo koks išrankus. Mano tik nelabai nori ėda grūdelius visokius, tik iš bado kaip sakau.
Viskas eina obuoliai, bulvės, agurkai, cukinijos, morkos.

Dar skaičiau kad šakelių riektų duoti gražti, net nežinau nei kokių, nei ar tikrai reikia.

reikia reikia.as prilauziau berzo sakeliu padariau tokia vanta kaip i pirti,isdziuvo graziai tai gauna rykstes berzines lotuliukas.gif uz visas kiaulystes lotuliukas.gif sugrauzia net nerasta ne vieno gabaliuko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 07 lapkričio 2013 - 10:35
Tada ir aš eisiu šakelių pasirinkti, kol neužšalė.
Atsakyti