QUOTE(Sunreja @ 2013 11 07, 09:57)
Pas mus namie protestas - kiaulinai nebegauna zoles, tai needa darzoviu visiskai

Gerai, kad bent sausiaka su sienu valgo....
o pas mus kai negau a zoles tai nieko isvis needa,vaiksto kniuksedamas po visa nama ir istisai miega,tai kol dar yra tos zoles tol dar parnesu as jam nes visai mandra zuvedra nieko needa .kandziojasi ir mano drakonas,jau kitaip net negaliu pavadinti,bet tas jo kandimas toks labai keistas tik tada kada lakstineja ir kai ketini paliesti ji tai jis toki greita judesiuka ivaldes kaip gyvate ,kerta ir atsitraukia.ir is vis pas mane kiaulyte labai nestandartinio charakterio,labai keista ir savotiska,kitos tai pamacuisios seimininka prasosi paimamos o maniskis bega sleptis jai praeinu kai tuo tarpu eda,tupi pasislepes ir laukia kol pati ateisiu.tikrai idomi ji pas mane bet aciu dievui kad megsta buti rankose ir tupeti ant peties nes kitaip vaikai jau nebezinotu ka su ja daryti.siuabingai nenori sukuotis negalim dviese net nulaikyti,tai manau tas sukavimasis jai kanziojima isprovokuoja nes tik biski su pirstais plaukus pasklaidau ir kerta jau,o prie nagu net artintis negaliu vel bandau spiceliai paliesti juos ka tu,amen sukramtytos rankos.

zodziu maniski tik glostyk ir nieko daugia bet deja reikia dar moketi glostyti