Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Sveiki, pasirodom ir mes.Atiduodu duoklę Juratemai, ji jau seniai prašė įkelti foto, bet neturėjau kada blush2.gif
Per darbus nėra laiko net kada nufotkint kai laksto po namus doh.gif
Gyvenam gerai, draugaujam, myluojamės, miegam, valgom. Žodžiu thumbup.gif
Super kiaulytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 24 lapkričio 2013 - 14:42
grazuoles wub.gif
Adrija irgi auga,kailis tik blizga,o siandien veltuniuka ant pilvuko iskirpau,tai taip issigando,paskui tik nosi man prie rankos priglaude ir gulejo ,bedinosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2013 11 24, 15:31)
Sveiki, pasirodom ir mes.Atiduodu duoklę Juratemai, ji jau seniai prašė įkelti foto, bet neturėjau kada blush2.gif
Gyvenam gerai, draugaujam, myluojamės, miegam, valgom. Žodžiu  thumbup.gif
Super kiaulytės wub.gif

labai gražios jūsų kiaulytės drinks_cheers.gif Margutės dėmės irgi anksčiau buvo gelsvos spalvos, bet paskui į pilkumą pasidarė - pakeitė spalvą g.gif
Atsakyti
mielutes 4u.gif o jau persikute kokia riebi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2013 11 24, 15:31)
Gyvenam gerai, draugaujam, myluojamės, miegam, valgom. Žodžiu  thumbup.gif
Super kiaulytės wub.gif

grazus tie parsiukai kokie
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2013 11 24, 21:44)
mielutes  4u.gif  o jau persikute kokia riebi  smile.gif

Nu kad Persikutė neriebi ax.gif Papilnėjus, bet nedaug žinokit wub.gif Šiaip abi draugauja, gyvena kartu, rytais jau 6 kai keliuosi tai vos atsikelus choru karus demonstruoja, pas jas i kambarį iš ryto be agurko ar ko kito geriau neit schmoll.gif biggrin.gif
Pamiegot ant rankų mėgsta abi, tik Persikutė tai išvis atsipalaiduoja taip, kad nepakrutinsi lotuliukas.gif
O kai gauna valgyt, nors įdedam visko po 2 bet visą laiką abiems to pačio gabaliuko reikia biggrin.gif Tai taip juokinga kai viena įsikanda ir bėga į kampą nuo kitos thumbup.gif
Atsakyti
Devintas dangau, tik 2 kiaulytės ? lotuliukas.gif fainuolės wub.gif

o Margutė, kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 25 lapkričio 2013 - 09:16
QUOTE(linete33 @ 2013 11 24, 16:05)
grazuoles  wub.gif
Adrija irgi auga,kailis tik blizga,o siandien veltuniuka ant pilvuko iskirpau,tai taip issigando,paskui tik nosi man prie rankos priglaude ir gulejo ,bedinosi   unsure.gif

pas maniski ir koltuniukai darosi,nors kasdien pasukuoju bet jis labai bijo,slepiasi neina nulaikyti,zodziu nemegsta juodai.cia pries kelias dienas teko maudyti iki puses lotuliukas.gif visa bijau nes pas mus gan vesoka,jau taip subiniuka susisysenes buvo doh.gif o kvapelis...tai jis pirma karta man taip drebejo susuktas ranksluostyje,net persigandau kad nesusirgtu,bet lyg nieko begineja valgo straksi kandziojasi...taip iseina sveikas biggrin.gif tai ant rytojaus nuejau plauku dziovintuva pirkti,jo neturejau nes pati nenaudoju,dabar sakiau greit pradziovinsiu ji,nes taip tai 3val sedi ir dziusta biggrin.gif maudytis tai labai megsta.pats i kriaukle lipa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 25 lapkričio 2013 - 10:49
QUOTE(andra96 @ 2013 11 25, 11:47)
pas maniski ir koltuniukai darosi,nors kasdien pasukuoju bet jis labai bijo,slepiasi neina nulaikyti,zodziu nemegsta juodai.cia pries kelias dienas teko maudyti iki puses lotuliukas.gif visa bijau nes pas mus gan vesoka,jau taip subiniuka susisysenes buvo doh.gif o kvapelis...tai jis pirma karta man taip drebejo susuktas ranksluostyje,net persigandau kad nesusirgtu,bet lyg nieko begineja valgo straksi kandziojasi...taip iseina sveikas biggrin.gif tai ant rytojaus nuejau plauku dziovintuva pirkti,jo neturejau nes pati nenaudoju,dabar sakiau greit pradziovinsiu ji,nes taip tai 3val sedi ir dziusta biggrin.gif maudytis tai labai megsta.pats i kriaukle lipa lotuliukas.gif

aha,as irgi vakar uzpakali kiaulei ploviau,tai kentejo tyliai.paskui tik kai ranksluosciu dziovinau tai skundesi labai,o del feno tai ar neisigas to garso? nes mano tai bijodavo
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2013 11 25, 12:57)
aha,as irgi vakar uzpakali kiaulei ploviau,tai kentejo tyliai.paskui tik kai ranksluosciu  dziovinau tai skundesi labai,o del feno tai ar neisigas to garso? nes mano tai bijodavo

na nezinau net bandysiu,siurblio tai nebijo visiskai,sedi sau ramiai kai tvarkausi,bet feno gali ir prisibijoti bet biski po biski.o jis kazkaip beje silpnai uzia .kad jis istisai apsivaro ta uzpakali,net gumute buvau surisus bet toooooks nelaimingas buvo kad juokas eme biggrin.gif siaip tikrai tvarkingas daro i viena vieta,bet va kur miega ten ir krauna visa savo turta ir islipa is savo miegmaisio visa slapias.tie plaukai jau labai ilgi susisuka jam tarp koju,gal sakau nukirpti,bet taip gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 25 lapkričio 2013 - 13:59
QUOTE(fresija @ 2013 11 25, 11:57)
aha,as irgi vakar uzpakali kiaulei ploviau,tai kentejo tyliai.paskui tik kai ranksluosciu  dziovinau tai skundesi labai,o del feno tai ar neisigas to garso? nes mano tai bijodavo

As savo dicki dziovinu su fenu, nepasakyciau, kad bijo, tiesiog stovi ir tiek, nera labai patenkintas, bet ka daryt....
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 11 25, 15:38)
As savo dicki dziovinu su fenu, nepasakyciau, kad bijo, tiesiog stovi ir tiek, nera labai patenkintas, bet ka daryt....

o mano MB tai juokiasi.zinoma realiai jis viska supranta ,kad to feno reikia kad maziukui salta dziuti,bet va kur jis tau nepaburbuliuos,sako nu va fena nupirkom jau gal po kiek laiko bigudukus nupirksim biggrin.gif
Atsakyti