Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

koks gražus šaškių mylėtojas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 11 27, 18:12)
net nesidomejau apie juos,daznai,galima sakyti kas antra diena namuka tvarkau,tai niekas ten nesmirda smile.gif jei buta koks spirgiukas paimu surenku ir i wc nuleidziu smile.gif zinoma gal pats kiauliukas ir turi sioki toki kvapa,bet tai normalu,beje nemaudysi jo kasdien,ne vasara.o siaip bedu del kvapu tikrai neturim,jis pats nuo to flico kvepia milteliais,vaikai net juokauja kad skalbenkoje ji plaunu su arielu lotuliukas.gif

Sveikos,as tai narveli plaunu ne kiekviena diena,kas 5 dienas.O siaip kvapas tai yra noreciau ji panaikint g.gif .
Papildyta:
ax.gif gal zinot kas nors,ka dar galima duoti is darzoviu juru kiaulytems? maniske labai mego is sodo, o dabar ziema greit nebešviezus o ju mano panele(kiaulyte) nelabai megsta .biggrin.gif siaip dar obuoli duodu.
Atsakyti
QUOTE(nika mama @ 2013 11 28, 10:15)
Sveikos,as tai narveli plaunu ne kiekviena diena,kas 5 dienas.O siaip kvapas tai yra noreciau ji panaikint g.gif .
Papildyta:
ax.gif gal zinot kas nors,ka dar galima duoti  is darzoviu juru kiaulytems? maniske labai mego is sodo, o dabar ziema greit nebešviezus o ju mano panele(kiaulyte) nelabai megsta .biggrin.gif siaip dar obuoli duodu.

mano dar megsta ridikeliu lapus,morka.kopusto nemegsta gaila,nes jame c vitamino yra
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2013 11 28, 11:33)
mano dar megsta ridikeliu lapus,morka.kopusto nemegsta gaila,nes jame c vitamino yra

Su kopūstu- atsargiai- nuo jo viduriukus pučia.. Pirmam puslapyje yra sąrašiukas- kokių daržovių galima. mirksiukas.gif mano galva- žiemą labai šaunu duoti daigintų javų- ir natūralu ir sveika ir mėgsta. Morkos, obuoliai kalafioro lapai..Krapai petražolės, špinatai..

Laba diena visoms gražuolių mamoms.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 11 28, 11:37)
Su kopūstu- atsargiai- nuo jo viduriukus pučia.. Pirmam puslapyje yra sąrašiukas- kokių daržovių galima. mirksiukas.gif  mano galva- žiemą labai šaunu duoti daigintų javų- ir natūralu ir sveika ir mėgsta. Morkos, obuoliai kalafioro lapai..Krapai petražolės, špinatai..

Laba diena visoms gražuolių mamoms.

kiek gi reiktu pridaigint,kad mano besociams butu gana doh.gif baigia ausis apgrauzt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 11 28, 13:47)
kiek gi reiktu pridaigint,kad mano besociams butu gana  doh.gif baigia ausis apgrauzt  rolleyes.gif

Manau- vieną kambarį galėtum skirti žolytės auginimui vietoj kilimo. biggrin.gif kaip gražu ekologiška.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 11 28, 12:47)
kiek gi reiktu pridaigint,kad mano besociams butu gana  doh.gif

As ir ta pati pagalvojau doh.gif lotuliukas.gif

Kazkaip vasara ipratau daznai maitinti kiaulinus, 3-4 k i diena, o dabar, kai zoles nebera, skaudziai per kisene duoda... Reiks mazint maitinimu skaiciu turbut... g.gif
Atsakyti
as tai pagalvojau ,gal yra zoo parduotuvese spec.grauzikams zoles nes katinams buna o gal kaciu tiktu? g.gif nes as dar esu moliuga bandzius ,bet nelabai megsta kiaulyte. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nika mama @ 2013 11 28, 16:10)
as tai pagalvojau ,gal yra zoo parduotuvese spec.grauzikams zoles nes katinams buna o gal kaciu tiktu? g.gif nes as dar esu moliuga bandzius ,bet nelabai megsta kiaulyte. rolleyes.gif

zole katems? cia arba jau kazkokia naujiena arba as kazko nezinau smile.gif turejau persu katina bet zoles jam neduodavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na is tikruju esu macius katėms spec.žoles seklu , galvoju gal ir juru kiaulytei tiktu. g.gif Tu pasiziurek parduotuvėse rimi seklu skyriuje ,arba gyvunu skyriuje .Reiks ir man pabandyt . bigsmile.gif ta zolyte nebrangiai kainuoja . rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika mama: 28 lapkričio 2013 - 21:01
QUOTE(vilkra @ 2013 11 28, 13:01)
Manau- vieną kambarį galėtum skirti žolytės auginimui vietoj kilimo. biggrin.gif  kaip gražu ekologiška.. wub.gif

per viduri takeli iki sofkos palieku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nika mama @ 2013 11 28, 20:59)
Na is tikruju esu macius katėms spec.žoles  seklu , galvoju gal ir juru  kiaulytei  tiktu. g.gif Tu pasiziurek parduotuvėse rimi  seklu skyriuje ,arba gyvunu  skyriuje .Reiks ir man pabandyt . bigsmile.gif ta  zolyte nebrangiai kainuoja . rolleyes.gif

as auginau auginau,per 5 sekundes nuede i vsio lotuliukas.gif
Atsakyti
O patartum jas man nusipirkt ? g.gif
Atsakyti