Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(nika mama @ 2013 11 28, 21:12)
O patartum  jas man nusipirkt ? g.gif

eda noriai,as ir velykine zolyte perku,tik gaunasi labiau pramoga,nei privalgymas lotuliukas.gif nes siaip ir orhideju saknis per sekunde nueda jei pripuola doh.gif
Atsakyti
Del žolės ar javų daigų- jei leidžia piniginė- galima gi pirkti juos jau sužėlusius, ten kur sultis iš jų spaudžia.., bet pigiau patiems ant palangės auginti- ir du kartus drlių nuimti.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 11 28, 21:52)
Del žolės ar javų daigų- jei leidžia piniginė- galima gi pirkti juos jau sužėlusius, ten kur sultis iš jų spaudžia.., bet pigiau patiems ant palangės auginti- ir du kartus drlių nuimti.

jau su Limpopeliu ir meiliaja Adryte ar pirk ar augink,besociai jie abu lotuliukas.gif o Adrija tai baisiai meili,jai tik buciuotis ir glaustytis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 28 lapkričio 2013 - 22:10
ačiū visom už sveikinimus!

Maniškis negeria vandenuko... Vis pakeičiu gertuvėj vandenį, perkabinu, bet niekad dar nemačiau kad jis gertų; Bet valgo daug daržovių (moliūgą, morkas, agurką, salotų lapus), gal vandens su jomis gauna tam tikrą kiekį ir dėl to nebenori gert.
Atsakyti
mano viena kiaulytė beveik visai negėrė vandens. šitos irgi ne kažką. Kai daržovių yra, matyt nereikia vandens
Atsakyti
o as sianakt sapnavau, kad mums paliko Adrija pasaugoti. O ji tokia dar vis mazute kokia paskutini karta maciau, tik plaukai pasisiausia, toks kamuoliukas. As ja delne laikau myluoju, o uosviene "ka tu cia per ziurke turi?" o as "tai gi cia Piges mazyle"
uosviene"vis vien ziurke" ir paemus pati ja myluoja. Tai kai supykau.."ko cia ja myluojat jei ji jums ziurke?" ir atemiau. Suskambo zadintuvas, taip ir nebemaciau daugiau Adrijos.
P.S.mano uosviene labai nemegsta gyvunu, o pas mus vos ne mini zoo sodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2013 11 29, 08:56)
Maniškis negeria vandenuko...   

maniškė irgi negeria rudens-žiemos-pavasario sezoną, o va vasarą geria, matyt jai karšta ir troškina, o žiemą pakanka agurko ir kitų daržovių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2013 11 29, 07:56)

Maniškis negeria vandenuko...    Vis pakeičiu gertuvėj vandenį, perkabinu, bet niekad dar nemačiau kad jis gertų;  Bet valgo daug daržovių (moliūgą, morkas, agurką, salotų lapus), gal vandens su jomis gauna tam tikrą kiekį ir dėl to nebenori gert.

na mano tai vandenuka geria, daug vandenuko gauna su agurku tai jei kiekviena diena duosi tai gal ir negeria, su tavim sutinku. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2013 11 29, 07:56)

Maniškis negeria vandenuko...    Vis pakeičiu gertuvėj vandenį, perkabinu, bet niekad dar nemačiau kad jis gertų;  Bet valgo daug daržovių (moliūgą, morkas, agurką, salotų lapus), gal vandens su jomis gauna tam tikrą kiekį ir dėl to nebenori gert.

maniskiai kaip uzeina,kartais geria kaip isproteje,kartais visai negeria,nors maitinu vienodai,turiu sekt gertuves ponuliu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kadukas @ 2013 11 29, 09:36)
o as sianakt sapnavau, kad mums paliko Adrija pasaugoti. O ji tokia dar vis mazute kokia paskutini karta maciau, tik plaukai pasisiausia, toks kamuoliukas. As ja delne laikau myluoju, o uosviene "ka tu cia per ziurke turi?" o as "tai gi cia Piges mazyle"
uosviene"vis vien ziurke" ir paemus pati ja myluoja. Tai kai supykau.."ko cia ja myluojat jei ji jums ziurke?" ir atemiau. Suskambo zadintuvas, taip ir nebemaciau daugiau Adrijos.
P.S.mano uosviene labai nemegsta gyvunu, o pas mus vos ne mini zoo sodas  ax.gif

reiks jau fotosesija surengt,nelabai ji ir didele dar paaugliuke,bet kailiukas tai labai grazus,blizgus,ir labai meilute,manes jau visai nebijo,tik nosiuka kisa buciuotis ir glaustis ,oi pasiseke Limpopeliui su zmona busima,pasisneka jie abudu,pasibuciuoja per grotas ir ramu iki sausio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 11 29, 19:59)
maniskiai kaip uzeina,<a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">kartais</a></a> geria kaip isproteje,kartais visai negeria,nors maitinu vienodai,turiu sekt gertuves ponuliu  lotuliukas.gif
Papildyta:

reiks jau fotosesija surengt,nelabai ji ir didele dar paaugliuke,bet kailiukas tai labai grazus,blizgus,ir labai meilute,manes jau visai nebijo,tik nosiuka kisa buciuotis ir glaustis ,oi pasiseke Limpopeliui su zmona busima,pasisneka jie abudu,pasibuciuoja per grotas ir ramu iki sausio  lotuliukas.gif

mano Persis kazkoks pasikeites,charakteris kazkoks kitoks jau nei buvo,beveik nesikandzioja visiskai,mane pamates prigula prie zemes ir stebi,man priejus burzgia is meiles wub.gif savoj teritorijoj jis toks arsokas buvo visada,tik rankose be galo meilus,bet kas liecia jo namus... doh.gif gal cia sakau meiles jam truksta juk vyras jau suauges jau greit 6men.arba cia pries kaledas nori buti geras kaip ir visi vaikai lotuliukas.gif nes senis saltis zada drauga dovanu po egle padeti :lotuliukas:jei bus geras...nesikandzios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 29 lapkričio 2013 - 19:21
QUOTE(andra96 @ 2013 11 29, 19:18)
mano Persis kazkoks pasikeites,charakteris kazkoks kitoks jau nei buvo,beveik nesikandzioja visiskai,mane pamates prigula prie zemes ir stebi,man priejus burzgia is meiles  wub.gif savoj teritorijoj jis toks arsokas buvo visada,tik rankose be galo meilus,bet kas liecia jo namus... doh.gif gal cia sakau meiles jam truksta juk vyras jau suauges jau greit 6men.arba cia pries kaledas nori buti geras kaip ir visi vaikai lotuliukas.gif nes senis saltis zada drauga dovanu po egle padeti :lotuliukas:jei bus geras...nesikandzios...

ax.gif Adrija ir inteligente,va kaimyne laike ant ranku,o tik paleido ir pasiusiojo,o kol ant ranku kente kiek galejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 11 29, 21:32)
ax.gif  Adrija ir inteligente,va kaimyne laike ant ranku,o tik paleido ir pasiusiojo,o kol ant ranku kente kiek galejo  thumbup.gif

pas mane ir tas pat,nesysioja jei buna ant ranku,duoda suprasti kai reikalas uzspaudzia,nulipa,padaro ir vel ateina myluotis,bet cia tik su situo reikalu taip,su rimtesniu reikalu tai jei guli ilgiau pas mane tai prikrauna kruvyte, lotuliukas.gif bet vistiek saunuoliai tvarkingi jie pas mus 4u.gif
Atsakyti