Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Niktė @ 2014 01 03, 15:03)
Taure, tikrai žiauru  unsure.gif

Man jau dabar baisu kas vasarą bus, juk vis vien langai atidaromi  unsure.gif

Mūsų Boružėlė pakolkas šinšiliniam narve, ryt planuoj akvariumą jai parnešti, nes labai vargina kraikas aplink visą spintelę  blush2.gif

Jaučiu vasarą atidarytas langas nieko baisaus, aš ant tiek tikrai nesaugojau.

Žiema dabar, ledinis vėjas prasinešė per aukštą, kai iš dviejų pusių durys atsilapojo, ir to pakako verysad.gif
Atsakyti
uzjauciu labai verysad.gif pamenu ir as gerai ta jausma kai tekdavo atsisveikinti su savo augintiniais nuo vaikystes.cia ko gero vienintelis jausmas is kurio neisauga zmogus.stiprybes jums...ir sekmes Rozytei parsiuku rojuje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 12 30, 13:35)
Uzuojauta verysad.gif  Kiek metu Olivijai buvo?

Keli metukai, jaunute...

Taure, uzuojauta unsure.gif

O kaip jus galvojate, kitai kiaulytei neliudna dabar? Kad nemirtu is sielvarto...bet is kitos puses ar priimtu kita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 04 sausio 2014 - 10:06
QUOTE(SuperBaba @ 2014 01 04, 11:05)
Keli metukai,  jaunute...

Taure, uzuojauta  unsure.gif

O kaip jus galvojate, kitai kiaulytei neliudna dabar? Kad nemirtu is sielvarto...bet is kitos  puses ar priimtu kita g.gif

liūdnoka bus.. Gi smagu buvo pasišnekučiuoti su savo gentainiu..manau, kad jauną gyvūnėlį turėtų priimti.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 04, 11:04)
liūdnoka bus.. Gi smagu buvo pasišnekučiuoti su savo gentainiu..manau, kad jauną gyvūnėlį turėtų priimti.

as ir manau,kad mazyli lengviau priimtu,nei suaugusi,va,kaip Limpopelis Persi globojo maziuka,dabar susitiko suauge,o draugyste neisirus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 01 04, 12:55)
as ir manau,kad mazyli lengviau priimtu,nei suaugusi,va,kaip Limpopelis Persi globojo maziuka,dabar susitiko suauge,o draugyste neisirus  wub.gif

Kaip sužadėtiniai laikosi? O gal jau sutuokei savo porelę.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 04, 11:57)
Kaip sužadėtiniai laikosi? O gal jau sutuokei savo porelę.. biggrin.gif

dar nesutuokiu,nepriskambinu Juratei,parasysiu gal laiska ,Adrija paaugus,isgrazejus,na bet Limpopis gigantas vistiek pries ja,texeliai mat didesni kiauliukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 01 04, 12:55)
as ir manau,kad mazyli lengviau priimtu,nei suaugusi,va,kaip Limpopelis Persi globojo maziuka,dabar susitiko suauge,o draugyste neisirus  wub.gif

parvezem Persiui drauga visa maziuka kudykeli dar daviau pauostyti dabar namie tragedija klykimai cypimai nebezinau ka daryti,atskyrus turiu laikyti nes maniskis dramblys pries ta tai mindo ji lipa galvoja kad pana.is dezes issoka ir varo ieskoti nezinau kur ji man deti kad neisliptu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 01 04, 13:18)
parvezem Persiui drauga visa maziuka kudykeli dar daviau pauostyti dabar namie tragedija klykimai cypimai nebezinau ka daryti,atskyrus turiu laikyti nes maniskis dramblys pries ta tai mindo ji lipa galvoja kad pana.is dezes issoka ir varo ieskoti nezinau kur ji man deti kad neisliptu lotuliukas.gif

nu va Persiui motiniski jausmai neprabudo,prabudo kitoki blush2.gif reiks Adrijau i svecius ateit,padaryt tvarka,ana pas mane oi kietuole lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 04 sausio 2014 - 13:21
QUOTE(linete33 @ 2014 01 04, 14:20)
nu va Persiui motiniski jausmai neprabudo,prabudo kitoki  blush2.gif  reiks Adrijau i svecius ateit,padaryt tvarka,ana pas mane oi kietuole  lotuliukas.gif

eina sau zveris Persis pasidare biggrin.gif duok jam ta maziuka ir viskas,tas dar 3 sav tik susiguzes,jauciu teks dar per pipete girdyti man ji ane?o tai zinoma daba Adrijos eile pasirodyti ax.gif
Atsakyti
labutis , oi kokios liudnos nuotaikos cia unsure.gif uzjauciu 4u.gif
QUOTE(andra96 @ 2014 01 04, 13:22)
eina sau zveris Persis pasidare biggrin.gif duok jam ta maziuka ir viskas,tas dar 3 sav tik susiguzes,jauciu teks dar per pipete girdyti man ji ane?o tai zinoma daba  Adrijos eile pasirodyti ax.gif

parodykit mazyli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2014 01 04, 14:27)
labutis , oi kokios liudnos nuotaikos cia unsure.gif  uzjauciu  4u.gif

parodykit mazyli bigsmile.gif

parodysiu butinai,bet biski veliau gal kai grysim I uk o tai jau bus kita savaite,dabar jis pas mus tik pora valandu kaip namie,nenoriu gasdinti visokiais blicais,jau ir taip drebejo kai laikiau,Persis isgasdino su savo meiles protrukiais lotuliukas.gif
Atsakyti