Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Mangute @ 2013 10 10, 14:35)
o kaip man dabar žinoti ar mano jūrų kiaulytės iš tos pačios vados ar ne, jei aš pirkau iš gyvūnų parduotuvės. gi ten niekas neduoda veislės sertifikato ar pan. wink.gif

Jei pirkai parduotuvėje- paklausk. Didelė tikimybė, kad v giminaičiai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 10, 14:37)
Jei pirkai parduotuvėje- paklausk. Didelė tikimybė, kad v giminaičiai.

Jie atsakys taip kaip jiems patogiau wink.gif KLausiau ar gali daugintis, sakė - gali wink.gif taip, kad neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 10, 15:04)
Jie atsakys taip kaip jiems patogiau wink.gif KLausiau ar gali daugintis, sakė - gali wink.gif taip, kad neaišku.

Fiziologiškai gali. Aš irgi galiu su savo broliu, ar pusbroliu turėti vaikų. Bet ar tai būtų gerai??? Atmetus moralinius aspektus.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 10, 13:17)
a paplūdot..? Negalima. Taip- jie dauginsis, veisis, bet.. Nu ką jūs gausit ? Brolių- sesių vaikus? O tie vaikai po to ką gaus. Juk nežinosit tolimesnių jų likimų. Ir kam taip daryti?  Netyčia ,būna nesusaugai. Bet specialiai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  labai labai norisi jauniklių įsigykit negiminingus gyvūnus. Gi apsigimimai nebūtinai matosi- gali ir sveikai atrodyti, bet .. Ne, ne ir dar kartą ne.

Nei as sakiau, kad dauginsiu, nei kad jau pridauginau, as tik uzklausiau, o jus iskart skaudziai sureagavot, ramybes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 10 spalio 2013 - 15:12
QUOTE(Sunreja @ 2013 10 10, 16:12)
Nei as sakiau, kad dauginsiu, nei kad jau pridauginau, as tik uzklausiau, o jus iskart skaudziai sureagavot, ramybes jums  4u.gif

nea- aš neskaudžiai- tik tiesiai ir be apylankų

http://rodentia2006....odstvennye.html

tiem, kas dar moka rusiškai.
Atsakyti
Siaip tai del giminingu rysiu, kiek man teke dometis su veisliniais gyvunais yra taip. Kilmes dokumentai neisduodami jei artimi rysiai (kiek artimi nezinau). Bet yra leidziama kraujomaisa veislems toms, kurios yra retos. Pvz. mano suns tevas ir senelis (ty mano suns tevai yra tevas su dukra) yra tas pats suo ir jis turi dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 10, 13:29)
vat kaip tik dabar paskaičiau straipsnį, kad apsigiminai nebūtinai yra dėl kraujomaišos. Apsigimti gali juk ir skirtingų vadų vaikai wink.gif Kraujomaišos būdu asivesti jaunikliai sako yra lyg ir pažeidžiamesni, bet ir tai neįrodyta, tai tik teorija wink.gif

o vargeli,trukt uz vadziu vel is pradziu,baikit nesamones pasakoti,kad kraujomaisa nieko bloga,jau isdiskutuota sita tema doh.gif

Limpopelis su Adrija gyvuoja gerai,eda uz keturis,vienas kita aplenkkdami,Adrijai jau 2 menesiai,oi dar ilgai lauks zmonos lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(andra96 @ 2013 10 05, 12:00)
pas mus ta pati beda su ta zole ziemos bijau nes zoles jam duok ir vsio,cypia klykia be jos.o mintis gera namine zole auginti,juokingai gal skamba bet mes su dukra jam pasodinom i loveli tos zolytes is lauko,auga thumbup.gif nueda ir vel atauga,gal kaip nors per ziema vis geriau nei nieko,maniau kad neaugs bet taip idomu buvo eksperimenta padaryti ir va visas menuo jau zaliuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniskis be zoles niekaip,bet ziema pakeiciu krapais,tik brangiai atsieina blink.gif
Papildyta:
QUOTE(wilmusia @ 2013 10 08, 10:17)
Na štai ir mano šeimyna. Kol tvarkiau abu narvus, visi vonioje pasibendravo. vaikai su tėčiu draugiški, tik mama tėvui vis į skūrą kerta doh.gif

Taigi, mano "patirtis" parodė, kad 2 berniukai ir viena mergytė-voverytė. Visi verpetukai, tėvo genai tik tarp kojų pas du mažylius biggrin.gif Zebriuko plauko struktūra gal kiek į tėvo panaši, bet šiaip visi kaimynų vaikai. lotuliukas.gif  O bernai jau burkuoja, tai suka subines aplink moterišką giminę. Jau teks kurt izoliatorių arba kaip ir ankstesnius, apgyvendint su tėvu.

nu idilija tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 10 08, 10:34)
Graži šeimyna.

o man galvos skausmas- Tustsė:

Ji kažkokiu pitbuliu patapo. Va čia tratėdama ir kalendama dantimis fotoaparatą užsipuolė. Riukei kerta- tai taip visai nebukindama- kerta smarkiai ir skaudžiai. net kartu paleisti po kambarį negaliu. O taip neseniai buvo idilė slėpėsi baltoji už mamkos nugaros.

kovine Tutse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 10 spalio 2013 - 19:05
QUOTE(vilkra @ 2013 10 10, 06:58)
Labas.

1. Ar kiaulytės tikrai abi patelės? kitokiu atveju- laikai porelę ir teks turėti antrą narvą- pastoviai nėščios kiaulaitės juk nenori turėti. Ane? mirksiukas.gif
2. Kiaulytės labai anksti subręsta, todėl galėjot jau gauti su kraičiu.
3.Parodykit veterinarui, ir, jei tikrai viena laukiasi- atskirkit. Bent jau aš taip daryčiau.  Ten paaiškins ir kaip elgtis per gimdymą. Aš neturėjau laimės turėti jauniklių. Gal kitos papasakos iš patirties.

Labas vakarelis. Dekui uz atsakyma.
*Patikrinau, tikrai pateles, bet del viso pikto lai patikrina veterinaras.
Apsaugok viespatie nuo juru kiaulyciu fermos, nors jos mieli gyvuneliai, bet...

Tada iskilo kitas klausimas. Kaip jus transportuojate vesiu laiku kiaulytes pas veterinara? Dabar gi salta, o kiek skaiciau apie jas, jos lepios, nes bijo skersvejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 10 10, 20:15)
o vargeli,trukt uz vadziu vel is pradziu,baikit nesamones pasakoti,kad kraujomaisa nieko bloga,jau isdiskutuota sita tema  doh.gif

Limpopelis su Adrija gyvuoja gerai,eda uz keturis,vienas kita aplenkkdami,Adrijai jau 2 menesiai,oi dar ilgai lauks zmonos  lotuliukas.gif

aš aplamai apie visus gyvūnus, ne apie tik apie Jūrų kiaulytes. nu žodžiu, ne esmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 10 10, 22:39)
Labas vakarelis. Dekui uz atsakyma.
*Patikrinau, tikrai pateles, bet del viso pikto lai patikrina veterinaras.
Apsaugok viespatie nuo juru kiaulyciu fermos, nors jos mieli gyvuneliai, bet...

Tada iskilo kitas klausimas. Kaip jus transportuojate vesiu laiku kiaulytes pas veterinara? Dabar gi salta, o kiek skaiciau apie jas, jos lepios, nes bijo skersvejo blush2.gif

manau- geriausia transportavimo priemonė - kepurė. biggrin.gif Natūralaus pluošto. Šiaip žiemą aš vežu boksiuke- o jį įvynioju į šaliką, kad tik vina anga matytųsi. Linetė33 , girdėjau kailinėj kepurėj žiemą vežioja.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 10, 16:35)
nea- aš neskaudžiai- tik tiesiai ir be apylankų

http://rodentia2006....odstvennye.html

tiem, kas dar moka rusiškai.

Be apylanku isvadinot pabludusia, nais biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
maniskis be zoles niekaip,bet ziema pakeiciu krapais,tik brangiai atsieina blink.gif
Papildyta:
maniskis i krapus demesio nekreipia.i petruskas taip pat,gerai kad bent morku zelmenelius eda nors morku ir nemegsta.jam zole wub.gif per nakt nuede visa loveli daba reikia laukti kol ataugs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 11 spalio 2013 - 08:39