Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(giekab @ 2013 10 11, 19:18)
4u.gif ar tvarkinga mergytė? smile.gif

negaliu skustis,manes neapdirbo niekad,bet narvelyj tai jau ne vienam kampe siusioja, savaite atlaiko popierinis kraikas,manau apsigyvens su Limpopeliu bus tvarkinga ,anas pedantas tiesiog lotuliukas.gif
Atsakyti
Adrijos snukutis man mama primena, o va kailiukas tai tikrai tecio tongue.gif
Be to, kazkada raset, kad ji megsta i plaukus isikasus miegot. Cia manau is mamos paveldejo, Pige ir dabar nusitaiko ir kaip vovere uzsoka ant peties, ikisa nosi i plaukus palei ausi ir sedi kaip papuga, as taip su ja ant peties ir po namus galiu vaiksciot, tik baisoka, kad nenuslystu. O va Berziukas priesingybe, jis mieliau ant zemes po namus laksto.
Atsakyti
O tos granules is Senuku ar jos nera spygliuociu medziu?nes girdejau kad kiaulytem spygliuociu medziu negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(antina @ 2013 10 11, 20:41)
O tos granules is Senuku ar jos nera spygliuociu medziu?nes girdejau kad kiaulytem spygliuociu medziu negalima  g.gif

Pjuvenos iš Kikos manyčiau irgi spygliuočių, bent jau toks kvapas - kaip pušų medienos. Kol nieko blogo nesidaro - naudoju. Nors ir aš girdėjau, kad spygliuočių pjuvenos nėra gerai, bet gal tik žiurkėms labiausiai kvėpavimo takams kenkia blush2.gif
Asan popierinį kraiką naudoti kiaulytei man per brangu.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 12 spalio 2013 - 09:14
QUOTE(giekab @ 2013 10 12, 09:13)
Pjuvenos iš Kikos manyčiau irgi spygliuočių, bent jau toks kvapas - kaip pušų medienos. Kol nieko blogo nesidaro - naudoju. Nors ir aš girdėjau, kad spygliuočių pjuvenos nėra gerai, bet gal tik žiurkėms labiausiai kvėpavimo takams kenkia blush2.gif
Asan popierinį kraiką naudoti kiaulytei man per brangu..  verysad.gif

vienam Limpopo man pakelio uztekdavo virs menesio,o dabar dviem bus brangu,bet ka daryt,bent man alergija zymiai mazesne,nei nuo medzio granuliu ax.gif
Atsakyti
O pas mus savaitgaliui prisiglaudė va kas:

user posted image

labai smalsi panelytė. Vis kiša letenas į JK narvus... Bet meilumas ir gražumas.. Tik.. kaip viena rusų patarlė sako "ne radisj krasivoj, a radis sčastlivoj.."

https://www.facebook...3...3998&type=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 12 spalio 2013 - 10:39
QUOTE(vilkra @ 2013 10 12, 10:38)
O pas mus savaitgaliui prisiglaudė va kas:

šaunuoliai kad priglaudėt 4u.gif

Man tai irgi popierinis kraikas per brangu, tai kol kas sėdi mano ponia ant pjuvenų, o ka man įkyrės jas šluoti, pereisim ant granulių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 12, 12:07)
šaunuoliai kad priglaudėt  4u.gif

Čia tik savaitgaliui... Kol tikroji priglaudėja negali. MB ir tai ragus pastatė. Na, gyvenam jau 15 metai kartu, bet vat užeina jam nepaaiškinami "kas čia namie šeimininkas" priepuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 10, 14:20)
netikiu, kad tarp gyvūnų būna apsigimimai  g.gif

Įdomi teorija... g.gif Aišku, kad būna. ir dar kiek.

Mano jaunoji šeimyna išsiskirstė: panelė liko su mama, o kavalieriai pas tėtį į narvą persikraustė. Tėtis, kaip ir su ankstesne vada, labai draugiškas, kartu šokinėja, hamake kartu guli. tik bernai naktim vis švilpauja, tai trumpam leidžiu pas mamą. bet mama nelabai noriai jau pienelį duoda. matyt, dantys jau per aštrūs, todėl slepiasi ir laksto nuo vaikų. O jų ėdrumas doh.gif doh.gif doh.gif mano vaikai tiek nesuvalgo kiek jie biggrin.gif
Atsakyti
labuks,nu jus man pasakykit, kodel mano parsiukas plaukus sau nusikramto? niekaip negalim uzsiaugint kasu ar cia normalu?
Atsakyti
Laba vakara,

aš tai pat turiu jūrų kiaulytę Skinny. Jo vardas Giena. Jis aktyvus, draugiškas ir labai mėgsta kai jam glostau nosytę .Jis greit suvalgo savo maistą smile.gif , tikras rajūnas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armi.j @ 2013 10 13, 20:19)
Laba vakara,

aš tai pat turiu jūrų kiaulytę Skinny. Jo vardas Giena. Jis aktyvus, draugiškas ir labai mėgsta kai jam glostau nosytę .Jis greit suvalgo savo  maistą  smile.gif , tikras rajūnas.

user posted image

super, as kuo toliau tuo dazniau pradedu galvot apie dar viena plikiuka namuose tongue.gif
Atsakyti