QUOTE(Tapyras @ 2013 10 13, 20:44)
Gal kvailas klausimas, bet ka reiskia, kai kiauliukas sako "purrrrrrr"?
Bijo, arba grasina..

Armi.j, gražus plikiukas. Begemotukas su ūsais.

grazuolis plikiukas
maniskis irgi plaukus apsigrauzia,tikiuosi zmona neismoks is jo sito uzsiemimo

maniskis irgi plaukus apsigrauzia,tikiuosi zmona neismoks is jo sito uzsiemimo

Aš jau irgi pradedu apsiprasti su plikom kiaulytėm, galvoju mažu kada nors ir pas mane tokia bus
nes kad tikrai bus plika katė ir plika žiurkė - jau žinau. O dėl kiaulytės dar neesu apsisprendus

labas iš ryto 
Linette, užuojauta dėl Sniegelio

Linette, užuojauta dėl Sniegelio

QUOTE(Melka @ 2013 10 14, 08:02)
aciu,gaila maziuko,na bet gerai,kad is senatves,sunki ta senatve

siandien Adrija issigando,kad puole lakstyt,o Limpopo bartis ant manes,tipo ka cia jo busima zmona gasdinu

QUOTE(linete33 @ 2013 10 11, 18:48)
perku ir brangiai atsieina,o dabar kai 2 jie pas mane,tai apes
na bet ka daryt needa daugiau nieko Limpopelis,gal Adrija bus kitokia,nors obuoliais irgi nesidomi 
pas mane liudesys,numiro Sniegelis Kardadantis,senas jau buvo nabagelis

pas mane liudesys,numiro Sniegelis Kardadantis,senas jau buvo nabagelis

Uzuojauta del ziurkeniuko

Savaitgali kalbejau parodoj su Lepunelio seimininke, sake dauguma veisliniu JK yra isrankios maistui, tik skiniukes eda viska

QUOTE(Nokyte @ 2013 10 13, 16:26)
labuks,nu jus man pasakykit, kodel mano parsiukas plaukus sau nusikramto? niekaip negalim uzsiaugint kasu ar cia normalu?
Sito irgi klausiau Lepunelio seimininkes, tai cia susije su ruja, mergaites reikia kavalieriui...

o kaip paroda? daug kiauliuku buvo? as taip ruosiausi, isdabinau saviskius, bet taip ir nenuvaziavom

QUOTE(Sunreja @ 2013 10 14, 14:02)
Uzuojauta del ziurkeniuko
Savaitgali kalbejau parodoj su Lepunelio seimininke, sake dauguma veisliniu JK yra isrankios maistui, tik skiniukes eda viska
Sito irgi klausiau Lepunelio seimininkes, tai cia susije su ruja, mergaites reikia kavalieriui...

as ta pati kalbejau su ja nes nebezinau ka saviskiui duoti esti,viska palieka tik presuotus zirnius isrenka ir dziovintus krapus visa kita vaziuoja i kibira lauk,jau net pykt pradejau,sakiau badu palaikysiu 3dienas esi viska

QUOTE(andra96 @ 2013 10 14, 13:25)
galetu buti sveriamo maisto jiem butent tu zirniu morku ar dar ko atskirai nes ten tu spalvotu grozybiu tai belen kiek karolius gali verti metrais 

kas atlieka dėkit maišan ir duokit man, maniškė viską ėda

Kauno urmo bazes viename skyriuje yra pirkti sveriamu, zoles granuliu, dziovintu morku, buroku griezineliais