Įkraunama...
Įkraunama...

VIVI. kosmetika

QUOTE(delfiuka @ 2015 10 20, 09:01)
Bandžiau aš tą "politiką", nes įdegio kremas pakeitė spalvą ir tapo nemalonaus kvapo, pardavėjos tik nusišaipė, ale normalus tas kvapas ir su kremu viskas gerai, o kokybiškų prekių nekeičia.


Jūs gal apie kremą su mangais kalbat? Gal pasidare toks tamsiai pilkas su kažkokiu ne tai kad mangų, bet gal labiau kalijų kvapu? Maniškis irgi toks pasidarė, bet aš beveik buvau išbaigusi, tai kažkaip net nėjau aiškintis. Ko gero bus visa partija tokių nrvykusių kremų..
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2015 10 21, 16:03)
Jūs gal apie kremą su mangais kalbat?  Gal pasidare toks tamsiai pilkas su kažkokiu ne tai kad mangų, bet gal labiau kalijų kvapu? Maniškis irgi toks pasidarė, bet aš  beveik buvau išbaigusi, tai kažkaip net nėjau aiškintis. Ko gero bus visa partija tokių nrvykusių kremų..

Pas mane žemuoginis, bet sudėtis turbūt panaši, spalva tai tamsiai ruda pasidarė. Kai pirkau, testeris labai skaniai ale limonadu kvepėjo, o dabar kvapas gal ir panašus į kalijų. Prieš metus gal ir pakeisdavo nepatikusias prekes, kai klientų reikėjo, o dabar, kai tiek reklamos, nesivargina išlaikyt turimus. Ėjau į parduotuvę prieš tai susitarusi su kažkuo iš administracijos, pardavėjos turėjo būti informuotos. Pirkau tik kartą, tai turbūt pagalvojo, kad neapsimoka tokio kliento sulaikyti. Tai va, žinokit, jei kremo konsistencija nepakitusi, nesvarbu, kaip kremas smarkiai patamsėjęs ar prasmirdęs, viskas su juo gerai. Suprantu, kad natūralus kremas gali pakisti, bet ar kremas, galiojantis metus laiko, tikrai jau toks natūralus?
Atsakyti
tai va, man su jų produktu pirmąkart šitaip, iki šiol visi tikrai buvo geri.. Beje, ar kuri nors esat kada gavusi sms nuo jų? gavau su tekstu: sveikiname Jums dovanojame 10eur. vertes kosmetikos naujieną. Galioja iki 2015,10,31. .. paknisau tinklapyje ir nesupratau iki galo: as turiu jų koretele lojalumui, o prie info parašyta "Šis pasiūlymas – mūsų dovana esamiems ar būsimiems VIVI draugams, dar nesantiems VIVI lojalumo klubo nariais". tai likau nesupratus, kaip aš jau būdama lojalume galiu tokią sms gaut. Gal kas susidūrėt, kažkaip tingisi į kitą miesto galą belstis ir laiką gaišti..
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2015 10 22, 14:43)
tai va, man su jų produktu pirmąkart šitaip, iki šiol visi tikrai buvo geri.. Beje, ar kuri nors esat kada gavusi sms nuo jų? gavau su tekstu: sveikiname  Jums dovanojame 10eur. vertes  kosmetikos naujieną. Galioja iki 2015,10,31. .. paknisau tinklapyje ir nesupratau iki galo:  as turiu jų koretele lojalumui, o prie info parašyta "Šis pasiūlymas – mūsų dovana esamiems ar būsimiems VIVI draugams, dar nesantiems VIVI lojalumo klubo nariais". tai likau nesupratus, kaip aš jau būdama lojalume galiu tokią sms gaut.  Gal kas susidūrėt, kažkaip tingisi į kitą miesto galą belstis ir laiką gaišti..


Duoda dovana -pusu krema arba drekikli veidui, kitur leidzia pasirinkti:) svarbu turet ta sms ir asmens dokumenta + duoda 50% nuolaida dviem ar trims produktams ( nesvarbu, kad lojalumo kortele turi:)
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2015 10 22, 16:43)
Duoda dovana -pusu krema arba drekikli veidui, kitur leidzia pasirinkti:)

arba espresso rankų kremą,gan intensyviai kvepiantį kava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 22 spalio 2015 - 18:35
QUOTE(wer @ 2015 10 22, 19:34)
arba espresso rankų kremą,gan intensyviai kvepiantį kava.


Gaila man apskritai neleido rinktis, gavau pusu krema:)
Atsakyti
ačiū, merginos, eisiu tada pasiimt ką nors 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien pasiėmiau. Leido rinktis, tai ėmiau losjoną, nes šiuo metu veido kremų netrūksta biggrin.gif
Atsakyti
Ar esat kas bandę spanguolių kremą paakiams? Labai norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 10 23, 19:08)
Aš šiandien pasiėmiau. Leido rinktis, tai ėmiau losjoną, nes šiuo metu veido kremų netrūksta  biggrin.gif



Norėčiau paklausti, o kur jūs renkatės? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 24, 19:23)
Norėčiau paklausti, o kur jūs renkatės? 4u.gif  ax.gif

Savanorių hyper rimi leido rinktis iš 3 produktų-losjono veidui,rankų kremo Espresso ir pušų kremo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 25 spalio 2015 - 20:45
Aš taip pat pasiimiau savaitgalį, dovaną - pušų kremą. Labai esu patenkinta rožių prausikliu,jau liko paskutinis lašas thumbup.gif sekantį kartą dėl pabandymo gal bandysiu su bambukais thumbup.gif šiaip labai patiko, kad visiškai negraužia akių,puikiai nuprausia makiažo likučius, ryte atsikeliu švariomis akimis thumbup.gif taip pat turiu kanapių plaukų kaukę, su šia nieko ypatingo nepastebėjau.
Nusipirkau tuo pačiu ir premijų pasą, gaila kad per tris mėnesius reikia sunaudoti, kita vertus kalėdoms nereikės galvoti ką draugėms dovanoti 4u.gif gal kas nors irgi jį pirko? Kaip planuojate jį sunaudoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 26 spalio 2015 - 20:20