Kad pati dar nespejau apie tai pasidometi, bet prof. siulo juos daryti, sako pabals kazkiek, aplyges. Jums nesiule? Jis sake, kad visad pradeda nuo "konservatyviuju" metodu, nesuveikus siems, galvoti apie fenoli.
QUOTE(EmiCro @ 2014 03 14, 14:07)
Kad pati dar nespejau apie tai pasidometi, bet prof. siulo juos daryti, sako pabals kazkiek, aplyges. Jums nesiule? Jis sake, kad visad pradeda nuo "konservatyviuju" metodu, nesuveikus siems, galvoti apie fenoli.
Nea, nesiūlė, man iškart apie fenolį kalba ėjo

QUOTE(Eneila @ 2014 03 14, 12:14)
Buvau pas gyd. dermatologa N. Grusauska.Taigi, papasakosiu, ka jis man pasake apie spuogus:
Spuogai paveldeta liga, paveldimumas gali buti tolimos gimines. Tai praktiskai nepagydoma, o tik apgydoma ir bet kada vel gali islisti spuogeliai. Dazniausiai spuogai kyla del hormonu svyravimo, taip pat juos issaukti gali endokrinines ligos. Budai gydyti: 1. periodiskai gydyti vietine kosmetika (tepalai, kremai, veido valymai ir pan.), 2. roccutane, 3. jei yra endokrinine liga, ja gydyti, 4. kontraceptikai.
Jo nuomone maistas spuogu neitakoja, nes nei vienas mokslininkas to neirode.
Tai va, tokia gydytojo nuomone, likau kaip prie suskilusios geldos
Spuogai paveldeta liga, paveldimumas gali buti tolimos gimines. Tai praktiskai nepagydoma, o tik apgydoma ir bet kada vel gali islisti spuogeliai. Dazniausiai spuogai kyla del hormonu svyravimo, taip pat juos issaukti gali endokrinines ligos. Budai gydyti: 1. periodiskai gydyti vietine kosmetika (tepalai, kremai, veido valymai ir pan.), 2. roccutane, 3. jei yra endokrinine liga, ja gydyti, 4. kontraceptikai.
Jo nuomone maistas spuogu neitakoja, nes nei vienas mokslininkas to neirode.
Tai va, tokia gydytojo nuomone, likau kaip prie suskilusios geldos

Na as pas Grusauska nebuvau, bet jau buvau susiruosus nueiti, tik parekomendavo kita dermatologe, tai apsilankiau pas ja. Girdejau, kad Grusauskas daugumai roccutane skiria

Pas mane smakro srityje kilo pulingi skausmingi giluminiai spuogai. Ir pries gimdyma n metu ir po jo. Laukiau, nes tikejaus, kad po gimdymo oda susitvarkys

O del maisto ir spuogu siai nuomonei galiu pritarti, kad tai nesusije dalykai. Nes kai pradejau maitint savo kudikeli maistas labai ribotas buvo, valgiau minimaliai. O spuogai vistiek kilo

Ar Kaune galima kur šitą įsigyti be recepto? http://www.vaistai.l...g-gelis15g.html
QUOTE(EmiCro @ 2014 03 14, 13:06)
Man irgi tas pats. Giluminiai nurimo po keturiu menesiu, bet kas buvo iskart po gimdymo, baisu prisimint
berimams aprimus po oda vis dar buvo daug like tunanciu baubu, dariau valymus ir rugstinius pilingus. Manau, kad musu atveju hormonai pasidarbavo, sekancio piko laukiu kai nustosiu maitint. Jus maitinat? Pas endokrinologa nebuvot?

Maitinu.
Pas endokrinologą nebuvau.

QUOTE(Bledsoe @ 2014 03 14, 21:28)
Ar Kaune galima kur šitą įsigyti be recepto? http://www.vaistai.l...g-gelis15g.html
Receptinis jis, nemanau, kad parduos be recepto, nes jis su antibiotikais ar kazkuo

QUOTE(EmiCro @ 2014 03 14, 14:06)
Is vis, kas nors esat buve pas endokrinologą del spuogu?
Esu vasara buvus del spuogu pas endokrinologa, pasidariau visus tyrimus, viskas norma, taip ir likau nieko nepesus.
Kazkas rase, kad gydytojas teigia, jog pudros negalima, tai Grusauskas priesingai- kad pudra skirta apsaugoti veida nuo pvz dulkiu, saules, salcio ir pan. Realiai taip ir turetu buti, man ir kosmetologe aiskino, kad pudra apsaugo, svarbiausia naudot tinkama kosmetika, dometis jos sudetim.
Del maisto, mano asmenine nuomone, kuri priestarauja gydytojui Grusauskui, kad maistas gali kazkiek itakoti riebaliniu liauku susidaryma. Siuo metu 4savaite kaip tik eksperimentuoju su maistu+daug vandens, parasysiu po keliu men apie rezultata. Dabartinis rezultatas mane dziugina, tikiuosi, kad geres ir toliau.
QUOTE(Bledsoe @ 2014 03 16, 18:44)
Maistas tikrai turi įtakos. Pats suvalgiau 800g varškės, didelę picą ir rezultatas jau matosi. Iš viso nesuprantu kaip gali atrodyti, kad maistas įtakos neturi.
Tai va, as ir taip galvoju. Esu baltymu megeja: pienas, varske, sureliai buvo mano kasdienybe. Kai pieno produktu sumazinau, tai rezultatas po truputi gereja.
Ar nuo Detox - kit vartojimo galejo isberti veida?

SOS visa nosis raudona, kyla kazkoks vienas tiesiai ant nosies galo! Toks jausmas, kad jauciu vien savo nosi
ka darot tokiu atveju? Bandziau miegot patepus dantu pasta nieko nepadejo, o ryt i darba