QUOTE(Relota @ 2014 07 25, 14:32)
Atėjau čia, kad papasakočiau savo kovos su spuogais istoriją, gal kam padės. Man 23-eji, su spuogais kovoju jau beveik 9-erius metus. Forma sunki, nemažai cistinių. Buvau pas daugybę dermatologų, kurie išrašė begales odos priežiūros priemonių, beje, neveiksmingų, taip pat įvairiausių tepalų, vaistų, antibiotikų - niekas nepadėjo. Pasiūlė pamėginti Roccutan'ą, bet neišdrįsau, nes bijau susigadinti gyvenimą, žinau, kad jis pavojingas.

Vartojau kontraceptines tabletes - nepadėjo. Mielių tabletės tik šiek tiek pagerino padėtį. Bet prieš maždaug 7-is mėnesius Youtube radau vienos merginos video ir supratau, kad turiu panašių problemų kaip ir ji, bet man tai visad atrodydavo natūralu - sunkiai besivirškinantis maistas, skrandžio refliuksas, kurio prieš tai nė nepastebėdavau, lūžinėjantys nagai,plaukai, pleiskanos ir dar daug kitų dalykų. Pradėjau vartoti ką ir ji - natūralų obuolių sidro actą (vienam puodeliui vandens arbatinis šaukštelis acto) ir gerti tokį skystį kasdien bent po litrą. Odos būklė pradėjo gerėti jau po kelių dienų, maždaug po savaitės išnyko paviršiniai spuogai, o po 2-3 savaičių ir cistiniai. Žinoma, kartą per mėnesį vis dar pasitaiko koks spuogelis, bet pasiekimai milžiniški - atgavau pasitikėjimą savimi, liko tik randai. Tai jei kovojat su spuogais, nuoširdžiai patariu - pamėginkit nueiti pas daktarus, ar kartais neturit problemų su skrandžiu, nes manęs nei vienas daktaras nepagalvojo ten siųsti

O čia tas video, kurį minėjau
https://www.youtube....h?v=EMzwLD5EzQ0
perskaicius jusu posta,pasirinkau info apie acto gerima ir pati isbandziau,siandien savaite kaip ji naudoju,veido oda atrodo kazkokia sveikesne sviezesne,baigia uzgyti zaizdeles nuo buvusiu spuogu,nei vieno naujo rimto spuogo neatsirado,geriu jo apie tris stiklines,t.y.i stikline vandens arb.saukstelis acto,slykstus tas skonis,bet mano oda veikia teigiamai.mano problemine oda jau daug metu,poros kemsasi atrodo nuo oro,isbandzius daug priemoniu,kol susiradau kas nekenkia ir teigiamai veikia oda,naudoju Lumenes prausikli natural code clean it up,rasos seruma brandziai odai,nepastoviai ,kai atrodo reikia,vienu metu buvau visiskai pasimetus niekas netiko,prausiausi tik vandeniu ir kaip tonika naudojau vandeni skiesta citrinu sultimis,labai tiko,kaip tonika naudoju ir dabar ta citrina,bet reikejo rimtesnio valymo,nes pudros vandeniu nenuplausi,tas lumenes prausiklis visai nesausina,svelniai valo poras,tinka netgi sausai odai,nes esanti bha tirdo negyvas lasteles.seruma naudoju kaip savarankiska priemone drekinimui,jis lengvas,jo sudetis gera,nera kemsanciu ingriedientu,drekinimo man uztenka.