QUOTE(rytorasa @ 2013 10 07, 09:19)
Tai čia tokie pusryčiai? Kavos puodelis ir viskas?
Nu jo, toks užtaisas kaip
Vailet2 ir aprašė. Bet aš sviesto nededu. Tik kokoso aliejaus šaukštą. Įprastai ir be pieno geriu. Tai nuo jos labai jaučiasi gerasis aliejaus poveikis - rodos žarnos susitepa tuo slidumu.
Šiap normaliai pusryčius tai pavalgau. Bet kad savaitgalį ir obuolių, ir aguoninio pyrago prisiraičiau, tai lengvą iškrovą iki popietų nusprendžiau pasidaryti.
Tiesa,
LumiLumi, ačiū už klaidų nuorodą. Ne visą perskaičiau, bet pasižymėjau prie svarbių skaitinių.
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 07, 09:37)
Tai, kad tas Aniros taip pat ekologi6kas ir sertifikuotas.
Tai taip... bet čia buvau įmetus nuorodą į vieną straipsnį apie iš kopros spaudžiamą aliejų, o ant aniros indelio užrašyta kad aliejus iš kažkokios kopros ir yra, tai nuo tos info pasidaviau psichologiniam spaudimui.
Papildyta:
Tiesa, dabar mamaksimoj kažkoks kitoks aliejus atsirado - gal bandėt, ragavot? Užrašyta kad šalto spaudimo, mechaninio. Tokia geltonai oranžinė etiketė. Bet neparašyta kad sertifikuotas.
(
na ir nukvailėjau jaučiu aš nebūčiau patikėjus kad tokia priekaba esu)
Papildyta:
Nuo sviesto, net ir nuo lydyto man kažkaip graužia gerklę, lyg džiovintų taip. Nemoku pasakyti. Niekada seniau nepastebėjau to dalyko.
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2013 10 07, 09:37)
Gal galite receptu pasidalinti. Jei nepatingėčiau būtų kitam pirmadieniui svečiams prie kavos
Čia ne tas, bet irgi laaaaabai rekomenduotinas
AGUONINIS PYRAGAS. Tik pavojingas labai, nors ir sotus. Ir labai draugiškas kepimui, nes galima ir "iš akies" viską dėti, kai jau ne pirmą kartą kepi.