Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

I darziuko temute, tai as ejau vaika registruoti neseniai i darzeli, nesiau kavos ir saldainiu direktorei,bet irgi nepaeme, idejo man i tase atgal, apsalus likau... vgn, tai visi viska eme kiek daviau:) po gimdymo visas sesutes slaugutes apdalinau saldainem,sokoladais, ir gydytojai idejau i kisene, visi viska eme su sypsenom veide:) bet negaila,nes prieziura tikrai gera buvo. Vaiko daktarei irgi pastoviai nesam laukneselius, visada paima.
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 10 07, 10:28)
As po pietu ismatuosiu ir nufotkinsiu ant saves, matysit kokio ilgio  4u.gif

Lauksim foto bigsmile.gif , mane ir domina sis svarkiukas.
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 10 07, 11:28)
Emiau M dydi  4u.gif
Oj inga mano krutine b dydzio  biggrin.gif tiksliai cm db nepasakysiu, seniai matavau, ir db neturiu su kuo issimatuot. Su 100 nzn ar but gerai, jis trumpas gali is viso iskelt bus ne kas  g.gif
As po pietu ismatuosiu ir nufotkinsiu ant saves, matysit kokio ilgio  4u.gif

oj zinai mano sese irgi nesioja B kartais A bet pa sja per krutine placiau nei pas man su D blush-anim-cl.gif

tai vat idomu M man su 99 jei normalus liemenukas geras buvo tik bijau suklaidinti kadangi nepamenu su katruo buvau ar rimtu liemenuku ar paprastu jei paprastu tada 97:geda
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2013 10 07, 11:13)
Aš kai į draželį nieko nenešiau, tai man šeimininkutė net naglai pasakė, kad reikai atnešti kas kažkiek laiko kavos ir saldainių smile.gif Vat kaip smile.gif

Dar taip negirdejau doh.gif nu ir naglumas....
As ir kartais nesu saldainius ir kava ,bet kad prasytu ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 10 07, 11:30)
I darziuko temute, tai as ejau vaika registruoti neseniai i darzeli, nesiau kavos ir saldainiu direktorei,bet irgi nepaeme, idejo man i tase atgal, apsalus likau... vgn, tai visi viska eme kiek daviau:) po gimdymo visas sesutes slaugutes apdalinau saldainem,sokoladais, ir gydytojai idejau i kisene, visi viska eme su sypsenom veide:) bet negaila,nes prieziura tikrai gera buvo. Vaiko daktarei irgi pastoviai nesam laukneselius, visada paima.

as klaikiai nemegstu nieko duoti, nes as prosta nemoku ir labai pasimetu kai neima doh.gif todel man visada yra lengviau tokie zmones, kurie ima jei reikia duoti. arba sita darba palieku B, jis pas mane meistras tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 10 07, 12:08)
Nu uzmetykit mane dabar pomidorais  doh.gif , o darzelio aukletojom irgi nieko nenesat, tik bendrai nuo grupes? Gal jau tikrai man  fool.gif

Nesu nesu biggrin.gif tai saldainiu, tai sokolada ar kavos praktiskai kiekviena savaite mirksiukas.gif o keleta kartu per menesi ir vaises vaikams, pvz sausainiu maisiuka, kad po keleta vaikams iseitu ir pan. smile.gif
Ir pas gydytoja visada su mazom dovanelem, ir siuntinuku pasiimti visada su sokoladu biggrin.gif matyt cia nuo zmogaus priklauso ir dekingumo uz tas smulkmeneles tikrai nesitikiu mirksiukas.gif man tiesiog malonu demesiu atsidekoti zmonems kurie man padeda tongue.gif
Atsakyti
aha ir as jauciuos kaip kokia kriu kriu nes pamirsau net penktadinei kad svente ir geliu reik blush-anim-cl.gif
Papildyta:
na reikes man pasitaisyti, viskas siandien pat ka nors skanaus nunesiu nes rugseji nesiau o dabar va kelios sav nieko blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikutes..

Koks grazus va maudomas.. gaila jau nebera .. gal papildys biggrin.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/58328.jsp
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 07, 11:38)
Sveikutes..

Koks grazus va maudomas.. gaila jau nebera .. gal papildys  biggrin.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/58328.jsp

sveikute, o tau krutine laiko tokie?
Atsakyti
Laba diena merginos. Gal patartumete kuriose parduotuvese geriausiai pirkti prekes naujagimiui? Kadangi gimdymas dar negreitai, nusprendziau is anksto pradeti ruostis blush2.gif
Atsakyti
kysiu nenesiau-o kur tariausi tik antakalny pinigais kaip taremes daviau-trakuose gimdziau daviau simboliskai, bet tikrai gimdymo metuziurejo kaip karaliene...o kitur uz kazkokias operacijas, ar vaiko prieziura nieko nedaviau-bet vistiek ziurejo, matyt padejo tas dalykas-pareiguno zmona... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2013 10 07, 11:43)
Laba diena merginos. Gal patartumete kuriose parduotuvese geriausiai pirkti prekes naujagimiui? Kadangi gimdymas dar negreitai, nusprendziau is anksto pradeti ruostis  blush2.gif

na as visu pirma paziurineciau
www.gymboree.com
www.crazy8.com
www.carters.com 4u.gif
Atsakyti