Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(troliuke @ 2013 10 07, 11:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kiek turi? isduok paslapti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ingut, o JC nera?

As vakar nusipirkau nestukes dzinsus is Mothercare.. nukainuotus.. tai laiminga parlekiau namo  lotuliukas.gif
  turesiu ka pasipuosti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

JC jei kazkas ir bus tai be 100 usd neprasisuksiu blush-anim-cl.gif

o kadangi noriu kazko tokio kaip turejau tik per klaida imeciau i siuksliu maisa prie ismetamu ir susiprotejau tik ji apvertus virs konteineriop kad skrenda ir suknyte... tai pasiutau ir daviau sau zodi tokia pat rast kita..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 10:50)
odeciausia  88? o kiek pacios krutine?
troliuk taip, spinta vos uzsidaro bet  rengtis ner kas.. as dabar noriu    siltos megstos juodos aptemptos sukneles nerandu  verysad.gif

Ingut, o TH ziurejai sukneles? as ten pirkausi juoda, silta, prigludusi, tokiu kaklu aukstesniu storu kai buna 4u.gif
Atsakyti
[quote=Odeciausia,2013 10 07, 10:28]
Emiau M dydi 4u.gif

Labukas visoms 4u.gif
Odeciausios prasymu ikeliu ismatavimus M dydzio svarkiuko mirksiukas.gif
Tarp pazastu 43
Ilgis nuo pazasties 30cm
Rankove 62
Peciu plotis 39
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 07 spalio 2013 - 11:00
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2013 10 07, 11:43)
Laba diena merginos. Gal patartumete kuriose parduotuvese geriausiai pirkti prekes naujagimiui? Kadangi gimdymas dar negreitai, nusprendziau is anksto pradeti ruostis  blush2.gif

man tobuli Carters rūbeliai wub.gif jau turiu papirkusi, nes pasimatymas po kelių mėn wub.gif tai vis ištraukiu ir pasigrožiu biggrin.gif
ir dar www.kohls.com gražių komplektukų būna wub.gif bet tam reikia isiinstaliuoti tunelio programėlę ax.gif Taip papirkau boružėlės komplekuką, šliaužtukas su kepuriuku wub.gif
ai..gavau Carters grožių naujagymiui ir 3mėn ir dar noriu doh.gif doh.gif žinau,kad per mėnesį išauga... nu bet taip gražuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 07 spalio 2013 - 11:01
QUOTE(Eglute @ 2013 10 07, 11:59)
Ingut, o TH ziurejai sukneles? as ten pirkausi juoda, silta, prigludusi, tokiu kaklu aukstesniu storu kai buna 4u.gif

TH ne neziurejau, kazkaip nemaciau.. reik ilisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 11:58)
JC    jei kazkas  ir bus tai be  100 usd neprasisuksiu blush-anim-cl.gif

o kadangi noriu    kazko tokio kaip turejau tik per klaida imeciau i  siuksliu maisa prie ismetamu ir susiprotejau tik ji apvertus virs konteineriop kad skrenda ir  suknyte... tai pasiutau ir daviau  sau zodi tokia pat rast kita..

buciau issigriebus atgal g.gif
Atsakyti
[quote=Semilga,2013 10 07, 11:00]
[quote=Odeciausia,2013 10 07, 10:28]
Emiau M dydi 4u.gif
Labukas visoms 4u.gif
Odeciausios prasymu ikeliu ismatavimus M dydzio svarkiuko mirksiukas.gif
Tarp pazastu 43
Ilgis nuo pazasties 30cm
Rankove 62
Peciu plotis 39
[/quote]
Truputi blogai buvau pamatavus 44 tarp pazastu, aisku dar tempiasi.

Inga, pas man krutine tai apie 90 be liemenuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 07, 12:02)
buciau issigriebus atgal  g.gif

nu tu ka motin as juk metu is 8auksto per vamzdi kur te listi i ji lotuliukas.gif

QUOTE(Odeciausia @ 2013 10 07, 12:04)

Inga, pas man krutine tai apie 90 be liemenuko  blink.gif

taigi mergaite mano su liemenuku matuokis ir kazka pasilvikus ar tu nuoga su juo eisi kur blush2.gif

as bent matuoju visad na sakykim dabar su golfiuku sedziu tai su juo ir matuoju, man panasus modelis pas mergaite viena buvo,matavomes dar abi M geras buvo nus vasara gal keli kg kudesne buvau bet tirkai keista kad 88 cmt ik niekaip i toki neilisciau gal ne tokis pats g.gif
Atsakyti
jus pamojuokit per papildyma biggrin.gif ir vaika parsitempiau greiciau is mokyklos kad nepramiegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 12:06)
nu tu ka motin as juk metu is 8auksto per vamzdi kur te listi i ji  lotuliukas.gif
taigi mergaite mano su liemenuku matuokis ir kazka pasilvikus ar tu nuoga su juo eisi kur  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš žinok atsipūtus, šikną pastačius kuičiausi po konteinerį, kai susiurbiau vaiko puponautą o paskui mama siurblio maišą iškratė manęs neįspėjus lotuliukas.gif bet jis mūsų namo, nuosavas konteineris, mes jį patys išsiplaunam, nebuvo dar taip baisiai šlykštu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 11:06)
nu tu ka motin as juk metu is 8auksto per vamzdi kur te listi i ji  lotuliukas.gif
taigi mergaite mano su liemenuku matuokis ir kazka pasilvikus ar tu nuoga su juo eisi kur  blush2.gif

as bent  matuoju visad  na sakykim dabar su golfiuku sedziu tai su juo ir matuoju,  man panasus modelis    pas mergaite viena  buvo,matavomes dar abi  M  geras buvo    nus vasara gal keli kg kudesne buvau bet tirkai  keista kad 88 cmt ik  niekaip i toki neilisciau gal ne tokis pats  g.gif

Gerai einu apsirengt ir fotkintis, nes dar su chalatu slampineju.. sergam abu su vaiku tai tokia prispangus doh.gif
Atsakyti
mamukai o del diesel kvepalu kaip te yra? normalus?

odeciausia laukiam foto:geda
Atsakyti