Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 12:47)
mergaitesa ar kuri siuos vyriskus diesel uostete?
as del kainos vien tik susigundziau kaledom paimti seses bernui dovanu..nei vyras nei ka nus draugauja,  gyvena skudurus sumete kad ir kaip man zlastis uz tai ima.. beeet..
  ar  geri tie kvepalai? nebus kokis    is vis be rysio blush-anim-cl.gif
http://www.lilydirec...Box_p_6450.html

man nepatiko schmoll.gif

sitie geresnio kvapo http://www.amazon.co...ASIN=B000C212H6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korisda: 07 spalio 2013 - 11:16
Ta lektuveli as pirkau dideliam savo vaikui :-D galiu pasakyt kad kokiam 4-mečiui tikrai netiks,krikštasūnis į galvą sau sugebėjo vožtelt,o sparnai tikrai aštrūs..ir iškart ateičiai sparnų kelis reik imt ,nes kur atsitrenkia ir reik naujų.valdosi beja į visas puses tikrai galima laviruot,net man pačiai smagu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 07, 12:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš žinok atsipūtus, šikną pastačius kuičiausi po konteinerį, kai susiurbiau vaiko puponautą o paskui mama siurblio maišą iškratė manęs neįspėjus  lotuliukas.gif bet jis mūsų namo, nuosavas konteineris, mes jį patys išsiplaunam, nebuvo dar taip baisiai šlykštu  doh.gif  blush2.gif

na manes tikrai prie konteneirio nenuvarytu del puponauto doh.gif bet vaizdelis turejo but geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mantute mano bernui 8 .. galgi mokes valdyt nupirkau jau
o koks to diesel kvapas? korisda?
Atsakyti
sveikos,

jcrew visam sale skyriui 40 proc.? ar kažkur dar yra final sale?
aeropostale 25 proc. ne clearance, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 07, 12:15)
na manes tikrai prie konteneirio nenuvarytu del puponauto  doh.gif  bet vaizdelis turejo but geras  thumbup.gif  lotuliukas.gif

musu namas nuosavas, bomzai nesismauko aplink, tai dar puse galo. Man vaiko klyksmas tada didesnis baubas buvo negu tas konteineris biggrin.gif tik kad priesais daugiabutis didelis namas, ir kazkaip labai i musu kiema sulindes taip, tai kai mes baseine turskiames, visi islenda mum papavydet, tai ir cia matyt galvojo, kad biskeli nusigyvenom, nes patikrinom kokios gerybes veisiasi lotuliukas.gif (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 10 07, 12:18)
sveikos,

jcrew visam sale skyriui 40 proc.? ar kažkur dar yra final sale?
aeropostale 25 proc. ne clearance, ar ne?

visam sale -40

aero tik ne clearance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 13:15)
mantute mano bernui 8  .. galgi  mokes valdyt nupirkau jau
o koks to diesel kvapas? korisda?

buvau pirkusi ir bata ir raudona kazkada - tai vyras gana greit sunaudojo balgtaji, o tas raudonas lb ilgai uzsibuvo - gan astrokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korisda: 07 spalio 2013 - 11:22
Korisda, jusu az nuolat pilna, o siuntinukas jau trecia savaite pas mane.
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 10 07, 11:15]
mantute mano bernui 8 .. galgi mokes valdyt nupirkau jau
ismoks smile.gif bet paimkit sparnu, nes bus kaip mano "vaikui", tik atejo siuntiniai, su krikstasuniu pasiskraide palubiais su naujais sparnais kelias valandas, ir paskui vel menesi reikia laukti sparnu nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 07, 11:35)
as klaikiai nemegstu nieko duoti, nes as prosta nemoku ir labai pasimetu kai neima  doh.gif todel man visada yra lengviau tokie zmones, kurie ima jei reikia duoti. arba sita darba palieku B, jis pas mane meistras tokiu dalyku.

mes nesam aukletojoms ,direktorei ir kitu vaiku tevai irgi nesa bet cia apie sventes kalbam ,rugsejo pirma,mokytoju diena ,naujieji metai ir t.t. pamenu aukletojoms i vokeli po 50 lt Sarmos dovanu kuponus dejom ,saldainiai cia kas be ko .
,gydytojams duodam ,slaugydojoms ...bet viska MB nesa jam toks skatinimas kitu zmoniu naturalus yra ...Zodziu jis skatintojas o as reikalautoja . Jei zinau kad taip neturi but ar su manim nemandagiai bendrauja kokioj istaigoj kaip neturii but , pradedu aiskintis .MB gi priena ir paskatina .skirtumas kad as gal ir iskovuoju ko man reikia bet sugadinu sau nuotaika kapitaliai doh.gif po tokiu aiskinimuisi ,o MB viska gauna ramiai ir su sypsena (su savo tais paskatinimais ) . Vat ir dilema kaip geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 07 spalio 2013 - 11:34
o kaip sitas kvapas idomu kaledom isvis super kaina
http://www.lilydirec...Box_p_4720.html

Del pakisu niekam nieko neduodu ,ir manau kad ir visi neturetu duoti kas cia per nesamone ,man darbe ir nieks neduoda ,o jei ir duotu tai neimciau ,kiekvienas gaunam atlygi uz savo darba ,vadinasi ji reik atlikt gerai ir be paskatu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivas31: 07 spalio 2013 - 11:36