QUOTE(Gintariukass @ 2013 11 07, 11:22)
Uuuu... vejai svilpauja

bet mes nedinge....
Batukus i darzeli pirkau maximoje...

reikejo skubiai tai niekur ir neieskojau labai... nupirkau tokius ale sportinius... sake, kad nesioja... tiesa, darzelyje buvom dar tik tris dienas siais metais... nes is ligu neissikapstom. Itariam, kad kaltas pelesis, tai ieskom oro dregmes sugerejo dabar, ziuresim gal pageres situacija. Nes vyrui tai kaip alergija, taip labai keistai serga... man tai lyg nieko... gerkle kartais persti... o vaikams tai....

bronchitai, plauciu uzdegimai, naktiniai dusulio priepoliai, vienu zodziu... tyrimus poliklinikoj padaro, tai visi idealus... crb tik truputi yra, bet irgi uzdegimo nerodo.
Rasytei pirmo gimtadienio proga silti, rudeniski sveikinimai

Taip greitai tie pirmi metai prabega....
Papasakok ka jau moka tavo panele? Ar vaiksto jau?

(man labai aktualus klausimas:D )ka dovanu gavot?

Mes ruosiames metukui....bet jeigu taip sirgsim tai tikriausiai vieni namie torta suvalgysim, pasifotografuosim ir viskas
Oho Gintariuk, būtent nuo pelėsio ir gali būti visos jūsų ligos. Pas mano tėvą yra truputį pelėsio namie, tai aš negaliu ten ilgiau nei dvi dienas būti, man iškart kosulys, sloga ir dar velniai žino kas darosi.
Ačiū už sveikinimus. Rasytė mano dar nevaikšto ir net nesiruošia (manau dar pora mėnesių nevaiksčios), aplink baldus tik vaikštinėja ir tiek. Dovanų gavom žaislus į vonią, tada tokį keistą žaislą ant kurio galima paišyt, skalbti vėl paišyt, nu lb įdomus, mano Rūta apakus, dzin, kad dovana ne jai

)) dar gavom fėjos rinkinį (sparnai, lazdelė ir karūna), pinigų nuo senelių, auskarus į ateitį nuo mano sesės. Lyg ir tiek. Šiaip tos dovanos daugiau vyresniai, taip ji džiaugėsi žmogus