Sveikos

,
QUOTE(sinita @ 2013 11 08, 19:18)
O man klausimas iskilo, jei tokie maziukai jau pasirodymus rengia, ka daryti tiems, kurie nekalba?? Pvz T tai tikrai ne poros zodziu nepadainuotu. Tai stypso salia ir ka?
Stypso stypso, kartais savo kokią individualią programą improvizuoja, o kartais šaukdami "Maaaama" nulekia ir įsitaiso tėvams ant kelių

. Aš kol kas irgi neįsivaizduoju Timuko kalėdinės programėlės, toks mielai juokingas vaizdelis akyse stovi bandant įsivaizduot

.
Sinita, kaip nesmagu dėl tokios ligos ir ligoninės, sveikit kuo greičiau

.
Neregėjus ir aš tokio plaunamo žaislo. Bet jau net ir nesinori kažkokių naujienų, tiek visko namie... Timukas sėkmingai žaidžia su brolio ir sesės žaislais, tai tik kažkokiom progom papildau traukinukų ar lego duplo rinkinius, visiems trims džiaugsmas

. Panoramos Rimi šį savaitgalį žaislams 40 proc nuolaida, jei kam aktualu šiom dienom dovanas pirkt

.
Taip ir nesupratau ar kambariniai batutai dar aktualūs kažkam ar ne

. Mes saviškį pirkom pigu.lt, bet tas buvo prieš kelis metus, dabar žiūrėjau tai nebeturi tokio. Sporto prekėse matydavau tik visai mažus Kettler.
Renash, logiškas darželio prašymas dėl tapkučių, manau pagrindinė mintis buvo kad tvirtai laikytųsi ant kojyčių ir būtų normalus, ne medžiaginis padas, kad neperšlaptų kur nors ant balutės užlipus. Yra tokių tvirtų medžiaginių tapkučių ir maximoj, ir vaikų parduotuvėse, tokio tipo
Nemanau kad kategoriškai būtini kokie rimti odiniai batai

. Timukas daržely būna su basutėmis. Grupėje šildomos grindys, tai su uždarom basutėm sukaista kojytės.