Nors atrodo, kad šitoj temoj niekas negyvena, bet parašysiu ir čia, ką per FB mes derinam ir baigiam suderinti. Surinkome 400 lt ir nupirkom tris svajones:
Karaoke grotuvas
Agnė, 8 metai
-------------------------------
Mano svajonė yra turėti grotuvą - karaoke, nes labai mėgstu su sesėmis šokti ir dainuoti.
Fotoaparatas
Morkus, 11 metų
Aš esu iš daugiavaikės šeimos ir norėčiau fotoaparato, nes labai mėgstu fotografuoti. Mamai neužtenka pinigų nupirkti tai ko aš norių, todėl prašau Jūsų.
Owermax žaidimų konsolė
Deividas, 10 metų
Seniai svajoju apie owemax žaidimų konsolę. Aš gyvenu su sesute ir močiute. Močiutė po mamos mirties neleidžia mums eit toli nuo namų, o pati visai sveikatos neturi ir iš namų išeina tik su svarbiais reikalais. Draugai gyvena toli, pas mus lankosi retai. Liūdna namuose kai nėra žaislų. Labai svajoju apie tokį kompiuterinį žaidimą, bet tai nepasiekiama svajonė. Gal Kalėdų senelis turi savo dirbtuvėse atliekamą?
Visos trys dovanėlės jau pas mane, is 400 lt išleista 356 lt.
Dar reikia pridėti karaoke cd prie grotuvo ir elementų prie žaidimo.
Fotikas jau su viskuo - kortele papildoma 2gb ir papildomu dėkliuku, su dėžute, pirkau dėvėtą iš skelbimo, manau vienos šeimos nedaug naudotą, visas tvarkingas.
Prieš pakuodama dar nufotkinsiu visas dovaneles jums parodyti

Tikiuosi per ryt supirkti tuos likusius priedukus ir susiorganizuot įteikima iki galo. Kai suorganizuosiu, kviesiu prisijungti norinčias važiuot kartu