Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis architektų, projektuotojų sąrašas

QUOTE(Domogintare @ 2010 07 27, 13:57)
Turejom tikrai gera architekta Karoli Barsauska, visai nebrangininkas ir patenkinantis kliento norus, bent jau musu - 99 proc.

jei ne paslaptis kiek kainavo namo projektas? kokios kvadraturos?
Atsakyti
Norėčiau pasidžiaugt talentingu architektu Mindaugu Leliūga, kuris suprojektavo mūsų namą. Jokių problemų nebuvo gaut statybų leidimą, gražus, modernus, meniškas projektas. Rekomenduočiau draugams ir visiems ketinantiems statyt savo būstą.
Atsakyti
QUOTE(Sveikas_liūdesy @ 2010 08 31, 09:48)
Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus apie Panevėžio architektus, gal kas galite parekomenduoti?

ir man reiktu iš Panevėžio mirksiukas.gif būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Domina firma iš Trakų "Rektra", ir joje dirbantys Robertas Norkevičius ir Aurelijus Grikinis.
Atsakyti
sveiki,

norime pakeisti pirties projekta, gal kas rekomenduotu nebrangininka bet patikima architekta. Sklypas Vilniaus raj.
Atsakyti
Gal zinot gerus ir nebrangius architektus Marijmpolej, Kaune? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinot architekta galinti supruojektuoti plokstuminius pamatus, nes mano darbartinis neapsiima nekarto nedares
Papildyta:
QUOTE(giedrius_lt @ 2010 11 24, 09:40)
Gal kas zinot architekta galinti supruojektuoti plokstuminius pamatus, nes mano darbartinis neapsiima nekarto nedares

Tiesa cia butu kaunas. Bet manau nlb svarbu
Atsakyti
QUOTE(giedrius_lt @ 2010 11 24, 08:41)

Pamatus projektuoja ne architektas, o konstruktorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 11 24, 12:21)
Pamatus projektuoja ne architektas, o konstruktorius  ax.gif

okey tuomet ieskau konstruktoriaus smile.gif gal kas zinot ?
Atsakyti
sveiki, gal kas zinote gera konstruktoriu vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darkabox @ 2010 12 07, 19:50)
sveiki, gal kas zinote gera konstruktoriu vilniuje smile.gif

O kam reikia,rimtiem konstravimo darbam, ar nerimtiem?
Atsakyti
na nezinau kaip cia skaitosi rimtas ar ne smile.gif man reik vienaslaicio stogo konstruktyvo. smile.gif
Atsakyti