QUOTE(biti atskrend @ 2007 10 05, 23:41)
Na va, krisstukas, labas likimo drauge

as irgi taip pradejau gyvent jau keletas dienu. Galvojau, gal kaip nors nebus man, gal tik biski ir panasiai, ir stai, sulaukem 8iu sav ir viskas, as jau turbut trecia diena vaikstau visa susiviepus, be to ir nakti pabundu. Cia perskaiciau, kad rugstus saldainiukai gali padet, nulekiau, viena isimeciau, kol energingai ciulpiu, tol nieko. Tik uzsimirstu ir nustoju-vel pareina bangele

Kad tik leliukas butu geras, nekamuotu savo mamkos daugiau nei iki 12 sav
Labas

uzjauciu, nes suprantu viska ka isgyveni. Man buvo palengeje - siek tiek. Na zinai, aisku toks ir palengvejimas, pradejau rytais vemti, bet nors diena nejausdavau jokio sleikstulio, jokio pykinimo. Dabar pora dienu vel tik taso, ir vel tas pats visa diena pykinimas, sleikstulys

Laikykimes
Zinot, yra IMBIERO tabletes. Jos nuo pykinimo, ir tinka vartoti nesciosioms, nes nekenkia vaikeliui, kadangi yra augalines. Netgi, skaiciau, yra daryti tyrimai su nesciosioms, ir matomi akivaizdus palengvejimai

Man kartais nuima ta sleikstuli. Bet vaistinej vis tiek sako, kad reik pasitarti su gyd., nors as dar neklausiau saviskes.
Dar vienas dalykelis nuo to nemalonaus dalyko, tai citrina. Ir su zievele. As kartais pasmaguriauju lasisa, negaliu iskest

ir suvalgau pora griezineliu su visom zievelem. Niu ir man palengvedavo taip pat
O kad nakti neprabusdineti, tai ipratau gerti is vakaro silta piena. Buna, pykina atsigulus, bet kai uzmiegi, tai iki ryto
Tikiuosi, kas nors jums pravers