Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

4u.gif Noreciau visas truputi pradziuginti: kai mokemes akuserija, aiskino, kad pykinimas yra susijes su geresne nestumo prognoze. Pykinima sukelia zmogaus chorioninis gonadotropinas, o kai jo daugiau, tai reiskia, kad leliui geriau sekasi. Nu cia aisku kol tas pykinimas neperzengia tam tikru ribu.
Atsakyti
Tai galima suprasti taip kad jai isvis nepykina leliu negerai? g.gif ?
Papildyta:
ar nieko blogo kasd 3men isvis nepykina? g.gif
Atsakyti
Ne, tai nereiskia, kad kas nors butinai blogai smile.gif . Visu organizmai skirtingi. Tiesiog pastebeta tiriant nesciasias, kad tas pykinimas susijes su gera prognoze, o ne su bloga, kaip manyta seniau... Is tiesu, tai zinot kaip buna su ta statitstika: karve nuskendo upeje, kur vandens vidutiniskai iki keliu.
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo,nezinojau kas tai yra pykinimas ar siaip bloga savijauta-ejau kaip tankas(na,panasiai ir atrodziau su 32kg. priaugtais lotuliukas.gif ),o dabar pati nzn... Jau kaip ir ketvirtas menesiukas i gala,o vis dar tas pykinimas. Tik siek tiek neramu,kad is pradziu pykindavo ir pries valgant ir po,o dabar dazniau praejus valandelei,kartais daugiau ar maziau po valgymo,tad kazkaip neramu gal nestumas visai ne prie ko g.gif ,gal siaip skrandis ozius rodo. Ar dar kuriai taip buna,ar as viena tokia ...
Atsakyti
Mane pykinimas kankino gerus du menesius.pradzioj teko del to net ligoninej pagulet... verysad.gif Dvi savaites geriau vaistus, kurie pykinimo nesumazino, bet bent jau nevemiau.Negalejau valgyt nieko.Gelbejo tik naturalios apelsinu sultys.ir butinai saltos.na, bet nuo 12 nestumo savaites kaip ranka nueme... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(j.svajone @ 2007 12 23, 01:52)
Kai laukiausi pirmojo,nezinojau kas tai yra pykinimas ar siaip bloga savijauta-ejau kaip tankas(na,panasiai ir atrodziau su 32kg. priaugtais  lotuliukas.gif ),o dabar pati nzn... Jau kaip ir ketvirtas menesiukas i gala,o vis dar tas pykinimas. Tik siek tiek neramu,kad is pradziu pykindavo ir pries valgant ir po,o dabar dazniau praejus valandelei,kartais daugiau ar maziau po valgymo,tad kazkaip neramu  gal nestumas visai ne prie ko  g.gif ,gal siaip skrandis ozius rodo. Ar dar kuriai taip buna,ar as viena tokia ...

Mano situacija tokia pati su pirmu nepykino arba pykindavo kol nepavalgydavau, o kai pavalgydavau budavo labai gerai. O dabar tai nebegaliu nors jau 14 sav. bet dar vis vemiu i diena po karta ir pastebejau kad mano skrandis nevirskina ir sustoja nuo pietu, niekas nepadeda bandziau mezym forte pries valgi gert nepadejo po valgio taip pat. Net nezinau ka daryti jau baisu darosi nejau visa nestuma teks kankintis su vemimu. dar man teta sake, kad pykina jei skirtingu lyciu kudiki nesioji nei pries tai. Na kiek tiesos nezinau bet bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(city @ 2007 12 23, 21:41)
Mano situacija tokia pati su pirmu nepykino arba pykindavo kol nepavalgydavau, o kai pavalgydavau budavo labai gerai. O dabar tai nebegaliu nors jau 14 sav. bet dar vis vemiu i diena po karta ir pastebejau kad mano skrandis nevirskina ir sustoja nuo pietu, niekas nepadeda bandziau mezym forte pries valgi gert nepadejo po valgio taip pat. Net nezinau ka daryti jau baisu darosi nejau visa nestuma teks kankintis su vemimu. dar man teta sake, kad pykina jei skirtingu lyciu kudiki nesioji nei pries tai. Na kiek tiesos nezinau bet bus matyt.

Man jau 16sav.,o pykina ir toliau,tiek,kad ne visada vemiu,bet tas blogumas irgi is proto gali isvaryt,kai atrodo,kad tuoj apsivemsi verysad.gif nebezinau ka valgyt,kad taip nebutu,nes viena diena su vienu produktu apsisuki,o kita diena jau ir nuo jo bloga doh.gif
O kas liecia nestumo skirtuma ir kudikio lyti,cia turbut visoms skirtingai,nes turiu drauge,kuri pirma nestuma jautesi gerai,o antraji iki praveme iki 7 menesio blink.gif ,o gime abu berniukai mirksiukas.gif ,taip,kad sunku pasakyt,kaip cia yra.

P.S.kazkur perskaiciau,kad kazkam padejo aktimelis-pabandziau man irgi du kart jau padejo,kaip bus toliau ziuresim
Atsakyti
Na, ačiū Dievui mano pykinimai baigėsi ax.gif Bet man labai padėdavo imbieriniai sausainiai ar arbata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 25, 15:29)
Na, ačiū Dievui mano pykinimai baigėsi  ax.gif Bet man labai padėdavo imbieriniai sausainiai ar arbata  4u.gif

Man vaistineje siule nuo pykinimo imbieriniu tableciu,berods,bet mane vien nuo minties apie juos pykina doh.gif ,apskritai nuo remens padeda "renie",bet stengiuos iki paskutio kentet ir ju isvengt nes ir nuo ju pykina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2007 12 23, 09:19)
Mane pykinimas kankino gerus du menesius.pradzioj teko del to net ligoninej pagulet... verysad.gif Dvi savaites geriau vaistus, kurie pykinimo nesumazino, bet bent jau nevemiau.Negalejau valgyt nieko.Gelbejo tik naturalios apelsinu sultys.ir butinai saltos.na, bet nuo 12 nestumo savaites kaip ranka nueme... tongue.gif

Sveikos,
mane pradejo pykinti gal tik pries savaite, tikiuosi, kad as busiu is tu laiminguju ir viskas greitai praeis.
Visus motinystes dziaugsmus uzgozia pykinimas nuo ryto iki vakaro...
As bandau viska, geriu imbiero tabletes, ramuneliu arbata... Bet tikriausiai tokia jau musu lemtis- uz gerus dalykus brangiai moketi smile.gif) Stiprybes visoms nestuke.gif
Atsakyti
labukas,
norejau paklaust ar jau man dziaugtis kad nepykina manes ar gali dar pradet? man sesios su virs savaites.. su pirmuoju nepykino.. neseniai isgirdau kad lyg gali dar prasidet tie "dziaugsmai".. tai nezinau net kuom tiket.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vokietuke @ 2007 12 29, 23:38)
labukas,
norejau paklaust ar jau man dziaugtis kad nepykina manes ar gali dar pradet? man sesios su virs savaites.. su pirmuoju nepykino.. neseniai isgirdau kad lyg gali dar prasidet tie "dziaugsmai".. tai nezinau net kuom tiket.. g.gif

g.gif manau kiekviena karta vis savaip smile.gif
Mane kol nesuzinojau, kad laukiaus net nesupratau ar ciapykina ar cia tiesiog nuovargis (nes isties daug dirbau)
veliau pykino tik nuo dantu pastos smile.gif nekenciau metines...
Taciau sekmingai galejau vartoti ivairias vaisines, po 12 sav. ne karto nebuvo bloga, net stebejausi, nes kartais pamirsdavau, kad as nestuke.gif
thumbup.gif
smile.gif zinoma geriau,kada visos arbuzytes yra stiprios, sveikos ir ju nepykina clap.gif
Atsakyti