Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

smile.gif sveikos merginos, kokias formeles naudojate? naudoju ezflow, bet man jos lyg per plonos.
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 10 29, 20:32)
smile.gif sveikos merginos, kokias formeles naudojate? naudoju ezflow, bet man jos lyg per plonos.

man harmonio patinka formeles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 10 29, 22:32)

Aš irgi likučius EzFlow turiu, tai tikrai per plonos, geriau Harmony , dar Ba-Ha neblogos 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 29, 11:07)
nebent naudojat ta mixuota lempa ccfl+led mirksiukas.gif

as sita naudoju jau 4 menesius ir prie senosios UV gryzt net negalavoju... Gelis stingsta per 30 s. dirbu su IBD visa linija... O ir atsokimu atveju beveik nepasitaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2013 10 30, 15:01)
Aš irgi likučius EzFlow turiu, tai tikrai per plonos, geriau Harmony , dar Ba-Ha neblogos 4u.gif

as naudoju trendnails juodas peteliskes,,uz jas manau geresniu nerasiu biggrin.gif ,,puikiai prilimpa,tinka bet kokiam naguciui,,,sakyciau tobulos...esu girdejus ta pati ir apie harmony ,,visai noreciau isbandyti ir jas... g.gif
Atsakyti
Dabar galvoju is kart po nagu priauginimo soliariumas yra gerai?
Niekad nesu buvus.. zinau kad pirciu, baseinu, voniu reiktu vengti ta diena.
Idomu kaip su soliariumu g.gif nes turiu viena kliente, kuri visa laika pasidarius nagu korekcija po manes eina tiesiai i soliariuma.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 31, 02:56)
Dabar galvoju is kart po nagu priauginimo soliariumas yra gerai?

Prajuokinai, gi UV lempa ir yra mini soliariumas biggrin.gif Tai koks skirtumas

Dėl formelių. Naudoju BaHa, Harmony, Senses, Lechat. Pačios kiečiausios BaHa, po to seka Lechat skirtos priaugint stiletams. Harmony naudoju tik tokiu atveju, kai apačioj klijuoju geležiukus, be jų jos per minkštos. Trendnails ir Senses panašaus minkštumo. CNI geros, tik neperku dėl kainos biggrin.gif
Vienžo šiuo metu turiu 5 rūšių formeles ir pasirenku skirtingam atvejui kuri labiausia tinka, todėl negalėčiau pasakyt kurios geriausios, nors visgi gal išskirčiau Lechat stiletines, nes jas tik sau naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 31 spalio 2013 - 08:46
QUOTE(rogrinta @ 2013 10 31, 08:44)
Prajuokinai, gi UV lempa ir yra mini soliariumas  biggrin.gif Tai koks skirtumas

Dėl formelių. Naudoju BaHa, Harmony, Senses, Lechat. Pačios kiečiausios BaHa, po to seka Lechat skirtos priaugint stiletams. Harmony naudoju tik tokiu atveju, kai apačioj klijuoju geležiukus, be jų jos per minkštos. Trendnails ir Senses panašaus minkštumo. CNI geros, tik neperku dėl kainos  biggrin.gif
Vienžo šiuo metu turiu 5 rūšių formeles ir pasirenku skirtingam atvejui kuri labiausia tinka, todėl negalėčiau pasakyt kurios geriausios, nors visgi gal išskirčiau Lechat stiletines, nes jas tik sau naudoju  rolleyes.gif

Ka as zinau, sakau gal ten karsta, pati niekad tokiuose vietose nesilankau tai nezinau biggrin.gif

O del formeliu tai labai aciu 4u.gif daug naudingos info.
Atsakyti
formeles

gal kas zinote kam tas auseles nulenkia? kur ikerpa sonus ir islenkia? cia, kad is sonu per daug neprilietu? blush2.gif

beje gal kokiu geru video galit pareklamuot kur dirbama su freza? smile.gif
taip pat domina dizainu rodymas smile.gif
kol kas ziuriu crystal nai visus videa ir e.mi ikurejos perziurejus nemazai bet velgi ten daugiau reklama ka butent su jos geliais galima daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 01, 14:22)
formeles

gal kas zinote kam tas auseles nulenkia?  kur ikerpa sonus ir islenkia? cia, kad is sonu per daug neprilietu?  blush2.gif

tam kad suformuotas nagiukas nebutu storas, kitaip sakant kad c curve butu grazesne.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 01, 15:32)
tam kad suformuotas nagiukas nebutu storas, kitaip sakant kad c curve butu grazesne.

o kuom padeda tie atlenkimai? mane kai mokino tai sito kazkaip nerode kad ikirpti ties sonais ir islupt tuos trikampiukus smile.gif
beje noreciau pasimokyti one stroke gal Vilniuje kokiu kursu yra? plius su kuo geriausia butu piesti? (priemones, teptukai, kur isigyti?) aciu smile.gif
Atsakyti
manes is vis nemokino nieko kirpt.. bet su sitais ikirpimais man x2 geriau. nezinau kaip paaiskint, islenkimas geresnis, nes jei neikerpi pirsto odos plecia pacia formele, ir tos c curve nebelieka, gaunas plokscias nagas, atitinkamai ir vaizdas nebekoks.
Atsakyti