Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Sunta @ 2013 11 01, 16:12)
manes is vis nemokino nieko kirpt.. bet su sitais ikirpimais man x2 geriau. nezinau kaip paaiskint, islenkimas geresnis, nes jei neikerpi pirsto odos plecia pacia formele, ir tos c curve nebelieka, gaunas plokscias nagas, atitinkamai ir vaizdas nebekoks.

dabar supratau smile.gif man ir pirma mintis buvo, kad tos odos gal isplecia ta forma smile.gif nes pas Labanauskiene mokiausi su znyplem bet nieko nesigavo :/ matyt vistik ir formos uzdejimas bei paruosimas daugiau nei puse darbo smile.gif kur mokiausi tai tik mokina iskirpti forma jei nagas per trumpas ir lieka skyles o vat tu ikirpimu nieks ir nerodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 01, 15:15)
dabar supratau smile.gif man ir pirma mintis buvo, kad tos odos gal isplecia ta forma  smile.gif  nes pas Labanauskiene mokiausi su znyplem bet nieko nesigavo :/ matyt vistik ir formos uzdejimas bei paruosimas daugiau nei puse darbo smile.gif  kur mokiausi tai tik mokina iskirpti forma jei nagas per trumpas ir lieka skyles o vat tu ikirpimu nieks ir nerodo  smile.gif

kerpi pagal plauko linija/smile linija naturalaus nagucio, jei ji lenkta labai giliai kerpi formele, jei ji tiesiai kvardratini kirpima ir t.t
http://www.youtube.c...h?v=Zjz3zjPiLcM cia gal biski parodys ko idomesnio.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 01, 16:31)
kerpi pagal plauko linija/smile linija naturalaus nagucio, jei ji lenkta labai giliai kerpi formele, jei ji tiesiai kvardratini kirpima ir t.t
http://www.youtube.c...h?v=Zjz3zjPiLcM cia gal biski parodys ko idomesnio.

sita macius labai patiko wink.gif
tik to paskutinio nelabai supratau (kai mane mokino berods sake, kad kvadratui reik labai tiesios linijos o ovalui gali but palenkta zemyn forma, ar klystu?)
Atsakyti
taisyklingam kvadratui formele turi net i virsu keltis, tai yra praskiestos auseles labai, ovalui - auseles viena ant kitos, taip pasilenkai formele zemyn.
Atsakyti
Is kart sorry, sedziu ne prie savo kompo, ir nerandu kur LT kalba isijungt

QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 01, 16:22)
gal kas zinote kam tas auseles nulenkia?  kur ikerpa sonus ir islenkia? cia, kad is sonu per daug neprilietu?  blush2.gif

Del tu auseliu, visu pirma ne visada jas reik kirpt. Yra atveju, kai naturalus nagas jau turi gana didele arka, o nago veleneliai trukdo pagal ja isriest formele, tada ir yra reikalingas tas kirpimas. Jei formele ir taip tobulai priglunda, nereik nieko ten karpyt.

QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 01, 16:53)
beje noreciau pasimokyti one stroke gal Vilniuje kokiu kursu yra? 

Nu Vilniuj pas nieka tikrai neiciau, pirmoj vietoj varyciau pas Bilej Klaipedon, antroj pas Egidija Kaunan

QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 01, 17:45)
sita macius labai patiko wink.gif
tik to paskutinio nelabai supratau (kai mane mokino berods sake, kad kvadratui reik labai tiesios linijos o ovalui gali but palenkta zemyn forma, ar klystu?)

Darant bet kokia forma, kuri turi turet arka , t.y. ryskiai isreiksta plauko linija(kvadratas, pipe, edge) formele reik iskelt aukstyn. Darant ovala,stileta ir pan. formele leidziama zemyn, tam kad nago galas neziuretu aukstyn. Gyvai galeciau pademonstruot piesinukais, paaiskint sunkoka biggrin.gif

Dar viena filmukas apie formu klijavima
http://www.youtube.c...h?v=Hx8lLrrA2MY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 lapkričio 2013 - 20:32
siaubeli si foruma skaitau ne pirmi metai smile.gif i kursus ejau pasikauscius ir mananti viska zinanti, ten supratau, kad nieko nemoku ir neturiu jokio suvokimo, baisu pagalvoti kas butu pas Egidija nuvaziavus blush2.gif nu zinokit nesuprantu apie kokia jus cia plauko linija rasot doh.gif kuo giliau i miska tuo tamsiau doh.gif
Papildyta:
supratau tik tiek kad jei tos odos is sonu prie nago pasipute tai ikerpam? gal kokiu geru video edge formos zinot smile.gif planuose jau eiti i kursa, bet visuomet pries einant norisi pasisaktyt nes nueik zalia tai nesuprasi nei kaip nei kas smile.gif

va cia tai naguciai
Tiek pas meistre tiek pas modeliuka smile.gif idomus sakyciau smile.gif gaila akrilu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 01, 20:30)

Dar viena filmukas apie formu klijavima
http://www.youtube.c...h?v=Hx8lLrrA2MY

Pas sita moteriskaite as gyvai parodos seminare buvau smile.gif rode keleta dizainu ant stiletu.
Papildyta:
Cia mano keletas darbeliu. Pirmieji klientes ideja ir jos noras tokius tureti. Visiskai ne mano skonio ir niekad tokiu nesidaryciau biggrin.gif
user posted image

O cia rudeniskai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 02, 00:49)
  nu zinokit nesuprantu apie kokia jus cia plauko linija rasot  doh.gif  kuo giliau i miska tuo tamsiau  doh.gif

supratau tik tiek kad jei tos odos is sonu prie nago pasipute tai ikerpam?  gal kokiu geru video edge formos zinot smile.gif planuose jau eiti i kursa, bet visuomet pries einant norisi pasisaktyt nes nueik zalia tai nesuprasi nei kaip nei kas  smile.gif

va cia tai naguciai
Tiek pas meistre tiek pas modeliuka  smile.gif  idomus sakyciau  smile.gif  gaila akrilu  verysad.gif

Nu vat del to ir reik is kart pas Egidija eit, pas ja ir ismokstama visu teisingu terminu. Plauko linija, tai nago galiuko krastelis, kuris matosi pasiziurejus i naga is priekio, tai yra ta C arka pipe arba kvadrate ir yra plauko linija, pas edge V .

Del ikirpimo teisingai supratai.

O tam filmuke tai juvelyrika jau wub.gif Tos geles panagese kaip krutai atrodo wub.gif tik kai pagalvoji kaip tai nepraktiska doh.gif

QUOTE(Sunta @ 2013 11 02, 04:41)
O cia rudeniskai  mirksiukas.gif

Labai simpatiski bigsmile.gif thumb_yello.gif
Papildyta:
Va edge geliu http://www.youtube.c...h?v=gpHk3RpmpRc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 02 lapkričio 2013 - 09:58
jei tik Egidija darytu kursus vasara iskart lekciau smile.gif deja kol kas mokslu praleidinet negaliu del kito pomegio doh.gif verysad.gif gal rogrinta priimtum tu mane pamokinti privaciai? blush2.gif biggrin.gif

o del tu geliu panagese, grazu, bet labai jau nenaturaliai atrodo smile.gif

Sunta rudeniniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 11 02, 14:06)
o del tu geliu panagese, grazu, bet labai jau nenaturaliai atrodo smile.gif

Nu laba diena , o edge arba pipe forma naturaliai atrodo? biggrin.gif As jau senokai nutolus nuo naturalumo, ir jis manes nebedomina. Bet cia jau profesine liga, kas kart vis norisi kazko sustriau,kazko idomiau, kazko ko niekas kitas neturi, tik deja ne viska ko noriu moku padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 02, 14:30)
Nu laba diena , o edge arba pipe forma naturaliai atrodo?  biggrin.gif As jau senokai nutolus nuo naturalumo, ir jis manes nebedomina. Bet cia jau profesine liga, kas kart vis norisi kazko sustriau,kazko idomiau, kazko ko niekas kitas neturi, tik deja ne viska ko noriu moku padaryt  lotuliukas.gif

va va man ir edge traukia aki, bet gaila reikalauja ilgio nemazo ir zinoma naturalumo ner lotuliukas.gif ech tas maksimalizmas, tik pradejau mokytis bet jau norisi ir tu pipe ir edge :/
Atsakyti
ikelsiu keleta savo darbeliu 4u.gif noreciau jusu nuomones, patarimu smile.gif tikiuosi labai neispeiksite (dar tik pirmieji darbukai)
user posted image
user posted image
Atsakyti