Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

merginos, dar klausimukas:

o kaip jum toks gelis su blizgučiais iš PN?

http://nailshop.lt/p...l-gold-gliter-2

bandėt gal kuri? noriu prie pigmentinių į kolekciją. kaip su juo smulkios linijos/ taškiukai piešiasi? tiksliau, įdomu, ar blizgučiai tankiai pasidengia, ar ne, nežinot? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 01 06, 14:33)
Kažką paistot panos, visadapiešiu ant nubafuoto paviršiaus. Jei netyčia tenka pataisyt, vėl su bafu perbraukiu, radot problemą kur jos nėr.. O gal aš čia kažko nežinau, kada jūs piešiat šypseną?

smile.gif
tu piesi linija ir "uzdazai",
as turejau galvoje kai "uzdazoma" be linijos ir tada taisoma.
kalbu apie prancuza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 06 sausio 2014 - 23:25
QUOTE(Ledine_saule @ 2014 01 06, 23:17)
smile.gif
kalbu apie prancuza.

As tai pirma smile linija nusipiesiu, ir tada uzpildau galiuka - jei apie pracuza snekant.
Ir siaip staigiai pataisau su slapiu kvadratiniu teptuku, ir man viskas pasitaiso, nieks neisigeria smile.gif
Atsakyti
kas cia per daiktas yra? smile.gif
cnd
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 07, 19:10)
kas cia per daiktas yra? smile.gif
cnd

Pigmentai,isgaut ivairiem efektam bei spalvom,plius keli teptukai su dotsu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 07, 20:34)
Pigmentai,isgaut ivairiem efektam bei spalvom,plius keli teptukai su dotsu.

cia su geliu juos maisyt? smile.gif cia tokie kaip apie Pn katik rase merginos?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 07, 19:44)
cia su geliu juos maisyt? smile.gif  cia tokie kaip apie Pn katik rase merginos?

Taip,drasiai gali maisyti su geliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0memory @ 2014 01 07, 01:12)
o kaip jum toks gelis su blizgučiais iš PN?
bandėt gal kuri? noriu prie pigmentinių į kolekciją. kaip su juo smulkios linijos/ taškiukai piešiasi? tiksliau, įdomu, ar blizgučiai tankiai pasidengia, ar ne, nežinot? smile.gif)

Nerizikuočiau tokio pirkt, matosi kad skystas reikalas, ir juo labiau tikrai ne dailei skirtas

QUOTE(Ledine_saule @ 2014 01 07, 01:17)
kalbu apie prancuza.

Teisingai,aš piešiu ir po to "spalvoju". Visai pamiršau,kad yra ir kitu būdu darančių, nemaniau kad dar kas naudoja antrą variantą. Kažakada ir aš buvau mokinta taip daryt, bet tai ilgai truko, daugiau etapų darbo procese,ir ne tokia tobula šypsenos linija išeidavo. Ieškojau kažko patogesnio, greitesnio ir gražesnio, ir radau. Tai ir pagalvojau kad visos tą praėjo ir nieks taip nebedaro biggrin.gif

QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 07, 21:44)
cia su geliu juos maisyt? smile.gif  cia tokie kaip apie Pn katik rase merginos?

Čia kaip suprantu milteliai-pigmentas, o ne dažai gatavi, juos reik su geliu sumaišyt kad dažus gaut. O PN pigmentiniai dažai, tai jau gatavi spalvoti geliai
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 01 07, 22:59)
Teisingai,aš piešiu ir po to "spalvoju". Visai pamiršau,kad yra ir kitu būdu darančių, nemaniau kad dar kas naudoja antrą variantą. Kažakada ir aš buvau mokinta taip daryt, bet tai ilgai truko, daugiau etapų darbo procese,ir ne tokia tobula šypsenos linija išeidavo. Ieškojau kažko patogesnio, greitesnio ir gražesnio, ir radau. Tai ir pagalvojau kad visos tą praėjo ir nieks taip nebedaro  biggrin.gif

Sveiki, isikisiu netiketai, bet labai susidomejau, koks tas budas piesiu ir po to spalvoju smile.gif Bandau bandau suprasti ir galva niekaip neisrutulioja apie kokius cia du budus snekat biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 07 sausio 2014 - 23:42
zmones kaip tingit pasiskaityt, ta nors bizuno duok. Juk sakiau SU PLONU TEPTUKU NUSIPIESI SYPSENOS (smile) LINIJA (JI TURI SYPSOTIS), likusi galiuka nuo linijos iki laisvo krasto uzpildai kokiu nori teptuku ar budu.
Papildyta:
Visai pamirsau Super mamas per ta facebooka smile.gif
Paprasti keli darbukai >>
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 08 sausio 2014 - 03:28
QUOTE(rogrinta @ 2014 01 07, 21:59)
Nerizikuočiau tokio pirkt, matosi kad skystas reikalas, ir juo labiau tikrai ne dailei skirtas

DEL PN auksinio gelio:

http://nailshop.lt/p...l-gold-gliter-2

Paemiau as pabandymui, vis tiek spalvyciu neturiu.

Pasibandziau, ir zinokit, jus visai teisi, Rogrinta, nes ant jo pigmeniniai issilieja, tai nebent pravalyt reiktu jo lipnuma ir tada piest, nes pvz bandziau daryt prancuzo galiuka su juo, o ant virsaus kokia gele per visa naga ispiest, tai kur pakliuvo ant auksines - konturai issiliejo.

O siaip del spalvos ka galiu pasakyti, tai tikrai grazi auksine, labai smulkaus blizgucio, tarsi auksinis perlamutras, laaabai tirstas!

ISVADA: ant jo piesti neiseina, o ji panaudoti smulkiem taskiukam (kaip leopardo raste) visai nieko. Dar visai tinka ji viena plonu sluoksniu ant kokio raudono istrizai ar dar kaip uztepti, bet velgi ant jo piesti neiseis.

Tai vat, tokie atsiliepimai, jei kam idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 01 08, 03:25)
zmones kaip tingit pasiskaityt, ta nors bizuno duok. Juk sakiau SU PLONU TEPTUKU NUSIPIESI SYPSENOS (smile) LINIJA (JI TURI SYPSOTIS), likusi galiuka nuo linijos iki laisvo krasto uzpildai kokiu nori teptuku ar budu.
Papildyta:
Visai pamirsau Super mamas per ta facebooka smile.gif
Paprasti keli darbukai >>

Gyriau fb,alia ir cia pagirsiu thumbup.gif ypac vidurinieji wub.gif
Atsakyti