Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

sveikos. ant priauginto nago darant ilgalaiki lakavima, ar reikia deti baze? ar iskarto spalva?
Atsakyti
QUOTE(Astoncijus @ 2014 01 15, 15:08)
sveikos. ant priauginto nago darant ilgalaiki lakavima, ar reikia deti baze? ar iskarto spalva?

iskart spalva
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 01 15, 15:49)
iskart spalva

aciu.o pavizdziu darant naga viena spalva ir norint uzdeti galiuka kita spalva. kas po ko eina. padengi naga spalva ir iskarto dedi galiuka, ar pries galiuka dedant reik pasiausti?
Atsakyti
QUOTE(Astoncijus @ 2014 01 15, 15:08)

is karto spalva ir ilgalaikio topa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astoncijus @ 2014 01 15, 15:58)
aciu.o pavizdziu darant naga viena spalva ir norint uzdeti galiuka kita spalva. kas po ko eina. padengi naga spalva ir iskarto dedi galiuka, ar pries galiuka dedant reik pasiausti?

jei lipnumo nenuimsi nemanau, kad reikia galiuka siausti g.gif uzdedi norima spalva, isdziovini, o tada paisai galiuka
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti gera (t.y. profesionalia, svariai ir steriliai dirbancia, naudojancia geriausias priemones ir girdincia ko kliente nori) nagu priauginimo meistre?
ieskau kas dirba su geliniu priauginimu ir puikiai daro prancuziska manikura Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 01 15, 15:02)

Gal jei anksčiau nebuvo problemų, tai gal primeris ar bonderis, žiūrint ką naudojat, paseno  g.gif Aš kurį laiką negalėjau atsidžiaugti Trendnails superbondu, o paskui jis pradėjo mane pavedinėt, nors rodos ir nesenas, ir galiojimo laikas geras. Pakeičiau į Senses bondą, jokių dabar problemų. O dėl skaidraus gelio, kiekvienai savo. Pas mane dabar beveik viskas iš Senses (išskyrus spalvotus gelius)  biggrin.gif Iš skaidrių teko naudot kažkada seniai Mistique, man jis buvo per skystas. Dabar dirbu su Superior, bet ji tepu tik ploną sluoksnį, įtrinamąjį į nagą, nes storesnis svyla baisiai. Todėl formuot nagą nepatarčiau, nebent tik galiuką ant formelių, o jei daryt skaidrų, tai iš vis jis labai žiba, puikiai perdengimams tinka.  Labai panašūs, ir teko dirbt su abiem tai Sculpting Clear , ir Builder Clear. Nežinau tik kodėl kainos skirias, todėl namams perku pigesnį  biggrin.gif Abu panašios konsistencijos, ir tinka tiek nagams formuot, tiek ant formelių lieti.

Nuosirdus aciu, labai pagelbejot, senai norejau pameginti kitu firmu priemones, teks dulkiu surinkejo pinigelius Senses priemonem isleisti. Keles klientes kolkas teturiu, bijau ir jas prarast del atsokusiu naguciu, visos taip dziaugiasi piesinukais, bet jei nelaiko, ko tas piesinys vertas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu daug klausimu ir noriu jusu pagalbos, Gyvenu siuo metu Uk ir labai noreciau ismokti profesionaliai priauginti nagucius. Noreciau nuomoniu kur geriau imti kursus uk ar Lt ir kodel, kaina nera svarbi bet aisku noreciau ne uz kosmine kaina. Ir noreciau kad pagrystumem atsakyma kuo ten geriau?smile.gif Gal rekomenduosit kur tikrai nesigaileciau? Gelinius nagucius esu bandziusi priaugineti sau bet zinau kad tikrai ne taip darau kaip reikia, turiu ir priemones kaikurias, t.y. trys pagrindiniai geliai, dildes, lempa, ir daug visokiu niekuciu. kiek laiko uzima kursai jeigu reiketu gryzti i lt mokintis? Aciu visoms is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzialupe666 @ 2014 01 16, 16:07)
Sveikos merginos, turiu daug klausimu ir noriu jusu pagalbos, Gyvenu siuo metu Uk ir labai noreciau ismokti profesionaliai priauginti nagucius. Noreciau nuomoniu kur geriau imti kursus uk ar Lt ir kodel, kaina nera svarbi bet aisku noreciau ne uz kosmine kaina. Ir noreciau kad pagrystumem atsakyma kuo ten geriau?smile.gif Gal rekomenduosit kur tikrai nesigaileciau? Gelinius nagucius esu bandziusi priaugineti sau bet zinau kad tikrai ne taip darau kaip reikia, turiu ir priemones kaikurias, t.y. trys pagrindiniai geliai, dildes, lempa, ir daug visokiu niekuciu. kiek laiko uzima kursai jeigu reiketu gryzti i lt mokintis? Aciu visoms is anksto mirksiukas.gif

As kaip tik turejau tokia pacia problema... perziurejau rodos visus anglijoje siulomus kursus... arba kainos kosmines, arba siulo per 2 dienas ismokyti dirbti su akrilu, geliu, silku ir dar belekuo. Kazkaip tuo netikiu... Visu galu meistre per diena netapsi... Grizti i lt del kursu gan didele prabanga... Kaip jau susidariau ispudi is visu pasakymu, tai pas Egidija geriausia, ten 5 dienos 1600lt... Nei daug nei mazai...
As galu gale nusprendziau eiti i kursus cia vietoje, pas Trendnails atstove, jos darbai grazus, mokiniu atsiliepimai tikrai neblogi, o kursai vyksta 3 dienas. Palyginus su egidija kainos atzvilgiu gaunasi tas pats.. tad tikiuosi ir rezultatu neblogesniu smile.gif tad tikrai verta paieskoti ir uk ir lt kursiuku smile.gif Buvau netgi pas Christrio nail atsovus nuejus - visi giria geli,o mokytojai kinai (man zadejo, kad po vienos dienos kursu galesiu eiti dirbti i salona biggrin.gif) smile.gif Pasiziurejus video youtube atsoko fantazija.. Dar nebaigus mokslu graziau padarau... na, aisku turiu trukumu su nago suformavimu, vien del to REIKIA mokslu smile.gif Bet tikrai ziurekit pas ka einat smile.gif UK ir vietiniu lietuvaiciu, rusiu ar lenkiu mokytoju galima rasti...
Jeigu esat is londono ir turit galimybe eiti mokytis kelis kart per sav, tai siulau kitetics... Brangu.. bet eiciau jei ten buciau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 16 sausio 2014 - 16:14
QUOTE(Saldzialupe666 @ 2014 01 16, 15:07)

Viena reiksmiskai EGIDIJA KILIENE ir niekur kitur neverta investuoti. As grisciau pas milijonus kartu. Nemaciau niekur geresnes mokytojos.
O UK is vis nieko neverta grozio srityje mokytis, nebent lietuvaite, rusaite ar lenkaite rastumet, nes pacios UK pilietes neturi zalio supratimo kas yra grozis, stilius ir estetika.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 01 16, 17:15)
Viena reiksmiskai EGIDIJA KILIENE ir niekur kitur neverta investuoti. As grisciau pas milijonus kartu. Nemaciau niekur geresnes mokytojos.
O UK is vis nieko neverta grozio srityje mokytis, nebent lietuvaite, rusaite ar lenkaite rastumet, nes pacios UK pilietes neturi zalio supratimo kas yra grozis, stilius ir estetika.

Na va, mano zodzius pakartojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 01 16, 14:28)
Na va, mano zodzius pakartojo smile.gif

Aciu paneles uz nuomone, as irgi radau kursiukus Vilniuje kaina 1600lt penkios dienos, vadinasi Nocturne exclusive nail studio, manau bandysiu ten, skambinau, kalbejausi pasirode labai maloni mokytoja, dirba su naujausiomis technologijomis:)
Atsakyti