Įkraunama...
Įkraunama...

Anmar

mes pirkom Anmar Fox vezimaiti siaip nerealiai patogus siltas vezimas, vaziuoja nuostabiai, amortizacija minksta labai lengvai valosi audinys, bet sunkus nereliai g.gif
Atsakyti
prasom kokia vaizdine medziaga parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as_rutak @ 2009 02 04, 16:28)
mes pirkom Anmar Fox vezimaiti siaip nerealiai patogus siltas vezimas, vaziuoja nuostabiai, amortizacija minksta labai lengvai valosi audinys, bet sunkus nereliai g.gif

Aš irgi galvoju šitą vežimą pirkti- dėl svorio drįsčiau ginčytis- tikrai proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2009 02 08, 04:59)
Aš irgi galvoju šitą vežimą pirkti- dėl svorio drįsčiau ginčytis- tikrai proto ribose ax.gif

nu zinok praita karta pati bandziau laiptis usitempt tai patikek kaip plusau blink.gif , bet as tai sakau gi vezima prki ne nesiojimui o vazinejimui ane? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi nusipirkom anmar fox vezimuka,is pradziu buvau labai patenkinta,bet kuo toliau tuo labiau juo nusiviliu.Parasysiu is savo puses pliusus ir minusus:
pradesiu nuo lopsio + didelis,erdvus,kietu dugnu - labai nepatogus nesti,nes rankenos per vidury lopsio,tai nesant,maziuko galvyte gaunasi zemiau,lopsio uztrauktukas tik is vienos puses segasi,kapisoniukas nenusileidzia.
Dabar apie vezimuka: + didelis,erdvus (ypac aktualu ziema),gera amortizacija,dideli pripuciami ratai,persimeta rankena.
- sunkus,vezimo kapisonas pilnai nenusileidzia (ziema sunkoka isimti apvilkta maziuka),dirzeliai kazkaip ne vietoj,nes spaudzia nugaryte,jei sportiniam variante nori ka nors pakloti,tai dirzai neuzsisega,jei stumi permetus rankena,tai vezimelis visai nesivairuoja (tik tiesiai).Ir dar,jei planuojat veziotis vezima,tai tinkamas tik sausu oru,nes sulankstant reikia daug nuardyti kad neiisipurvintu ir nesuslaptu,jei maza bagazine,tai dar ir ratus nuimti reiks,o tada parsivesit labai purvina.

Cia tik mano pastebejimai,tai kurios esat siuo vezimuku patenkintos,prasau nepykti. Dabar jau ieskociau 3in1 vezimelio,nes pirkom masinai kedute,dabar ieskom sketuko,tai finale kaina gauvosi nemaza g.gif
Atsakyti
Labas mamytes stumdancios sios stebuklus bigsmile.gif

va sukuriau tokia temute sakau gal bus kas prisingtu i ja ir kartu pastumdytume 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=410087

Atsakyti
esu nusiziurejusi Anmar vezimuka, greiciausiai ji ir pirksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 05 13, 16:39)
esu nusiziurejusi Anmar vezimuka, greiciausiai ji ir pirksim  rolleyes.gif

Mes jau nusipirkom. Pardavėja turguj rodė irgi anmar tik jau panaudotą, kurį žmonės paprašė parduoti. Tai idealiai išsilaikęs.
Atsakyti
laba mes irgi ji turime, tik naujesni siek tiek, rankenos ir visi gelezys padengti juodu apsauginiu sluoksniu kad nerudytu ir nesimatytu tu rudziu thumbup.gif
Siaip tai sunkokas jis, bet vietos pakankama, labai geri amortizatoriai, gerai supa vaikuti, rieda gerai, ratai tiesiog superiniai! Drauge nusipirko su plastmasiniais ratais, tai darda ir darda garsiai vaziuoja, o per smeli net nenori vaziuoti, o mes kaip tankas visur be jokiu problemu pravaziuojam ir nekratom leliuko viduj, neskleidziam jokiu dardejimo garsu. Minktas labai.Turguje mokejom 950 lt, cia 3 in 1. Na kolkas esame patenkinti. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisyy: 21 gegužės 2009 - 10:36
QUOTE(Daisyy @ 2009 05 21, 11:34)
laba mes irgi ji turime, tik naujesni siek tiek, rankenos ir visi gelezys padengti juodu apsauginiu sluoksniu kad nerudytu ir nesimatytu tu rudziu thumbup.gif
Siaip tai sunkokas jis, bet vietos pakankama, labai geri amortizatoriai, gerai supa vaikuti, rieda gerai, ratai tiesiog superiniai! Drauge nusipirko su plastmasiniais ratais, tai darda ir darda garsiai vaziuoja, o per smeli net nenori vaziuoti, o mes kaip tankas visur be jokiu problemu pravaziuojam ir nekratom leliuko viduj, neskleidziam jokiu dardejimo garsu. Minktas labai.Turguje mokejom 950 lt, cia 3 in 1. Na kolkas esame patenkinti.  thumbup.gif  biggrin.gif

mes uz anmar fox 3 in 1 sumokejom 630 lt ( ratus pripuciamus pasirinkom), tai laukiam stebuklelio, o tada ir ismeginsim thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime Anmar.
Patogus vezimas, tik labai jau sunkus. Gyvenu 4 aukste, labai sunku ji tampyti. Kai reikia isnesti - inesti, tai su asarom... help.gif
Dabar pirkciau lengvesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 08 birželio 2009 - 11:10
QUOTE(K_margo @ 2009 06 08, 11:09)
Mes taip pat turime Anmar.
Patogus vezimas, tik labai jau sunkus. Gyvenu 4 aukste, labai sunku ji tampyti. Kai reikia isnesti - inesti, tai su asarom...  help.gif
Dabar pirkciau lengvesni.

Neneškit. "Lipkit". Žemyn "nuleist" išvis lengva, nes vežimėlis patvarus, ratai dideli, minkšti, tai lėtai lėtai dardi žemyn, aš vaiką vienoj rankoj nešdavau, su kita vežimą nuleisdavau laiptais, irgi 4 aukštas. (pradžioj irgi nešiojau, kol kažkas nepatarė taip). O aukštyn mano mama sugalvojo, kaip jį užlaipint, bet jau reikia abiejų rankų. Tiesiog per laiptus po vieną pakopą lipi, kaip ant bortelio keltum. Na, nežinau, kaip paaiškint išsamiau. Žodžiu, iš lėto, ramiai, ir nepersitempi.
Atsakyti