QUOTE(Mistika... @ 2013 10 23, 14:23)
Sveika prisijungusi!
O man tai pasistojo is karto klausimas: o koks dabar tikslas ta zeme arti?
Juk gerbuvio tikriausiai vistiek dar nedarysit, kol nepadaryta namo apdaila? Tai negi norit po dirvonus braidyti ir ta juodzemi i nama nesti? Paprasciausiai issinuomokite ar pasisamdykite zmogu su profesionaliu trimeriu ir nupjaukite ta zole. Susigrebsit ir turesit laikina pievele, kuri gal ir nebus grazi, bet bent jau zemes i troba taip nesines. Ir net jeigu apdaila jau padaryta, nematau tikslo tokiu metu gerbuvi pradeti tvarkyti: lyja, slapia, tai kas is to jusu dirvono liks? Zole seti irgi jau velu. Musu irgi laukia aplinkos tvarkymas, bet tai darysime jau pavasari. Kaip sako MB: nesijaudink, tuoj pasals, pasnigs ir bus grazu kaip pas visus zmones! 

Pritariu, pasirašau po kiekvienu Mistika sakiniu

Giedra36 paskaičius paskutinį postą, tai tikrai situaciją nekokia, tik ne jums, bet kadangi netolimoje ateity ten jau gyvensite, žinoma reikia atsižvelgti ir į kaimynų gerbūvį. Tačiau, tai jūsų reikalas, elkitės kaip širdis sako, jei jau nerimaujate dėl to-imkitės veiksmų

P.S. Aš irgi galvojau, kad jūs pradedate nuo sklypo, turbūt buvau neatidi skaitydama

Noriu paklausti