QUOTE(JEma @ 2013 10 26, 19:41)
Aciu Biesai uz mintis... Nu jo gal ir neblogai ta purskiama... o kaip kainu skirtumas? Kaip ji draugauja su kitomis medziagomis pvz vata? Nes juk ties sienos ir stogo sankirta sios medziagos susikirs

Kiek cm tos ekovatos reiketu? Galvojom pie 3cm priesvejine + 25 ar 30cm vatos (tiksliai net nebepamenu

).
Pasinagrinejau brezinius Paroc Rocwool ir siaip visokias foto mazgu, tai jo nusprendemm ir mes kad siltinsim su lyg stygomis

Nes butent susitaupo nemazai...
As kad pasiekti R=10 varza,dejau 40 cm ekovatos. Pagal paskaiciavimus,gaunasi siektiek virs desimt varza,bet ismetus gegnes,gausis netoli desimties.
JEko vata (popierius) puikiai draugaus su vata. Kaip giminaiciai. Pas mane su pulistirolu susilies kaikur,bet nesuku sau gal;vos,nors pulistirolas nedraugiskesne medziaga. Nera jis toks nedraugiskas kad susipjautu su vata.
Vienas is svarbiu kriteriju kurie man patiko,tai kad ekovata nebijo vejo,uzputei ir turi sandaruma. Kaina aisku didesne,bet cia skaiciuoja ir darba i ta kaina. Faktas tas kad gaunasi kazkiek brangiau. Bet man svarbiau stogo siltinimo sluoksnio vientisumas,sandarumas ir draugiskumas medienai.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 10 26, 20:30)

niekur nieko netryniau. Net albume siandien nebuvau

Gal fotki bludija. Dabar prisimenu, kad kazkuria diena ziurejau tai irgi ne visus rode, bet net nepagalvojau, kad ten istrinta
Biesai, nelabai pagavau... sakai "äs dejau vata". Tai tu jau apsisiltines? O tai ka tada dar purkst zadi?
Ta ekovata mums bus super sprendimas ant perdangos. Nes ji pas mus visiskai nelygi. Tai dar konstruktore sake, kad gal reiktu pasilyginti su kokiu keramzitu (juo del svorio). O cia su biria vata mums problemos issispres

O kaip ju kainos? pvz ta Thermofloc?
Ne,vatos dar nedejaqu..Biski pavarges po darbu tai nusirasiaqu i pievas.. Apie stygas galvojau,parasiaqu kad vata.. As virs garaqzo pilsiu i perdanga puria vata is maisu. Ta dalyka pats pasidarysiu. Gausis pigiau. Kaunieciu temoje vienas zmogiukas sake dejo tai termovizija parode puikius rezultatus. Thermoflock kaina grubiai tai 200 uz kuba,nors vienus buvau uzklauses tai sake 160 uz kuba. Nors realiai geriau kilogramais skaiciuoti. Kaip cukru