Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Aciu Biesai uz mintis... Nu jo gal ir neblogai ta purskiama... o kaip kainu skirtumas? Kaip ji draugauja su kitomis medziagomis pvz vata? Nes juk ties sienos ir stogo sankirta sios medziagos susikirs g.gif Kiek cm tos ekovatos reiketu? Galvojom pie 3cm priesvejine + 25 ar 30cm vatos (tiksliai net nebepamenu smile.gif ).
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 26, 18:12)
As dejau vata iki stygu ir ant stygu.  Nematau tikslo siltinti ir sildyti ora.
Dedami vata ant stygu  netik sutaupysite vatos bet ir nereikes bereikaligos kubaturos sildyti.

Pasinagrinejau brezinius Paroc Rocwool ir siaip visokias foto mazgu, tai jo nusprendemm ir mes kad siltinsim su lyg stygomis drinks_cheers.gif Nes butent susitaupo nemazai...
Atsakyti
Jema, Dairina,Natele istrynet viska is albumo? paziurejau ir dar keliu dalyviu, tuscia irgi. Ar cia koks blogietis pasidarbavo?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 26, 19:19)
Jema, Dairina,Natele istrynet viska is albumo? paziurejau ir dar keliu dalyviu, tuscia irgi. Ar cia koks blogietis pasidarbavo?

blink.gif niekur nieko netryniau. Net albume siandien nebuvau g.gif Gal fotki bludija. Dabar prisimenu, kad kazkuria diena ziurejau tai irgi ne visus rode, bet net nepagalvojau, kad ten istrinta unsure.gif

Biesai, nelabai pagavau... sakai "äs dejau vata". Tai tu jau apsisiltines? O tai ka tada dar purkst zadi? g.gif

Ta ekovata mums bus super sprendimas ant perdangos. Nes ji pas mus visiskai nelygi. Tai dar konstruktore sake, kad gal reiktu pasilyginti su kokiu keramzitu (juo del svorio). O cia su biria vata mums problemos issispres thumbup.gif O kaip ju kainos? pvz ta Thermofloc?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 26, 19:41)
Aciu Biesai uz mintis... Nu jo gal ir neblogai ta purskiama... o kaip kainu skirtumas? Kaip ji draugauja su kitomis medziagomis pvz vata? Nes juk ties sienos ir stogo sankirta sios medziagos susikirs  g.gif  Kiek cm tos ekovatos reiketu? Galvojom pie 3cm priesvejine + 25 ar 30cm vatos (tiksliai net nebepamenu smile.gif ).

Pasinagrinejau brezinius Paroc Rocwool ir siaip visokias foto mazgu, tai jo nusprendemm ir mes kad siltinsim su lyg stygomis  drinks_cheers.gif  Nes butent susitaupo nemazai...

As kad pasiekti R=10 varza,dejau 40 cm ekovatos. Pagal paskaiciavimus,gaunasi siektiek virs desimt varza,bet ismetus gegnes,gausis netoli desimties.

JEko vata (popierius) puikiai draugaus su vata. Kaip giminaiciai. Pas mane su pulistirolu susilies kaikur,bet nesuku sau gal;vos,nors pulistirolas nedraugiskesne medziaga. Nera jis toks nedraugiskas kad susipjautu su vata.
Vienas is svarbiu kriteriju kurie man patiko,tai kad ekovata nebijo vejo,uzputei ir turi sandaruma. Kaina aisku didesne,bet cia skaiciuoja ir darba i ta kaina. Faktas tas kad gaunasi kazkiek brangiau. Bet man svarbiau stogo siltinimo sluoksnio vientisumas,sandarumas ir draugiskumas medienai. wub.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 10 26, 20:30)
blink.gif  niekur nieko netryniau. Net albume siandien nebuvau  g.gif  Gal fotki bludija. Dabar prisimenu, kad kazkuria diena ziurejau tai irgi ne visus rode, bet net nepagalvojau, kad ten istrinta  unsure.gif

Biesai, nelabai pagavau... sakai "äs dejau vata". Tai tu jau apsisiltines? O tai ka tada dar purkst zadi?  g.gif

Ta ekovata mums bus super sprendimas ant perdangos. Nes ji pas mus visiskai nelygi. Tai dar konstruktore sake, kad gal reiktu pasilyginti su kokiu keramzitu (juo del svorio). O cia su biria vata mums problemos issispres  thumbup.gif  O kaip ju kainos? pvz ta Thermofloc?

Ne,vatos dar nedejaqu..Biski pavarges po darbu tai nusirasiaqu i pievas.. Apie stygas galvojau,parasiaqu kad vata.. As virs garaqzo pilsiu i perdanga puria vata is maisu. Ta dalyka pats pasidarysiu. Gausis pigiau. Kaunieciu temoje vienas zmogiukas sake dejo tai termovizija parode puikius rezultatus. Thermoflock kaina grubiai tai 200 uz kuba,nors vienus buvau uzklauses tai sake 160 uz kuba. Nors realiai geriau kilogramais skaiciuoti. Kaip cukru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 26, 20:19)

Nuejau paziuret. Ir pas mane didzioji dalis istrinta blink.gif

Gal laikas slapuka keist?
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2013 10 26, 21:35)
Nuejau paziuret. Ir pas mane didzioji dalis istrinta  blink.gif

Gal laikas slapuka keist?

Pas mane rodo 17,nors raso kad 37 nuotraukos yra.. g.gif ,cia su tinklapiu velniava..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 26, 20:50)
Pas mane rodo 17,nors raso kad 37 nuotraukos yra.. g.gif ,cia su tinklapiu velniava..

ten matyt kazkas netvarkoj.
Atsakyti
As kad pasiekti R=10 varza,dejau 40 cm ekovatos. Pagal paskaiciavimus,gaunasi siektiek virs desimt varza,bet ismetus gegnes,gausis netoli desimties.

cia ant perdangos? bet juk ant perdangos ekovata pilama sausu budu, o ne purskiama, taip? g.gif gaunasi storas, orui laidus sluoksnis.....
Atsakyti
Man ir dar idomu ar sausas as slapias budas geresnis?
Atsakyti
Pas mane irgi tik 6 foto paliktos, nors rodo kad turi but 74 bigsmile.gif

Mes sienas ir lubas vienoj daly svetaines siltinom su purskiama ta vata. Uzpurske. MB pats po to grande pervirsi, ooooij kaip vargo biggrin.gif ne taip paprasta kaip reklamose pavaizduoja, viens du ir viskas biggrin.gif nors aisku jie spec gal irankius turi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 26 spalio 2013 - 22:07
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 10 26, 22:23)
cia ant perdangos? bet juk ant perdangos ekovata pilama sausu budu, o ne purskiama, taip? g.gif  gaunasi storas, orui laidus sluoksnis.....

Nea.tarp gegniu ir stygu. Perdanga bus virs garazo.30 cm storio. Tam kad vata nebutu perpuciama planuoju deti difuzine plevele is virsaus ir viska klijuoti specialiais hermetikais. Siules,sujungimus su sienom. Is apacios plevele.
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 10 26, 23:05)
Pas mane irgi tik 6 foto paliktos, nors rodo kad turi but 74  bigsmile.gif

Mes sienas ir lubas vienoj daly svetaines siltinom su purskiama ta vata. Uzpurske. MB pats po to grande pervirsi, ooooij kaip vargo biggrin.gif  ne taip paprasta kaip reklamose pavaizduoja, viens du ir viskas biggrin.gif nors aisku jie spec gal irankius turi.. smile.gif

Taip,jie turi yrankiu. kokius? Galite matyti cia nuo 1.40 minutes.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 26, 20:19)

pasikeitė fotki savininkai,serveris perkeliamas į Estiją ir bus perkelta tik 20%foto 4u.gif atsidarius albumą viršuje yra pranešimo eilutė,prieš porą mėn perspėjo,kad išsisaugoti foto,bet... kas laikė tik albumuose foto prarado daug doh.gif
aš nerašau,bet jus skaitau ax.gif
Atsakyti