QUOTE(JEma @ 2013 11 15, 12:34)
Negi niekas nezinot ikainiu vidaus darbu? Labai reikia
Pagrinde tinkavimo ir gipso sukimo. Dar OSB sukimo
Help 
Papildyta:
Beja jau pajudeje darbai pas mus... Kelios sienos nutinkuotos, angokrasciai pusiau apdirbti (sugalvojom deti storadura o ne gipsa). Ziuresimar pasiteisins toks sprendimas. Pasiruose chebryte pagrinda lagems. O garazas tai gal jau net beveik visas istinkuotas. Zodziu jau vis maloniau ir maloniau darosi i namuka uzeiti. Pirmadieni Ryternos vartams terminas sueis. Tikiuos atves ir neveluos... O kita savaite gal jau ir stoga siltinsim. Siandien arba ryt susitinkam...
Beja Biesai skambinau i Vilniu. Zinok didesne kaina pasiule nei siaulietis
Apsimeciau durnike sakau draugui lyg tokia kaina siule. Sako negali buti 

Pagrinde tinkavimo ir gipso sukimo. Dar OSB sukimo

Papildyta:
Beja jau pajudeje darbai pas mus... Kelios sienos nutinkuotos, angokrasciai pusiau apdirbti (sugalvojom deti storadura o ne gipsa). Ziuresimar pasiteisins toks sprendimas. Pasiruose chebryte pagrinda lagems. O garazas tai gal jau net beveik visas istinkuotas. Zodziu jau vis maloniau ir maloniau darosi i namuka uzeiti. Pirmadieni Ryternos vartams terminas sueis. Tikiuos atves ir neveluos... O kita savaite gal jau ir stoga siltinsim. Siandien arba ryt susitinkam...
Beja Biesai skambinau i Vilniu. Zinok didesne kaina pasiule nei siaulietis

man toks jausmas kad nuo mienulio fazes priklauso kaina.. Viena diena tokia,kita diena kitokia.. idomu ka jie uzgiedos kai as jiem priminsiu apie siulyta kaina..

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 11 15, 18:16)
Vadinasi Vilnius lieka Vilniumi...
Nu va buvau objektuke. Garazas beveik baigtas. Svetaines dvi sienos istinkuotos, kitos bus gipso... keiciasi vaizdas iskart... Bet ir patalpos mazeja
Dar sake kaimynka rautis pradejo, nes biski aplinka apsitvarkem tai jai vel atrodo, kad zemes susikelem
Problematiska moteriske itariu pasidarys... Vyras pusiau juokais jau sako kad lieps matininkus issikviest ir aukscius nusiimt jei jau taip bijo. O tai kai atsikraustem ten buvo toks ale sulinys ir virsus pamurytas kokiom 3 eilem plytu (iskeltas virs zemiu). Tai mes kai nauja zolyte sejom ir tvarkem ta puse tai tas plytas nuemem, kad sulinukas su lig zole butu. Tai ji jau tada pradejo verkt kad mes matai zeme susikelem ir niekaip nepavyksta iki dabar isaiskint kad plytas nuemem o ne zemiu uzpylem tiek

Papildyta:
Dairina, o kaip skaiciavot kiek kg sunaudojo? Ar aklai pasitikejot? Mes ryt susitinkam apderint paskutines smulkmenas...
Nu va buvau objektuke. Garazas beveik baigtas. Svetaines dvi sienos istinkuotos, kitos bus gipso... keiciasi vaizdas iskart... Bet ir patalpos mazeja

Dar sake kaimynka rautis pradejo, nes biski aplinka apsitvarkem tai jai vel atrodo, kad zemes susikelem

Papildyta:
Dairina, o kaip skaiciavot kiek kg sunaudojo? Ar aklai pasitikejot? Mes ryt susitinkam apderint paskutines smulkmenas...
As tai rimtai sakyciau,bobulyt,jei vaidenas issikviesk matininka.dabar ir po statybu... Bet jei bus taspats aukstis man 1000 litu mokesi..neskaiciuojant matininkui... Nu neduok dieve tokius kaimynus..