Laba diena, buvau šiek tiek iškritusi iš statybų reikalų... Teko susipažinti su Šiaulių chirurginiu skyriumi tai brrrr...., kitą sykį mokėčiau kiek reikia ir gydyčiausi ne Šiauliuose...Na, bet aš čia ne į temą...
Gal galėtumėte pasidalinti kontaktais ar firmų pavadinimais (ir į AZ) pas ką užsisakinėjote
rekuperacinę sistemą[I], ar montavimas ir rekuperatorius toj pačioj kompanijoj ar pas atskirus...? Kokią firmą rekomenduotumėte, kokius patikimus meistrus?
Kaip supratau pervertus keletą temų, tai daug kas turi šitą daiktą..., pasiskaičiau ir nusprendžiau kol nevėlu montuotis, na viltis, kad ir vėdinimas bus sir gal gi bent jau ne į minusą bus (čia tas atsipirkimo gėris...)
Dar labai ačiū už pasidalinimą geoterminio šildymo skaičiavimais... Man tai irgi labai aktualu, bet dar tik apmąstymų stadija... Vienas pažįstamas pasakė protingą mintį, kad pirma pagalvok ar įvažiuotų gręžinius daranti mašina į kiemą... Taigi klausimas blondiniškas, o ir atsakymą greičiausiai sužinosiu firmoje, bet gal kas dirba ar susijęs su panašia technika... kokio pločio tarpo reikia įvažiavimui?
Sėkmės visiems statantiems ir ačiū už galimus atsakymus