Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(airise @ 2013 11 19, 22:56)
Katras cia, gal tas kur cia buvo minimas Vit...?

Ne, Arunas. Vyras per savo darbinius kontaktus atrado. Sake ir su pridavimu nebus problemu. Matyt stazas ir pazintys pakankamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 20, 08:42)
Blokui - po laida, tik taip. Aisku virtuvej, kur daug kW - galima (ir reikia) rozetes isskirstyt.
Del automatu - elektrikai visda siulys ju det ant kozno kampo  biggrin.gif , biznis.

As dejau aukstuose (ir rusy), na vonioms, virt - atskiri dar, su nuotekio relem ir pan.

tai gal ne blokui ar rozetei, bet mazam kambariui su 4-6 rozetem viena 2,5 mm kabeliuka ir automata ? apsvietimui atskira irgi gali tempt 1.5mm bet jau ne viena kambari o pora ......
grubiai 2,5mm kabelis gali vezti iki 25 A tai iki 10 rozeciu su lygintuvais, aisku atsargos imam , nu bet ne kiekvienai rozetei po kabeliuka ir automatuka..........
pas mane taip daryta .
Papildyta:
deduos plius po trumpo nedalyvavimo biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, buvau šiek tiek iškritusi iš statybų reikalų... Teko susipažinti su Šiaulių chirurginiu skyriumi tai brrrr...., kitą sykį mokėčiau kiek reikia ir gydyčiausi ne Šiauliuose...Na, bet aš čia ne į temą...

Gal galėtumėte pasidalinti kontaktais ar firmų pavadinimais (ir į AZ) pas ką užsisakinėjote rekuperacinę sistemą[I], ar montavimas ir rekuperatorius toj pačioj kompanijoj ar pas atskirus...? Kokią firmą rekomenduotumėte, kokius patikimus meistrus?
Kaip supratau pervertus keletą temų, tai daug kas turi šitą daiktą..., pasiskaičiau ir nusprendžiau kol nevėlu montuotis, na viltis, kad ir vėdinimas bus sir gal gi bent jau ne į minusą bus (čia tas atsipirkimo gėris...)

Dar labai ačiū už pasidalinimą geoterminio šildymo skaičiavimais... Man tai irgi labai aktualu, bet dar tik apmąstymų stadija... Vienas pažįstamas pasakė protingą mintį, kad pirma pagalvok ar įvažiuotų gręžinius daranti mašina į kiemą... Taigi klausimas blondiniškas, o ir atsakymą greičiausiai sužinosiu firmoje, bet gal kas dirba ar susijęs su panašia technika... kokio pločio tarpo reikia įvažiavimui?

Sėkmės visiems statantiems ir ačiū už galimus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
As nei apie viena, nei apie kita negaliu pakomentuoti blush2.gif

Biesai, tu cia protingas kurmis... Aisku ir kiti pakomentuokit wink.gif Lyg jau buvai minejes, bet kad nereiktu ieskoti pasikartok... Is vidines puses kai padarai karkasa is OSB (pries vatos purskima) reikia dar pleveles? Jei taip tai kurioje puseje vatos ar kambario? Geravata sako, kad jei dedam OSB tai pleveles tikrai nebereikia. Susimetem... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 21 lapkričio 2013 - 11:03
QUOTE(JEma @ 2013 11 21, 12:03)
As nei apie viena, nei apie kita negaliu pakomentuoti  blush2.gif

Biesai, tu cia protingas kurmis... Aisku ir kiti pakomentuokit wink.gif Lyg jau buvai minejes, bet kad nereiktu ieskoti pasikartok... Is vidines puses kai padarai karkasa is OSB (pries vatos purskima) reikia dar pleveles? Jei taip tai kurioje puseje vatos ar kambario? Geravata sako, kad jei dedam OSB tai pleveles tikrai nebereikia. Susimetem...  blush2.gif

Gerai vatai pasiulykit savo namie daryti taip.. Drozliu plokste jau pati yra siektiek pralaidi garui,o kur dar visokie plysiukai? As desiu folija ant virsaus. Nenoriu slepti po plokste ,jeu dregme kaupsis tai ant folijos,poto isgaruos,o jai folija bus po plokste ir rasos taskas gausis ant folijos,slaps plokste.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 21, 19:37)
Gerai vatai pasiulykit savo namie daryti taip.. Drozliu plokste jau pati yra  siektiek pralaidi garui,o kur dar visokie plysiukai?  As desiu folija ant virsaus. Nenoriu slepti po plokste ,jeu dregme kaupsis tai ant folijos,poto isgaruos,o jai folija bus po plokste ir rasos taskas gausis ant folijos,slaps plokste.

tai tada ir osb deti nebutina, plius jos kaina nemaza..
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 11 21, 20:48)
tai tada ir osb deti nebutina, plius jos kaina nemaza..

O tai ka deti puciant vata? Vien plevele?
Atsakyti
Google kiek matom tai vien plevele deda bet mums nepatare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 21, 23:08)

Man vien plevele,tai kaip pardavimui nama statyti smile.gif Arba plevele turi buti tokia stora kad puse plokstes kainos kainuos..
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 21, 23:08)

parasyk del puciamos vatos info@ekovata.info,jie po 3,8 lito uz kilograma siule. Tik man atrodo cia uz lietuviska tiek.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 22, 08:28)
parasyk del puciamos vatos  info@ekovata.info,jie po 3,8 lito uz kilograma siule. Tik man atrodo cia uz lietuviska tiek.

Taip, ekovata siulo lietuviska wink.gif Mes visgi norim Thermofloc... Geravata irgi gali pasiulyti LT vata jei poreikis yra wink.gif Mazdaug 2300kg kainuotu 1000Lt maziau nei thermoflokas 4u.gif Bet mes nesigundem. Gal ir bereikalo, bet... Zodziu jau esam sutare su Geravata viska. Dabar vedzioja elektra, tada ruosiam pagrindus ir puciam. Sake ispus per pora dienu tikrai thumbup.gif
Paprasta vata apsiltinom garazo stoga, ji jau visa istinkavo. Garazo vartai jau Siauliuose bet kol purvini darbai vyksta tai neskubam deti...
Dar laiptu metaline konstrukcija jau pagaminta, bet irgi laukiam svaresnio etapo, o tai metalas baltas tai net apvyniojus plevele man vistiek baisoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 22, 11:44)
Taip, ekovata siulo lietuviska wink.gif Mes visgi norim Thermofloc... Geravata irgi gali pasiulyti LT vata jei poreikis yra wink.gif Mazdaug 2300kg kainuotu 1000Lt maziau nei thermoflokas  4u.gif  Bet mes nesigundem. Gal ir bereikalo, bet... Zodziu jau esam sutare su Geravata viska. Dabar vedzioja elektra, tada ruosiam pagrindus ir puciam. Sake ispus per pora dienu tikrai  thumbup.gif
Paprasta vata apsiltinom garazo stoga, ji jau visa istinkavo. Garazo vartai jau Siauliuose bet kol purvini darbai vyksta tai neskubam deti...
Dar laiptu metaline konstrukcija jau pagaminta, bet irgi laukiam svaresnio etapo, o tai metalas baltas tai net apvyniojus plevele man vistiek baisoka biggrin.gif

As tai kazkaip linkes lietuviska gamintoja paremti,juolab kad ir kaina zmogiskesne.. O pvz gera vata kuom motyvavo kad thermoflock geresne? Nes kaip supratau jie tik is bedos,lietuviska pucia..
Atsakyti