Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 23, 15:17)
as turiu vonioje Laufen kriaukle. Nezinau kaip butu su kitos firmos, bet muilo apnasos ir kiti nesvarumai kaupiasi kuo puikiausiai .

O ko jus tikejotes? Kad jei laufenas, tai jo visai valyti nereikes? biggrin.gif Stebuklu nebuna. Tiesiog laufeno kriaukle nuvalius ji vel svyti lyg nauja, o stai pigesne bute kazkokia turejom, tai po kurio laiko ji igavo toki bjauru gelsva atspalvi (pati keramika pakeite spalva) ir jokiais valikliais jos isbalinti nebepavyko schmoll.gif Kazkas aiskino, kad pigioje keramikoje atsiranda tokie mikro itrukimai, i kuriuos patenka nesvarumai, gelezis is vandens ir isvalyti ju jau nebeimanoma. Be to labai skiriasi pacios kriaukles liejimo kokybe: jokiu glazuros nutekejimu, jokiu astriu briaunu, perpylimo latakas glazuruotas viduje ir dar visokiu niuansu, apie kuriuos net nepagalvotum! Niekada nebus ir kokybiskai, ir pigiai schmoll.gif
Atsakyti
man irgi kazkaip nepatiko projektas naujokes musu. Gal jus dar paieskokit kur nors ,ar lietuvisku puslapiu , tikrai yra geru ,kompaktisku ir patogiu. Euronamai, jungtines pajegos, ir kt, tik reikia pagooglint.

MonaJ, sveika prisijungus prie musu.
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2013 11 24, 19:38)
vyras labai norėjo, kad namas be garažo sutilptų iki 100 kv m... gavosi truputį daugiau.  ax.gif bet užteks svetainei - nenorim nieko daug...

Kokio dydzio sklypa turite?
Atsakyti
MonaJ sveika 4u.gif Smagu, kad musu daugeja smile.gif

Del projekto tai ir man nelabai... Tikrai holas didziulis palyginus pagal kitus kambariu plotus. Man tai faina kai holas didelis bet jei ir visur kitur plotai dideli, kas netinka musu kisenei smile.gif Dar... valgomasis praktiskai gaunasi ant tako. Isivaizduokit ateina sveciu per kokias Kaledas ir visi sedit prie valgomojo ant praejimo. Ir siaip svetaine su valgomuoju baisiai pailga atrodo. Jau musu gana pailga svetaine bet su virtuve L forma sudaro tai vel kitaip viskas sprendziasi. Zodziu tikrai yra geresniu vieno auksto namuku planu wink.gif Draugai 1a pasistate tai daug fainesnis isplanavimas.
Beja paziurejau dar ir 3D tai langai isvis svetaineje durnai suplanuoti. Net baldu nera kur deti, kur TV statyti??? Virtuvej dar kazkoks durnas langiukas durname aukstyje - nesiziuri. Jei imciau toki projekta tai ji perdaryciau pagal save biggrin.gif Jau vien langu aukstis visur skirtingas... Tarkim gali buti vieni vitrininiai kiti ne bet lango virsus turi sutapti, nes priesingai atrodo, kad kaip gavosi taip ir pastate. doh.gif Cia tik savo nuomone issakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 25 lapkričio 2013 - 10:09
QUOTE(MonaJ @ 2013 11 24, 11:42)
dar neturime, viskas tik - pradžia... Šiaip su vyru norėtume va kažką panašaus į tokį: http://www.homestyle...13-4dd4268b4560
tiesa, bus vieno aukšto dvišlaitis...
laukiam komentarų ir pasiūlymų...  ax.gif

tuliko duris daryčiau tiesiai į miegamąjį.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 11 25, 10:29)
tuliko duris daryčiau tiesiai į miegamąjį.

Neiseis nes antros vonios nera tik WC, vadinasi durys reikalingos ir i hola. O 2 durys tokiame plote per daug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 23, 16:17)
as turiu vonioje Laufen kriaukle. Nezinau kaip butu su kitos firmos, bet muilo apnasos ir kiti nesvarumai kaupiasi kuo puikiausiai .

apsineša ir valosi irgi gerai. Jeigu nenorėčiau matyti vandens lašų liekanų, turėčiau valyti kasdien. Galima užsisakyti su spec. paviršiumi, kuris atsparesnis nešvarumams, tada kaina kyla, pas mane paprasta.
Atsakyti
Sveiki,
Ar logiška blokeliniame name daryti medinę perdangą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 24, 15:54)
Didelis koridorius,maza svetaine.ajajai kaip nemegstu...
As megstu kai svetaine dyyydele.. Pvz pas mane gausis apie 55m2  blush2.gif  Bet cia tik mano skonis.
Tiesa,prie svetaines dar 15 m2 metru atvira virtuve bus..

Mes irgi norėjom didelės 60m2, tokia ir atrodė iki šiol... biggrin.gif Dabar kai sudėjau dalį baldų, pastačiau eglutę, gėlių pora vazonų ir t.t. - maža jau atrodo ta svetainė doh.gif Kai pasistatys stalas ir užuolaidos pasikabins visai nebeliks vietos doh.gif - moralas, toks kad labai tam erdvės jausmui įtakoja galutiniai dalykai (baldai, užuolaidos ir t.t.), mūsų norimi baldai suvalgo visą tą erdvę ir dabar tas namukas toks mažuliukas atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 11 25, 13:48)
Mes irgi norėjom didelės 60m2, tokia ir atrodė iki šiol...  biggrin.gif Dabar kai sudėjau dalį baldų, pastačiau eglutę, gėlių pora vazonų ir t.t. - maža jau atrodo ta svetainė doh.gif Kai pasistatys stalas ir užuolaidos pasikabins visai nebeliks vietos doh.gif - moralas, toks kad labai tam erdvės jausmui įtakoja galutiniai dalykai (baldai, užuolaidos ir t.t.), mūsų norimi baldai suvalgo visą tą erdvę ir dabar tas namukas toks mažuliukas atrodo 4u.gif

kaip reikes kasdien apsitvarkyti namucius ,ir vel pasidarys dydelis namas biggrin.gif

istikro kaip tuscia patalpa ji atrodo didele ,tik pradedi baldus statyti ,ziuri kad net nebetelpa tai ka noretum.

pragyvenome svetaineje 3 metus be uzuolaidu ,uzsikabinau ir atrodo sumazejo per pus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 11 25, 14:31)
kaip reikes kasdien apsitvarkyti namucius ,ir vel pasidarys dydelis namas  biggrin.gif

istikro  kaip tuscia patalpa ji atrodo didele ,tik pradedi baldus  statyti ,ziuri kad net nebetelpa tai ka noretum.
pragyvenome svetaineje 3 metus be uzuolaidu ,uzsikabinau ir atrodo  sumazejo per pus  ax.gif

Dėl tvarkymo tai žiauru, vakar porą val praleidau vien grindis valydama doh.gif doh.gif Fui, toks įspūdis kad pastoviai nieko kito nedarau tik grindis valau ir valau, nors dar ir negyvenam doh.gif
Dėl užuolaidų, tai man rodos romanetės mažiau suvalgytų erdvės... Matysiu ar nebūsiu prisidirbus su tom užuolaidom g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 11 25, 16:00)
Dėl tvarkymo tai žiauru, vakar porą val praleidau vien grindis valydama doh.gif  doh.gif Fui, toks įspūdis kad pastoviai nieko kito nedarau tik grindis valau ir valau, nors dar ir negyvenam doh.gif
Dėl užuolaidų, tai man rodos romanetės mažiau suvalgytų erdvės... Matysiu ar nebūsiu prisidirbus su tom užuolaidom g.gif

erdves gal ir maziau romanetes isnaudoja ,bet jaukiau ,graziau bent man uzuolaidos .Prie tavo interjero isvis bus pasaka kaip grazu uzuolaidos wub.gif
Atsakyti