Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 11 22, 19:53)
As tai kazkaip linkes lietuviska gamintoja paremti,juolab kad ir kaina  zmogiskesne.. O pvz  gera vata kuom motyvavo kad thermoflock geresne?  Nes kaip supratau jie tik is bedos,lietuviska pucia..

Sake yra girdejes jog LT per laika labiau sukrenta. Maziau chemijos LT naudoja todel prastesnes kiek savybes ir kaina...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 22, 23:28)
Sake yra girdejes jog LT per laika labiau sukrenta. Maziau chemijos LT naudoja todel prastesnes kiek savybes ir kaina...

Man 'patinka' tas girdejo......
Chemija nuo vabalu padeda,o ne savybes gerina:) Na bet nesvarbu,matyt jiem aktualiau thermoflock prakisti..
Atsakyti
Biesai, tu cia protingas kurmis... Aisku ir kiti pakomentuokit wink.gif Lyg jau buvai minejes, bet kad nereiktu ieskoti pasikartok... Is vidines puses kai padarai karkasa is OSB (pries vatos purskima) reikia dar pleveles? Jei taip tai kurioje puseje vatos ar kambario? Geravata sako, kad jei dedam OSB tai pleveles tikrai nebereikia. Susimetem...  blush2.gif
O Jus nesimetykit smile.gif Mes irgi nedejom pleveles,nemazai domejomes,cia ne akmens ar mineraline vata.Nenoriu nieko agituoti ar veltis i diskusijas-cia mano nuomone Pacituosiu
Ekovata atspari drėgmei. Ekovata nekaupia drėgmės, t.y. atsiradusį drėgmės perteklių ji absorbuoja neviršydama natūralios medienos sorbcinės drėgmės kiekio. Rezultatas – nepageidaujamos kondensacinės drėgmės išvengimas pastatų atitvarinėse konstrukcijose. Kadangi smulkiaplaušė ekovatos struktūra drėgmės nekaupia, todėl apšiltinant būstą nebūtina naudoti garą izoliuojančių plėvelių
Atsakyti
QUOTE(lorna @ 2013 11 23, 01:38)
O Jus nesimetykit smile.gif Mes irgi nedejom pleveles,nemazai domejomes,cia ne akmens ar mineraline vata.Nenoriu nieko agituoti ar veltis i diskusijas-cia mano nuomone Pacituosiu

Drasus jus zmones.. Akmens vata taippat garo nepritraukia tiek kad ji butu slapia kaip kempine,tik kazkodel reikia plevele deti,plius,plevele netik garui barjeras,bet plevele uztikrina stogo sandaruma. Kuo sandariau,tuo mazesni silumos nuostoliai. Daug sutaupete nedeje pleveles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 23, 07:47)
Drasus jus zmones.. Akmens vata taippat garo nepritraukia tiek kad ji butu slapia kaip kempine,tik kazkodel reikia plevele deti,plius,plevele netik garui barjeras,bet plevele uztikrina stogo sandaruma. Kuo sandariau,tuo mazesni  silumos nuostoliai. Daug sutaupete nedeje pleveles? smile.gif

Na del Paroc ir pleveles tai su tuo poreikiu.... Gamintojas nenurodo kad plevele reikalinga wink.gif Paroc.lt yra pilna breziniu. Visus perziurejau. Vidaus apdaila ir iskart vata ax.gif Pleveles nesiulo schmoll.gif Tikriausiai esme, kad per difuzine vata turi isgarinti dregme ir pasalinti... Tam ir reikalingas oro tarpas speju... Aisku reikia pasiskaiciuoti kiek ta plevele ir jos uzdengimas papildomai kainuotu blush2.gif
Pinigeliu tai ojojoj kaip dabar reikia, net verkti norisi. Vakar buvau Iris, Vilproj, Ardenoj pasizvalgyti. Visko norisi, visko reikia, bet kainos doh.gif Bijau net vyrui uzsiminti biggrin.gif Net nuolaidos sunkiai gelbeja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 23 lapkričio 2013 - 10:52
Vilpra, Iris, Ardena - kainos prieinamos... biggrin.gif Ateini, pasizvalgai ir nueini biggrin.gif
Didesniu gal nelabai ir rastumem mirksiukas.gif

Jau anksciau kazkas rase, kaip eme sviestuva uz 3-guba kaina...Ardenoj
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 23, 13:19)
Vilpra, Iris, Ardena - kainos prieinamos... biggrin.gif Ateini, pasizvalgai ir nueini  biggrin.gif
Didesniu gal nelabai ir rastumem  mirksiukas.gif

Jau anksciau kazkas rase, kaip eme sviestuva uz 3-guba kaina...Ardenoj

As rasiau wink.gif Vaziavau Siemen jungtuku apziureti smile.gif

O Iris ir Vilpra tai jooo... nezinau kiek analogiska vonios iranga kainuoja www, bandysiu ziuretis... Bet va nuolaidu buvo net iki 70proc, tad gal ir apsimoka wink.gif Vilproj pvz man rodos Laufen vonios irangai irgi nereali nuolaida... WC, bide, remai, praustuve, kranai ir gal net po praustuve baldas dabar 4000Lt kai kainavo virs 6000Lt... g.gif
O beto kad kainos pasidarytu prieinamos visur pazinciu reikia ieskoti lotuliukas.gif Nes pvz Ermitazai, Jupojos ir tt prekiauja tik ta vadinama pigia linija (brangiausia tikriausiai Ravak). O as taip noreciau kazko naujo.... ax.gif
Atsakyti
Kainavo virs 6000, reali verte - iki 3000, parduoda uz 4000. smile.gif
Visiem gerai: pardavejai uzdirba, pirkejai gauna 2000 nuolaida smile.gif)))))

Giminaitis seniai visur susidejo ORAS santechnika. Naudojo ilgai, virs 10m. Atsibodo, isvaizda jau nebekokia - o negenda gyvates nors tu ka - o gera ismest gaila, babkes sumoketos dideles....
Tai vat ir zinok zmogus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 23, 13:46)
Kainavo virs 6000, reali verte - iki 3000, parduoda uz 4000.  smile.gif
Visiem gerai: pardavejai uzdirba, pirkejai gauna 2000 nuolaida smile.gif)))))

Giminaitis seniai visur susidejo ORAS santechnika. Naudojo ilgai, virs 10m. Atsibodo, isvaizda jau nebekokia - o negenda gyvates nors tu ka - o gera ismest gaila, babkes sumoketos dideles....
Tai vat ir zinok zmogus... mirksiukas.gif

Na tai naturalu, kad imone nori uzdirbti wink.gif Man nesvarbu kiek uzdirba, svarbu kokia kaina lyginant su konkurentais. Jei kiti uz tokia kaina nepasiulo - vadinasi pigu. Mano logika tokia. Visada ieskome kas pigiausia.
Mes irgi turime Oras duso praustuva termostatini... Buvom labai patenkinti. Nusikabinom ir laikom... manau viename is 3 dusu jis puikiai isipaisys. Nors santechnikas sake, kad siais laikais Oras jau nebera toks geras kaip kad buvo wink.gif Apie kita santechnika irgi esu girdejusi, kad tipo tos visos Laufen, Villeroy ir tt geresnes. Tipo liejinys geresnis, dulkes ir nesvarumai ne tiek kaupiasi, o kaip realiai yra... Nes paprasta sikinyka uz 200Lt gai nusipirkti o tie jau apie 1000 sukasi su nuolaidom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 23, 15:59)
Apie kita santechnika irgi esu girdejusi, kad tipo tos visos Laufen, Villeroy ir tt geresnes. Tipo liejinys geresnis, dulkes ir nesvarumai ne tiek kaupiasi, o kaip realiai yra...

as turiu vonioje Laufen kriaukle. Nezinau kaip butu su kitos firmos, bet muilo apnasos ir kiti nesvarumai kaupiasi kuo puikiausiai .
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 23, 11:50)
Na del Paroc ir pleveles tai su tuo poreikiu.... Gamintojas nenurodo kad plevele reikalinga wink.gif Paroc.lt yra pilna breziniu. Visus perziurejau. Vidaus apdaila ir iskart vata  ax.gif  Pleveles nesiulo  schmoll.gif Tikriausiai esme, kad per difuzine vata turi isgarinti dregme ir pasalinti... Tam ir reikalingas oro tarpas speju... Aisku reikia pasiskaiciuoti kiek ta plevele ir jos uzdengimas papildomai kainuotu  blush2.gif
Pinigeliu tai ojojoj kaip dabar reikia, net verkti norisi. Vakar buvau Iris, Vilproj, Ardenoj pasizvalgyti. Visko norisi, visko reikia, bet kainos  doh.gif  Bijau net vyrui uzsiminti biggrin.gif Net nuolaidos sunkiai gelbeja biggrin.gif

Jema.. Blyn.. doh.gif
Kur ziurejote Nematote garo barjero?
As jau buvau susimetes gal Lietuviai kitaip namus pradejo statyti.. Permeciau stogo brezinius.. Visur yra garo barjeras. mirksiukas.gif
Pateks vanduo(dregme) i vata,is vatos silumines varzos niekalas liks. Vata turi buti sausa.
Atsakyti
Sorry, nemaciau, kad tarp vatos ideta wink.gif Bet cia visur breziniai su gipsu....

Nes geravata jei vien gipsas tai irgi rodo deti plevele...
http://www.geravata....-siltinimas.htm
tik jei OSB tada nedeti. Reiks dar gerai pasidometi....
Atsakyti