Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kuo naudojasi: meilužė vyru ar vyras meiluže?

Apklausa: Kas kuo naudojasi? (98 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 10:01)
O jei to asmeninio žavesio ištekėjusių kabinimui nėr, tai lauk bėdų ar nuostolių.

nu tai jeigu ner asmeninio zavesio, tai kas cia per vyras. toks tegu sedi ant peciaus biggrin.gif
Atsakyti
O jei ana ištekėjusi, BET umn.gif santykių eigoje paaiškėja, kad nelaimingai ištekėjusi ir rado sau guodėją? Lauk bėdos.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 10, 17:45)
Kol iš abiejų pusių nėra jausmų, arba jei kaip tik jausmai yra iš abiejų pusių, tada abipusė nauda.

drinks_cheers.gif

QUOTE(pasikeitusi @ 2013 10 13, 22:01)
Vienisos nebent del ploto naudingesnes.  Atkrenta vietos paieska, visad galima varyt pas ja.  smile.gif  O siaip geriau istekejusios. maziau ikyrios.  smile.gif

QUOTE(Pipirinė @ 2013 10 14, 22:43)
Dėl to vedę kur kas dažniau renkasi ištekėjusias meilužes, kaip ir ištekėjusios labiau renkasi vedusius, mažiau problemų. Aišku išimčių visada yra ir bus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 09:54)
O atranką turi daryti labai rūpestinga ir atsakinga žmona umn.gif nail.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na ji turetu geriausiai zinoti kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
Užbalsavau už abipusę naudą, bet manau, kad būna įvairių atvejų. Kartais moterys gręžia vyrus finansiškai ir buitiškai (tipo, įkalk vinį, nudažyk sienas), kartais vyrai išnaudoja moteris seksualiai žadėdami kada nors išsiskirti ir jas vesti. Kartais atvejis du viename. Be naudos? Man rodos, net santuokoj santykiai dalinai dėl naudos, nebūtinai finansinės, seksualinės, o dvasinės, emocinės. Gi būnam su žmogum ne tik tam, kad tik jam gera darytumėm, mums irgi gerai su juo būt, gera būt pamalonintai, palepintai ir t.t.
Bet va iš temos autorės žinučių kažkaip vis lenda požiūris, kad geras, pasitenkinimą teikiantis seksas yra vyrų privilegija, o moterims tai arba pareiga, arba būdas vyrą pririšt (kad ir trumpam). Na o meilužė tik indas garui nuleist, nes ji mat pasiteninimo jokio matyt nejaučia. rolleyes.gif

Aš tiek būdama ištekėjus, tiek nebeištekėjus mieliau rinkausi vedusį, kažkaip ramiau ir patikimiau, ir be psichozių viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 24 spalio 2013 - 08:55
Vyras naudojasi meiluze ir ne kitaip. Faktas, kaip blynas.
Atsakyti
QUOTE(karalievna @ 2013 10 25, 00:49)
Vyras naudojasi meiluze ir ne kitaip. Faktas, kaip blynas.

Dristu sutikti su Burbancia. Vyras gyvendamas su zmona, ir turedamas sone dar viena moteri su kuria santykiauja, isnaudoja ja savo geismu patenkinimui. Svaru, saugu, kita karta be dideliu investiciju. (keisti kiekviena karta sex partnere butu nesaugu ir nuostolinga).
Suprantu, kad abu gauna malonuma, bet kadangi moterys nera tokios racionalios kaip vyrai, joms atsiranda jausmai. Ir manau dauguma moteru ipac vienisu sutiktu tuo vyru nesidalinti. Bet. Bet, tokiu atveju vyras graja pirmu smuiku. Vaikai, seima, zmonos nemyliu, su ja nemiegu ir kada nors issiskirsiu ir mes busim amziais kartu. Va, cia ir yra isnaudojimas. Moteris laukia, tikisi, to ko gal but niekada netures.
P.s. O, jei kalbet apie materialini isnaudojima. Tai, jei vyras labai turtingas jis gali savo meiluzei mupirkti dovanu, kad ir nauja BMW. jam ta suma prilygsta, kaip eiliniam meiluziui vakariene restorane. Tiesiog tokiai moteriai/merginai tik pasiseke gauti didesne "suma" uz ta ka vyras sumoketu bet kuriai kitai jos vietoj.
Dabar as, kaip Moonte gausiu velniu uz ilga zinute. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 10 25, 10:42)

Dabar as, kaip  Moonte gausiu velniu uz ilga zinute.  lotuliukas.gif

Taip, as irgi taip manau. Malonumai cia niekuo deti. Tiesiog taip yra del skirtingos vyru moteru psichologijos. O ir samoningai specialiai tas isnaudojimas nevyksta. Tiesiog emociniame lygmenyje taip gaunasi.
Ir vis tik tai yra stereotipas. Manau, kad yra moteru, kurios turi panasia kaip vyru mastysena siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 10 25, 10:42)
Dristu sutikti su Burbancia. Vyras gyvendamas su zmona, ir turedamas sone dar viena moteri su kuria santykiauja, isnaudoja ja savo geismu patenkinimui. Svaru, saugu, kita karta be dideliu investiciju. (keisti kiekviena karta sex partnere butu nesaugu ir nuostolinga).
Suprantu, kad abu gauna malonuma, bet kadangi moterys nera tokios racionalios kaip vyrai, joms atsiranda jausmai. Ir manau dauguma moteru ipac vienisu sutiktu tuo vyru nesidalinti. Bet. Bet, tokiu atveju vyras graja pirmu smuiku. Vaikai, seima, zmonos nemyliu, su ja nemiegu ir kada nors issiskirsiu ir mes busim amziais kartu. Va, cia ir yra isnaudojimas. Moteris laukia, tikisi, to ko gal but niekada netures.
P.s. O, jei kalbet apie materialini isnaudojima. Tai, jei vyras labai turtingas jis gali savo meiluzei mupirkti dovanu, kad ir nauja BMW. jam ta suma prilygsta, kaip eiliniam meiluziui vakariene restorane. Tiesiog tokiai moteriai/merginai tik pasiseke gauti didesne "suma" uz ta ka vyras sumoketu bet kuriai kitai jos vietoj.
Dabar as, kaip  Moonte gausiu velniu uz ilga zinute.  lotuliukas.gif

Jūs aptarinėjate tik vieną vyro ir meilužės santykių modelį su tokiu pačiu motyvu (galų gale gyvent ilgai ir laimingai), bet jų yra įvairių. Buvo ir pas mane nuklydimų, bet net ir kai vieniša jau buvau, nė vieno vyro nemačiau šalia kaip jau TO vyro, kuris pasiliks ten ilgam, nei pažadų kokių laukiau, nei ką. Man lygiai taip pat reikėjo sekso, žaidimų, flirto, ir ne už pažadus man duoti kažką, nes tiesiog MAN (mums) to reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 25, 13:53)
Jūs aptarinėjate tik vieną vyro ir meilužės santykių modelį su tokiu pačiu motyvu (galų gale gyvent ilgai ir laimingai), bet jų yra įvairių. Buvo ir pas mane nuklydimų, bet net ir kai vieniša jau buvau, nė vieno vyro nemačiau šalia kaip jau TO vyro, kuris pasiliks ten ilgam, nei pažadų kokių laukiau, nei ką. Man lygiai taip pat reikėjo sekso, žaidimų, flirto, ir ne už pažadus man duoti kažką, nes tiesiog MAN (mums) to reikėjo.

mylimuke, jei neklystu, kazkada turejai kita nika jei cia ta pati istorija kuria as prisimenu. Jis liktais buvo uzimtas, tu istekejus. Paskui tavo skirybos ir veliau jau nekomentavai. Daznai pagalvodavau ar jus likot kartu ar ne? Jei, as klystu, tai nepyk. 4u.gif
Nemaunu visu ant vieno kurpaliaus. Visokiu yra vyru ir moteru. Tik, kaip nebutu gaila, dazniausiai moterys isijaucia i santykius. Tai, yra visiskai normalu." Moterys myli ta vyra su kuriuo miega." Cia citata vienos rusu rasytojos. Kazkaip, as linkus su ja sutikti. biggrin.gif
Atsakyti
virga, taip ir yra, moterys tas atvejais lyg ir ieško pateisinimų, kodėl miega vis su tuo pačiu. ax.gif Kas iš to. Vyrai daug paprasčiau galvoja, tiesiau, žymiai racionalesni ir labai gerai šaltakraujiškai apskaičiuoja kas apsimoka ir ką verta daryti. Ir nesiskiria su žmonom dėl patogumo, aiškumo, nes meilužė tuo atveju tik pramogai, paįvairinimui, bet ne gyvenimui ar šeimos kūrimui. Žinoma, ne visais atvejais, yra gi kai meilužės tampa teisėtomis sutuoktinėmis ar tiesiog antromis.

Aš kaip tiesaus taikymo labai mėgstu ant smūgio ištaškyti makaronus. Va paklausiu, tiesiai šviesiai, kas ir kaip, tai ne visiems patinka, ypač makaronščikams, bet labai efektyvu.
Atsakyti
Nauda kaip nauda, bet faktas, kad moteris daugiau rizikuoja. Vien dėl nėštumo tikimybės. Vyras gali kaip niekur nieko pasiplauti, o kaip moteriai apsimesti, kad nieko nenutiko? Vien todėl yra pažeidžiamesnė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 27, 13:11)
Žinoma, ne visais atvejais, yra gi kai meilužės tampa teisėtomis sutuoktinėmis ar tiesiog antromis.

Kaip ten tas posakis: Kai, meiluze tampa zmona, meiluzes vieta lieka laisva. lotuliukas.gif
Va, cia forume buvo tokia tema. Moteris pati pasipasakojo, kad buvo meiluze, veliau tapo zmona ir vyras susirado kita meiluze. Nesakau, kad taip nutiks visiems. Bet, santykiai prasideje nuo apgavystes, nieko gero nezada. Mano tokia nuomone. verysad.gif
Atsakyti