Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kuo naudojasi: meilužė vyru ar vyras meiluže?

Apklausa: Kas kuo naudojasi? (98 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Matyt per daug perpratus tą bledinių vyrų psichologiją, todėl netikiu jų gerais ir nesavanaudiškais kėslais. Net ir labai "dvasingiems" jau taip giliai ant visko pokui, jie egoistai, ypač kas liečia tik jų interesus, be skrupulų, kad gražu žiūrėti, kaip atvirauja ciniška šnekta apie meilužiškus santykius ir požiūrį į moteris. Jie vartotojai, gryni vartotojai ir tiek. Ir naudos daugiausia gauna vyrai, nes kaip Pykstanti ir kitos rašo, dėl moterų jausmingumo, galimo nėštumo, o dar ir dėl to, kad paprastai gyvenime jei kas ne taip, pirmučiausia slides maunasi kas? O taip. Vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 27, 18:28)
Matyt per daug perpratus tą bledinių vyrų psichologiją, todėl netikiu jų gerais ir nesavanaudiškais kėslais. Net ir labai "dvasingiems" jau taip giliai ant visko pokui, jie egoistai, ypač kas liečia tik jų interesus, be skrupulų, kad gražu žiūrėti, kaip atvirauja ciniška šnekta apie meilužiškus santykius ir požiūrį į moteris. Jie vartotojai, gryni vartotojai ir tiek. Ir naudos daugiausia gauna vyrai, nes kaip Pykstanti ir kitos rašo, dėl moterų jausmingumo, galimo nėštumo, o dar ir dėl to, kad paprastai gyvenime jei kas ne taip, pirmučiausia slides maunasi kas? O taip. Vyrai.

Na taip. Bet jie juk jega nevercia su jais bendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 10 25, 22:12)
mylimuke, jei neklystu, kazkada turejai kita nika jei cia ta pati istorija kuria as prisimenu. Jis liktais buvo uzimtas, tu istekejus. Paskui tavo skirybos ir veliau jau nekomentavai. Daznai pagalvodavau ar jus likot kartu ar ne? Jei, as klystu, tai nepyk.  4u.gif
Nemaunu visu ant vieno kurpaliaus. Visokiu yra vyru ir moteru. Tik, kaip nebutu gaila, dazniausiai moterys isijaucia i santykius. Tai, yra visiskai normalu." Moterys myli ta vyra su kuriuo miega." Cia citata vienos rusu rasytojos. Kazkaip, as linkus su ja sutikti.  biggrin.gif

Mano nikas visada buvo tas pats. smile.gif
Nežinau, ar tai mano pačios "nuopelnas", ar tiesiog toks atsitiktinumas, kad jokio meilužio niekada nebuvau įsimylėjus.

QUOTE(virga @ 2013 10 27, 15:37)
Kaip ten tas posakis: Kai, meiluze tampa zmona, meiluzes vieta lieka laisva.  lotuliukas.gif
Va, cia forume buvo tokia tema. Moteris pati pasipasakojo, kad buvo meiluze, veliau tapo zmona ir vyras susirado kita meiluze. Nesakau, kad taip nutiks  visiems. Bet, santykiai prasideje nuo apgavystes, nieko gero nezada. Mano tokia nuomone.  verysad.gif

Manau, tai tiesa. Ir čia labai rimta priežastis, kodėl negalima/nereikia meilužio įsimylėti ir su juo kurti rimtų santykių, nes jeigu jie palieka savo antras puses. Ir tas galioja tiek vyrams, tiek moterims.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 27, 17:28)

Nu jau, yra ir bledunisku moteru nemazai, be skrupulu, be nieko...
Atsakyti
Netikiu vien jausmingomis švelniomis moterimis ir visada atsipūtusiais egoistais vyrais, realiai dažni atvirkštiniai atvejai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 10 28, 10:26)
Nu jau, yra ir bledunisku moteru nemazai, be skrupulu, be nieko...

Pvz. as dirol.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 28, 10:14)

Manau, tai tiesa. Ir čia labai rimta priežastis, kodėl negalima/nereikia meilužio įsimylėti ir su juo kurti rimtų santykių, nes jeigu jie palieka savo antras puses. Ir tas galioja tiek vyrams, tiek moterims.

Nu taip. Tik viena detale. Argi isimylejimas yra pavaldus tokiems nurodymams kaip negalima/nereikia?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 10 28, 09:57)
Pvz. as  dirol.gif  biggrin.gif

Jo jo, tu ipac, net rageli pamirsti kaip pakelt kai skambina biggrin.gif
Turiu galvoje, jog ne vien vyrai tas moteris kirkina neatsizvelgdami i nieka, pilna ir tokiu moteru, jei diedas protingas, pastato i vieta, jei ne, na...um toks reikalingas biggrin.gif
Ieskot kilniadvasiu tarp zmoniu, juokinga, visu musu nagai i mus riesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 10 28, 11:04)
Jo jo, tu ipac, net rageli pamirsti kaip pakelt kai skambina biggrin.gif
Turiu galvoje, jog ne vien vyrai tas moteris kirkina neatsizvelgdami i nieka, pilna ir tokiu moteru, jei diedas protingas, pastato i vieta, jei ne, na...um toks reikalingas biggrin.gif
Ieskot kilniadvasiu tarp zmoniu, juokinga, visu musu nagai i mus riesti biggrin.gif

kilniadvasiskas kirkinimas biggrin.gif
Atsakyti
pasikeitusi, daug kas priklauso nuo meilužiavimo motyvų, kokie jie. Tai žinoma, kad ir moteris gali būti pragmatiška, bet kažkodėl man atrodo, čia matyt dėl to moterų jausmingumo, šilumos bei vyro paieškų dažnio, kad dažnesnis būtent tas atvejis, kai moteris daugiau duoda bei tikisi, nei vyras.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 28, 15:01)
pasikeitusi, daug kas priklauso nuo meilužiavimo motyvų, kokie jie. Tai žinoma, kad ir moteris gali būti pragmatiška, bet kažkodėl man atrodo, čia matyt dėl to moterų jausmingumo, šilumos bei vyro paieškų dažnio, kad dažnesnis būtent tas atvejis, kai moteris daugiau duoda bei tikisi, nei vyras.

Taip, as sutinku, jau anksciau rasiau, kad sutinku su tokia nuomone. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 24, 06:52)

Bet va iš temos autorės žinučių kažkaip vis lenda požiūris, kad geras, pasitenkinimą teikiantis seksas yra vyrų privilegija, o moterims tai arba pareiga, arba būdas vyrą pririšt (kad ir trumpam). Na o meilužė tik indas garui nuleist, nes ji mat pasiteninimo jokio matyt nejaučia.  rolleyes.gif

man irgi tad pats istrigo. ax.gif

beje, labai graziai pasikeitusi pastebejo - vyras specialiai moters neisnaudoja. tikrai, jo jausmu fiziologija kitokia: jis kitaip jaucia, paprasciau, tiesmukiau, bet nereiskia, kad jis taip ir kurpia kaskart planus: "va, makaroninisu jai galva....tegul galvoja, kad ja myliu" g.gif schmoll.gif manau, taip nedaro. ypac tie, kurie klasikiniu meiluziu myletojai, patys - galantiski, zino ribas, kas kur kaip. analogiskai, tokie ir neims i meiluzes vienisos isterinio tipo moters, kuriai svarbu rytoj zengti prie altoriaus. meiluziu santykiai gali sekmingai gyvuoti 10,20metu. tai tam tikros ribos, santykiai, zaidimas, jei taip kai kurie nori pavadinti. kai ribos nera perzengiamos, kaip kad brolio-sesers.

apie atvejus, kai kuri nors puse ima perzengt ribas - nekalbama. taciau forume, savo nuostabai raudau moteru, kurios megaujasi seksu, ir daug labaiu nei istekejusios. is ties, nustebau, nes save laikiau visai ne doruole, o cia pasirodo...iki kai kuriu, man dar toli sviecia... (nebutinai blogaja prasme).
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 10 27, 12:37)
Bet, santykiai prasideje nuo apgavystes, nieko gero nezada. Mano tokia nuomone.  verysad.gif

kaip kazkuri forumiete pasake: "atmustas" vyras lieka "atmustu" vyru. ir moteris ta zino pasamoneje, niekada negali pasitiketi. o jei ir pati "atsimuse" nuo savojo tuometinio vyro? taigi - jau abiejuose visai kitokie patvarumo garantai. ne visiems atvejams tinka, aisku.
Atsakyti
Ania, tai ką man daryti, kad jūs galvojate, visai iškrypusiai? Plėšytis maikes, kad man seksas ne vyrams pririšti, ne pareiga ir ne prievolė, o toks pat malonumas, kaip kitiems mirtingiesiems? laugh.gif
Atsakyti