Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kuo naudojasi: meilužė vyru ar vyras meiluže?

Apklausa: Kas kuo naudojasi? (98 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Pykstanti @ 2013 10 30, 12:42)
Jei vyras kada susirastų meilužę, tai linkėčiau tik tokios kaip mylimukė. Gal klaidingas įvaizdis, bet yra toks moterų tipas: jų aukštas libido, o mąstymas daugiau vyriškas, racionalus. Jos nekomplikuoja gyvenimo kitiems, o sau juo labiau. Žodžiu, neskystalai. Turėjau tokią draugę. Vyrukai sakydavo, kad nenorėtų tokios žmonos, nes jei kas netiktų, ji bet kada susirastų kitą. Tai ji panašiai ir gyvena, nesismulkina. O chroniškų žliumbikių ir vyrai privengia.

Tai zliumbike sau gali pazliumbt, namuos. biggrin.gif O pries meiluzi tai negi zliumbsi biggrin.gif nelygis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 10 30, 12:04)
Tai zliumbike sau gali pazliumbt, namuos.  biggrin.gif O pries meiluzi tai negi zliumbsi  biggrin.gif nelygis  biggrin.gif

Turiu galvoj gebėjimą atsiriboti. Net tada, kai nėra paprasta, bet taip reikia. O ne pamačiau – pakibau ant kaklo kaip kitoje temoje. Tai ant kaktos būna parašyta.
Pati esu emociškai labili, tad visada labai pavydėjau to racionalumo. Galima dirbt su savim, bet čia daugiau įgimta.
Atsakyti
QUOTE(Pykstanti @ 2013 10 30, 13:15)
Turiu galvoj gebėjimą atsiriboti. Net tada, kai nėra paprasta, bet taip reikia. O ne pamačiau – pakibau ant kaklo kaip kitoje temoje. Tai ant kaktos būna parašyta.
Pati esu emociškai labili, tad visada labai pavydėjau to racionalumo. Galima dirbt su savim, bet čia daugiau įgimta.

Na taip. man irgi jo truksta. Bet tai nereiskia, kad pakibsi ant kaklo.
tiesiog daugiau nervu kainuos pakol apsiraminsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 10 30, 12:26)
Na taip. man irgi jo truksta. Bet tai nereiskia, kad pakibsi ant kaklo.
tiesiog daugiau nervu kainuos pakol apsiraminsi.  smile.gif

Tave vien dėl humoro jausmo kabinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pykstanti @ 2013 10 30, 13:57)
Tave vien dėl humoro jausmo kabinčiau biggrin.gif

Oi doh.gif turiu toki itarima, kad taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 10 30, 13:01)
Oi  doh.gif turiu toki itarima, kad taip ir buvo  biggrin.gif

Net neabejoju.
Vyrai mėgsta bendravimo lengvumą/žaismingumą. Bet tai irgi įgimta.
Atsakyti
QUOTE(Pykstanti @ 2013 10 30, 12:42)
Jei vyras kada susirastų meilužę, tai linkėčiau tik tokios kaip mylimukė. Gal klaidingas įvaizdis, bet yra toks moterų tipas: jų aukštas libido, o mąstymas daugiau vyriškas, racionalus. Jos nekomplikuoja gyvenimo kitiems, o sau juo labiau. Žodžiu, neskystalai. Turėjau tokią draugę. Vyrukai sakydavo, kad nenorėtų tokios žmonos, nes jei kas netiktų, ji bet kada susirastų kitą. Tai ji panašiai ir gyvena, nesismulkina. O chroniškų žliumbikių ir vyrai privengia.

labai keistas komplimentas, bet ačiū biggrin.gif iš tiesų aš esu labai didelė žliumbikė, MB patvirtintų biggrin.gif bet manau, esant "stresinei" situacijai, sugebėčiau susiimt ir pasielgt racionaliai, bent jau praeity taip esu elgusis, dabar tai truputį skystaliukas blush2.gif bet gal čia šalia esantys žmonės daro tam tikrą įtaką - žinai, kada ir su kuo gali sau leisti būti be "kiauto".
Atsakyti
jei tiket autores breziama versija, moterys isvis nesugeba buti meiluzemis. (mylimuke ir dar pora forumieciu, - isimtis). (pvz, as tongue.gif ). nes jos trumpai pabuna "a la meiluzes" etape, ir iskart butinai uzsinori buti vienintelemis, buti vedamomis, apsivaikuoti. (cia tos, kurios vaiku neturi.)
bet negi taip sunku suvokti kad moteris gali nenoreti nei vaiku, nei buities.
kazkada, kai man buvo apie 28m, turejau pazistama, 36m, ji man atrode kaip ksenininis idealas. savarankiska, issiskyrusi, kosmetologe, gerai uzdirbanti su spec .kazkokiom technologijom, dar studijavo, du vaikai, grazus, prie paauglystes, ir jos naujas draugas, 40+, vis spausdavo ja kartu gyventi. "kam reikia kartu gyventi?" , ji sake man. "vaikai beveik uzauginti. nueini i kina, suvalgai ledu... paatostogauji. ir viskas. " nei pykciu, nei draskymosi, nei nepatenkintu eiliniu tukstantiniu lukesciu.
ir vyras/draugas - beje ne liurbis, o toks a la verslininkas, su didziulu namu, kuriame baseinas....taigi taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 31 spalio 2013 - 20:10
Mano asmenine nuomone, visų pirma turim sustatyti viską į lentynas.
Kokios įmanomos variacijos, pagal tai ir gaunamos naudos santykis pasiskirsto.
I. Moteris -meilužė;
II. Vyras - meilužis;
III. Abu.
Atsakyti
tai as ir supratau, kaip ir mylimuke suprato: abu - meiluziai.abiems reikia gero, gero sekso, aistros, siautulingumo. ju aukstas libido ir jiems dzin -visuomenes "normos". jiems nifiga nereikia indu plovimo ir skalbimo ir dar vieno kniaukiancio vaiko...bendro...
o subjektyvi piesia vien kita paveiksla: moteris - per prievarta/is nesusipratimo patapusi meiluze, apmauta moteris, kuriai nuolat nubunda motiniski jausmai, neturinti savu vaiku ir savo gyvenimo isvis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 lapkričio 2013 - 10:59
QUOTE(given444 @ 2013 11 04, 10:58)
tai as ir supratau, kaip ir mylimuke suprato: abu - meiluziai.abiems reikia gero, gero sekso, aistros, siautulingumo. ju aukstas libido ir jiems dzin -visuomenes "normos". jiems nifiga nereikia indu plovimo ir skalbimo ir dar vieno kniaukiancio vaiko...bendro...
o subjektyvi piesia vien kita paveiksla: moteris - per prievarta/is nesusipratimo patapusi meiluze, apmauta moteris, kuriai nuolat nubunda motiniski jausmai, neturinti savu vaiku ir savo gyvenimo isvis.....

O turinčios vaikų, savo gyvenimą meilužio negali turėti tik pasibirbinimui? Jai vibratorių reikia pirktis, ar kaip?
Atsakyti
Ne per prievartą. O kažko iš jo tikisi, kaip ir jis tikisi iš jos, tik daug siauriau, na gerai, šiek tiek plačiau, ir psichologės jam reikia, kartais.
Atsakyti