Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

o as dar adidas buciau prigriebus biggrin.gif bet kad dydziu visai nera ,net ir nezinau koki imt nes maziaus koja didele, o ju lentele pasakas rodo man visi adidas kedukai mazinti ir gerokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 07:08)
aga ir MB timbukai atkeliavo    ale tiek suejo prekiu  as be masinos kazi su atobusu parsitempsiu  lotuliukas.gif

Evvute sakei masina turi    ar  lekiam siandien pas julyte prkeiu susirinkti blush-anim-cl.gif

as galiu nuvairuoti     nes mano  masina jau  isvaziavus is kiemo  biggrin.gif
atejo mano TH   svarkelis na megstukas kaip svarkiukas eccch tikiuos ilisiu...
oj ne as gymbo batu uz 3.99 nupirkau benrui 4  tokius   snikeriukus .. hvatet  doh.gif  ON  guli   pavasariui nes dar didoki, puma kedai guli irgi didoki...  aciu D kad zieminiai timberiukais anais metais pirkti  kaip syk bus siai ziemai  biggrin.gif
Papildyta:
Ram9une     as pasimieravau dar syk savo ta vieta kur noreciau segti   sijonuka, na ties ta vieta kur buna dzinsai zeminti tai te pas mane 89 sad.gif  siaubas per menesi +5 cm  va zinosiu kaip valgyt sad.gif  talija irgi padidejo...   viskas jokiu    valgymu vakarais bent kitaip tikrai i meskena pavirsiu sad.gif

6tuko neuzsegsiu esu tikra sad.gif  teks pardavineti

Ingute mano 92 net blush2.gif ,tai 8 reiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 11 spalio 2013 - 07:13
zeneta as zinok tiek su batais prasaudziauaciu D kad i didesne puse tai priaugsim nieko..
tik tiek kad berna spo kiema neturi su kuo lakstyti, vieni 2 geri kiti 2 dideli..
dabar gymbo 32uku paemiau tikiuos pavasariui kad tiks..

crocs 2 ukai geri ecco 2 mazi jau.. zodziu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 10 11, 08:11)
Mergiukai as toc v toc 16 h varysiu pas Julija nes paskui man pas gydytoja tai kam tinka moksleiviu rumai galit brukstelt paimsiu. Vat. Ant gerumo pramuse  biggrin.gif

o man spirgu pasimti anksciau negi taxa kviestis lotuliukas.gif
Papildyta:
ziuriu parejo mano kelnes 28d emiau,optimiste ne?
http://www.ideeli.co...sku_id=11618198

jei kuri nores galesiu duot ismatavimus nes tikrai neilisiu laugh.gif

105lt isejo
Atsakyti
na su adidas nenoreciau prasaut ju gera kokybe batai sportiniai, vaiksciojimui g.gif g.gif 35 dydis raso 2.5 uk arba us3 toki pirkom ir mazi doh.gif pagal lentele su cm turetumem pirkt 4.5 us nepaskes g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
smagumelis is pat ryto biggrin.gif
Ingut tavo optimizmas tikrai pavydetinas biggrin.gif Apimtys dideja, o dydziai mazeja thumbup.gif super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 10 11, 07:22)
na su adidas nenoreciau prasaut ju gera kokybe batai sportiniai, vaiksciojimui  g.gif  g.gif 35 dydis raso 2.5 uk arba us3 toki pirkom ir mazi  doh.gif pagal lentele su cm turetumem pirkt 4.5 us nepaskes  g.gif

Zeneta, o kiek cm jusu berniuko pedute?
kiek pamenu musiskiai to pacio amziaus( 7metai), to pacio ugio(maniskis 141cm)
tik jusu lieknutis, o mano apvalesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 10 11, 08:23)
Labas rytas 4u.gif
Ingut tavo optimizmas tikrai pavydetinas biggrin.gif  Apimtys dideja, o dydziai mazeja thumbup.gif  super thumbup.gif

aha ant pamisimo bangos lotuliukas.gif ir su viltim, sukusti lotuliukas.gif o paskui vis pardavineju kaip terbakriauskis o rengtis neturiu ka lotuliukas.gif

Nieko nieko, baisgiu savo ta kursa nesamoninga tableciu baigsis valgymo nenustojantis procesas ir suskusiu, man daug nereik dabar jau 10kg.. numesti ir viskas busiu ledine lotuliukas.gif
Atsakyti
As galiu ir i darba vaziuojant uzvaziuot tik kad mano laiske nurodyta kad siand dalina nui 16 tai net ner minties verztis anksciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 10 11, 08:25)
Labas rytas 4u.gif
Ingut tavo optimizmas tikrai pavydetinas biggrin.gif  Apimtys dideja, o dydziai mazeja thumbup.gif  super thumbup.gif
Papildyta:

Zeneta, o kiek cm jusu berniuko pedute?
kiek pamenu musiskiai to pacio amziaus( 7metai), to pacio ugio(maniskis 141cm)
tik jusu lieknutis, o mano apvalesnis g.gif

siuo metu koja 22 cm g.gif gal plius dar kokie 2-3 mm g.gif jo dar koja ir paplatejo g.gif mano mazesnis biski 136 cm , jo ir kudena biggrin.gif 7 metai bus uz 23 diena, o mamka dar dovanu neturi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 spalio 2013 - 07:31
Ingut, gal galetum ir mano siuntinuka tuo paciu prigriebti is Juliejos? Baisiai man nepatogu ir toli iki jos vaziuoti. Sestadieni vaziuociau i Regitra ir uzsokciau pas tave biggrin.gif Nesunku butu?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 07:25)
aha    ant pamisimo  bangos  lotuliukas.gif  ir su viltim, sukusti  lotuliukas.gif o paskui vis  pardavineju kaip terbakriauskis o rengtis neturiu ka  lotuliukas.gif

Nieko nieko, baisgiu savo ta kursa  nesamoninga tableciu baigsis  valgymo nenustojantis procesas  ir suskusiu, man daug nereik  dabar jau 10kg.. numesti ir viskas busiu ledine  lotuliukas.gif

Vat ir sakau kad pavydetinas optimizmas thumbup.gif man pvz sukust 10kg tai cia butu beveik neimanoma, na neturiu as tiek valios doh.gif
o kai tavo posta paskaitai nu taip paprasta atrodo. zodziu... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkada skaiciau temoj kad pirkot vyrams RL maikes ir berniuku skyriaus smile.gif
mano vyras 170-172 ugio ir 69 kg ir tilps i XL beniuku dydi blush2.gif
siaip visada nesioja S maikes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 11 spalio 2013 - 07:32
QUOTE(JMD @ 2013 10 11, 08:27)
As galiu ir i darba vaziuojant uzvaziuot tik kad mano laiske nurodyta kad siand dalina nui 16 tai net ner minties verztis anksciau  blush2.gif

geras as net neziurejau uzraso tik prekes kurios... tada raaamu vyras gris ir nuleksiu biggrin.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 10 11, 08:28)
siuo metu koja 22 cm  g.gif gal plius dar kokie 2-3 mm  g.gif jo dar koja ir paplatejo   g.gif mano mazesnis biski 136  cm , jo ir kudena  biggrin.gif  7 metai bus uz 23 diena, o mamka dar dovanu neturi  doh.gif

mano berno 21cm peda bet siaura kaip pagalys g.gif
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 11, 08:29)
Ingut, gal galetum ir mano siuntinuka tuo paciu prigriebti is Juliejos? Baisiai man nepatogu ir toli iki jos vaziuoti. Sestadieni vaziuociau i Regitra ir uzsokciau pas tave  biggrin.gif  Nesunku butu?

jokiu problemu tik Julijai parasykite as subebeti galiu pamirsti blush-anim-cl.gif

Kam tinka LAZDYNAI NAUJININKAI ( sivakar vyras vaziuos i treniruote galetu paimti) jei ne siandien tai treciadieni tik...
PILAITE sestadieni vaziuosiu i Hyper rimi savanoriu pr galeciau privezti - sakykit paimsiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 10 11, 08:29)
Vat ir sakau kad pavydetinas optimizmas thumbup.gif  man pvz sukust 10kg tai cia butu beveik neimanoma, na neturiu as tiek valios doh.gif
o kai tavo posta paskaitai nu taip paprasta atrodo. zodziu... 4u.gif  4u.gif

man po tos juodos sale savaites 3.8kg nukrito be didelio vargo, tad zinau viena i menesi numesti 10kg man jokiu bedu tik reik maziau valgyti.. kaip ir priaugti tuos pacius 10 sugebu per menesi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2013 10 11, 08:32)
Kazkada skaiciau temoj kad pirkot vyrams RL maikes ir berniuku skyriaus  smile.gif
mano vyras 170-172 ugio ir 69 kg ir tilps i XL beniuku dydi  blush2.gif
siaip visada nesioja S maikes

drasiai maniskis ugio panasaus tik riebesnis 10kg jam imu berniuku xl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 11 spalio 2013 - 07:37