Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 08:17)
mergytes laivas ar tik ne  rugjucio gale isplauke?
  gal maisau bet pagal mane  vasaros pirkimai rinkos  ir  iskeliavo tik rugpjucio gale tai  gausim  lapkriti ne anksciau

O man lyg rase, kad geguze isplauke g.gif Tai ir jo dar nera? Pasimeciau visai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

šiandien nepirksiu nieko schmoll.gif Net neįkalbinėkit biggrin.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 07:16)

o man spirgu pasimti anksciau  negi taxa kviestis  lotuliukas.gif

Aš irgi taip apsidžiaugiau kad timbukai spėjo ateiti biggrin.gif , o paskui labai nuliūdau, kad neatsiimsiu verysad.gif Šiandien nuo pirmos išvažiuoju, sekmadienį tik trumpam grįšiu, bet Julija parašius kad nedalins, o paskui tai kitam mieste, o nuo savaitės galo ir už kelių tūkstančių km nuo LT verysad.gif Teks Julijai užkonservuoti mano prekes... Pavasarį pasiimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 11 spalio 2013 - 08:25
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 08:43)
FACTORY WARMSPUN INTARSIA HEN SWEATER
Item: 02102
Size: SMALL
Color: PARISIAN WHITE

http://factory.jcrew...02102/02102.jsp
nupirkau per daug S melyna gal kuri norite?

31.99

melyna  ne  tamsi o ta sviesi 4u.gif

su 92cm groziu geras bus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 11 spalio 2013 - 08:27
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 11, 09:25)
Labas rytas,

šiandien nepirksiu nieko  schmoll.gif Net neįkalbinėkit  biggrin.gif

Aš irgi taip apsidžiaugiau kad timbukai spėjo ateiti  biggrin.gif , o paskui labai nuliūdau, kad neatsiimsiu  verysad.gif Šiandien nuo pirmos išvažiuoju, sekmadienį tik trumpam grįšiu, bet Julija parašius kad nedalins, o paskui tai kitam mieste, o nuo savaitės galo ir už kelių tūkstančių km nuo LT  verysad.gif Teks Julijai užkonservuoti mano prekes... Pavasarį pasiimsiu  lotuliukas.gif

taigi prekytes kas nors gali iš mergaičių paimt,kas sekmadienį bus namie wink.gif kad ir aš galiu paimt smile.gif gyvenu 10min nuo Julietos, Karoliniškėse wink.gif ir sekmadienį atiduočiau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 10 11, 09:22)
O man lyg rase, kad geguze isplauke  g.gif Tai ir jo dar nera? Pasimeciau visai  ax.gif

geguzes nzn as kalbu apie tuos VS kur pirkom birzelio gale ar liepa nepamenu tiksliai

QUOTE(niekieno @ 2013 10 11, 09:27)
su 92cm groziu geras bus? ax.gif

jau nera jo drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 08:25)
aha    ant pamisimo  bangos  lotuliukas.gif   ir su viltim, sukusti  lotuliukas.gif o paskui vis  pardavineju kaip terbakriauskis o rengtis neturiu ka  lotuliukas.gif

Nieko nieko, baisgiu savo ta kursa   nesamoninga tableciu baigsis   valgymo nenustojantis procesas  ir suskusiu, man daug nereik   dabar jau 10kg.. numesti ir viskas busiu ledine  lotuliukas.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 10 11, 08:29)
Vat ir sakau kad pavydetinas optimizmas thumbup.gif  man pvz sukust 10kg tai cia butu beveik neimanoma, na neturiu as tiek valios doh.gif
o kai tavo posta paskaitai nu taip paprasta atrodo. zodziu... 4u.gif  4u.gif

Oi Ingute faina tu mergikė friends.gif wub.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif 10 kg numesti man irgi doh.gif o priaugti būtų labai nesudėtinga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 11 spalio 2013 - 08:34
QUOTE(mantute* @ 2013 10 11, 08:51)
gauta kauno dezute , einu issiuntinesiu mailus, mama dalinti negales po pietu, iseina pas gydytojus.  4u.gif

Oi kaip tikimes gaut gera zinia....
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2013 10 11, 07:51)
gauta kauno dezute , einu issiuntinesiu mailus, mama dalinti negales po pietu, iseina pas gydytojus.  4u.gif

gal kas važiuos prekyčių iš Šilainių ar Raudondvario pl blush2.gif blush2.gif gal galėtų ir mano prigriebti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

o tax'ai yra kokie perkant is eyeslipsface.com ?

aciu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 10 11, 08:36)
Oi kaip tikimes gaut gera zinia....

jums sioje nera, kitoje bus pora prekiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2013 10 11, 10:00)
jums sioje nera, kitoje bus pora prekiu  4u.gif

o man? blush2.gif
Atsakyti
labas rytas,
kaip nervina toysrus, puse zaislu kurie nedaug kainuoja- galima pasiimti tik parduotuvese bash.gif
Atsakyti