Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Jurgux @ 2013 10 11, 09:56)
gal kas važiuos prekyčių iš Šilainių ar Raudondvario pl  blush2.gif  blush2.gif gal galėtų ir mano prigriebti  blush2.gif

as planuoju vaziuoti as SIlainiuose gyvenu mirksiukas.gif
galeciau paimti, tik pasakykite Mantutei kad atiduotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nu kaip sostonej ir laikinojoj dbr smagu gyventi,bent siuntu atzvilgiu biggrin.gif
O musu kaime kada kas nusimatys ,jauciu tik po savaitgalio doh.gif jei is viso nusimatys,kas siaulietems dalins si kart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 11, 09:25)
Labas rytas,

šiandien nepirksiu nieko  schmoll.gif Net neįkalbinėkit  biggrin.gif

Aš irgi taip apsidžiaugiau kad timbukai spėjo ateiti  biggrin.gif , o paskui labai nuliūdau, kad neatsiimsiu  verysad.gif Šiandien nuo pirmos išvažiuoju, sekmadienį tik trumpam grįšiu, bet Julija parašius kad nedalins, o paskui tai kitam mieste, o nuo savaitės galo ir už kelių tūkstančių km nuo LT  verysad.gif Teks Julijai užkonservuoti mano prekes... Pavasarį pasiimsiu  lotuliukas.gif

ir as galiu paimt, gyvenu paciam centre skaityk, prie europos ar moksleiviu rumu kaip patogiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Tai kaip suprantu vakar be manes biski po jcrew pasiautejot? biggrin.gif Ingute, gal siandien koki papildoma foctory koduka turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 08:17)
mergytes laivas ar tik ne  rugjucio gale isplauke?
  gal maisau bet pagal mane  vasaros pirkimai rinkos  ir  iskeliavo tik rugpjucio gale tai  gausim  lapkriti ne anksciau

Rugpjūčio 6 d laiške man parašė, kad jau vs išplaukė.
Atsakyti
Gal zinot, kur ieskoti ipad dekliuku?
Atsakyti

QUOTE(Jolaida @ 2013 10 11, 10:10)
Labas rytas. Tai kaip suprantu vakar be manes biski po jcrew pasiautejot? biggrin.gif Ingute, gal siandien koki papildoma foctory koduka turi? ax.gif

aha pasiautejom laugh.gif siandien koduko nebeturiu
drinks_cheers.gif
QUOTE(kaktuselis @ 2013 10 11, 10:11)
Rugpjūčio 6 d laiške man parašė, kad jau vs išplaukė.

na va vadinas spali turi buti bigsmile.gif

ELF yra tax drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mantute* @ 2013 10 11, 10:00)
jums sioje nera, kitoje bus pora prekiu  4u.gif

Tada palauksim dar savaitele ir tada prasysimes i svecius :-)
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 11, 09:13)
aha pasiautejom laugh.gif siandien koduko nebeturiu

Nu va ir isvaziuok zmogus i seminara bash.gif Siandien visam savaitgaliui vel isvaziuojam, tai jauciu liksiu daug pinigu sutaupius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 11, 10:06)
Labas rytas 4u.gif
nu kaip sostonej ir laikinojoj dbr smagu gyventi,bent siuntu atzvilgiu biggrin.gif
O musu kaime kada kas nusimatys ,jauciu tik po savaitgalio doh.gif jei is viso nusimatys,kas siaulietems  dalins si kart g.gif

Tai kad si antradieni dalinomes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 10 11, 10:13)
Gal zinot, kur ieskoti ipad dekliuku?

amazon ir ebay daugiausia perkam
QUOTE(Jolaida @ 2013 10 11, 10:18)
Nu va ir isvaziuok zmogus i seminara bash.gif Siandien visam savaitgaliui vel isvaziuojam, tai jauciu liksiu daug pinigu sutaupius biggrin.gif

aha sutaupysi tikrai 4u.gif
Atsakyti
Oi blyn, klausykit ale gi Byrpawai parejo thumbup.gif as tik dabar isigilinau kas ten atkeliavo, pamaciau striukes ir numiriau, o kad dar batai atejo, vapsce jega. Gales mano babyte po namus vaiksciot, bo amziais mirst is salcio. Ir mano sejonas thumbup.gif meldziuos kad labai baisiai is jo neiskrisciau lotuliukas.gif
Atsakyti