Labas, mes buvom PPT vaiko ivertinimui .KLausinejo vaiko visokiu dalyku Uztrukom apie 2val.Vaika buvo issivede viena i kabineta o ,as likau uz duru.Isvadu aptarimas 16d.Tik pasake,kad protinio atsilikimo tikrai nera(Mums buvo psichiatre uzrasiusi lengva protini atsilikima)Tik,kad jo elgesys kelia sunkumu,nuovargis ir t.t Tai dabar nezinau nei kaip elgtis.Realiai jis zino,kad einant i lauka reikia apsirengti(pirstines,kepure,salikas ,batai,striuke),bet i lauka iseina tik su batais ir striuke

Is mokyklos gryzta susales,nes pareina be kepures,pirstiniu.
Turiu dar didesne beda,ima daiktus nesavo.Reikia uzrakint duris,o ziuri, kad raktu nera,nes mano bernas juos issinese i mokykla.Siandien is seses paeme 170lt,is kuriu 50lt nusinese i mokykla(aukletoja man juos grazino).Buna,kad parsinesa kazkokias korteles,karta kepure parnese ne savo .Itariu,kad turesiu vargo su juo..
Uz tai,kad paeme pinigus as ji subariau,jis supyko,tai net i masina nelipo,kad kartu parvaziuotume namo.parejo pestute apie 800m.Tiesiog pabego i laukus ir gryzo laukais namo.
Papildyta:
QUOTE(sourit @ 2014 01 08, 12:30)
sveikos
oi, mums tų operacijų jau tiek pridaryta

širdutę operavo kai 3 mėnesiukai buvo - pilna AV komunikacija - abu vožtuviukai suaugę buvo į vieną, ir diidelė ertmė pertvaroj. o pačią pirmą parą operavo stemplytę ir kasą, tai vis važinėjamės bužuotis
vakar buvom TA, tai va kaip mes augam - pusantrų metukų coliukė sveria 7,8 kg, ir esam 74 cm. manau, numanot kaip atrodom

esam maždaug kaip 7-8 mėnesio kūdikėlis
be je, ir pasigirsiu, manoji jau bando ropoti

sunkiai raida mums tobulėja, bet vis į priekį
mano berniukas ,kai buvo pusantru metu, svere (9.300kg,ugis 77cm)
Siuo metu sveria19kg,ugis 120cm,ir esam 7metu.