QUOTE(ingulite @ 2013 10 11, 20:13)
apie tai niekad negirdejau Zinau kad jai pas motina - o pas vaika + tada blogai gali buti Pas mane - bet pas abu vaikus irgi - sunelis paveldejo mano kraujo grupe dukrite tecio. Suneliui buvo irgi gelta Bet mum ne tokia stipri kaip jums Po lempom gulejo apie 2 paras ir po keliu dienu vel pradejo gelta listi vel pagulde Mes apie 2 savaites po gimimo klinikose gulejom naujagimiu skyriui Mum aiskino kad ta gelta ne del kraujo skirtumo, bet kazka tokio kaip ir jums apie tos ispaudus galvytei tiksliai dabar nepamenu
na as irgi nezinojau, kad O grupe irgi gali issaukti tokia gelta.. deja, mums daugiau nei 3 savaites ji buvo.. ir gulejom tiek laiko po lempom, butu nekrites bilirubinas, blogiausiu atveju butu krauja perpyle. bet siaip is tikruju irgi gelta sukelia, manau ir gimdymo potrauminiai dalykai

as tai isvis uz tai dabar bijau ir gimdyti pati

dabar bus planinis cezaris, nes tiesiog nenoriu prisiminti koks tas gimdymas mums buvo
o siaip del geltos labai daug dalyku buna, kazkada pasakojo gydytoja, blogiausiais atvejais apanka, jei bilirubinas ant akiu uzeina, arba sukelia paralyziu, jei labai pazeidzia smegenis.. bet cia tie labai stiprus atvejai, ne siaip kur visiems leliukams buna po gimdymo ta geltuke..
o jus jei 2 savaites laike, tai vistik irgi netrumpai
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2013 10 11, 20:17)
Nieko nereikia bijoti viskas bus gerai As kai dukrites laukiausi tai net pas genetikus nenorejau vaziuoti Bet ginekologe labai jau graziai prase tai ir sutikau. Geriau buciau nevaziavus, kai kraujo tyrima padare jis parode diodele tikimybe kad gali buti dauno sindromas, tai tik veltui nervavausi kol padare vaisiaus vandenis ir pasake kad viskas gerai
na stengiuosi galvoti pozityviai, bet zinai.. su pirmu nestumu nei baimiu buvo, nieko, nes nezinojau nieko..
o cia ta biopsija vadinama dare?

man irgi ja darys, dabar antra karta pridaviau kraujo genetikams, bet vistiek siulo ta biopsija.. ar labai skauda?