Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 10 12, 18:02)
turetum i 8 lyst as ilendu  biggrin.gif 10-12 jau didokas, bet aisku dar kartais nuo dzinsu priklauso tamposi jie ar ne  ax.gif
Papildyta:
mergaites prisijunkit prie loft kainos geros -kokybe daugelio rubu geresne nei vs  4u.gif

O kiek pas jus spandexo tame 8 dydį? 4u.gif
Atsakyti
troliuke- kaip man pavydu,kai vaikai pozuoja wub.gif taip mėgstu fotografuoti, ale va neturiu ką biggrin.gif bet pati vaikystėj visose nuotraukose esu susiraukųsi arba nusisukusi biggrin.gif Tai matyt į mane tas "noras"

sesės laukiam wub.gif tai jau spėk ar neperku dviejų rūbelių skirtingų dydžių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 12 spalio 2013 - 17:29
QUOTE(Musiukass @ 2013 10 12, 17:34)
o xl dydi ant kokio liemens ir sedimosios dejot?  4u.gif

uodega 110 cm, liemuo 90 blush2.gif bet man ji laisva. Nekenciu rubu kur buni kaip ikalta, siules plysta ir del atrodai stora kaip backa blush2.gif
Atsakyti
Inga,kaip tau su bleulab džinsais baigėsi,gal tiko ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 12, 18:03)

na jau akys wub.gif biggrin.gif kad gražiai gi mergytė pozuoja,mamka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
rapoja- tai ir aš nešioju smile.gif ir miegam visi trys kartu... aš suprantu kad amžinai tai nesitęs ir mėgaujamės ta akimirka čia ir dabar wub.gif Tiesiog jau keli mėn tik liko...pilvukas jau tikrai duoda apie save žinoti smile.gif tai kažkaip ir sunku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 12, 17:40)

kokios fainos mergaites wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nooooooooooriuuuuuuuuuuuuuu blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

tokiose akyse galima paskesti doh.gif wub.gif

marteles ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 10 12, 18:06)

na jau akys wub.gif biggrin.gif kad gražiai gi mergytė pozuoja,mamka mirksiukas.gif biggrin.gif

mano akys cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu gi susirūpinęs vaikas, rimtas..kur ta jaunystė , šelmiškumas ,kuris dingsta atsiradus fotoaparatui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 12 spalio 2013 - 17:08
QUOTE(Wika 111 @ 2013 10 12, 13:58)
Troliuke[B], gal nuorodele sio grozio imestum?  blush2.gif

Reik pasikuisti. turejau nuorodas visu izymiu salikeliu. bet kompa uzluzo, sutvarke viskas tuscia. paskuisiu, gal rasiu - butinai imesiu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 10 12, 14:03)
Troliuke abi  mergaitės wub.gif kaip faina susipažint su kuo kalbame sm  biggrin.gif 
aš savo 6-metę dar panešioju-man taip meilu  wub.gif juk tuoj nebepanešiu,užaugs ir viskas    ax.gif Bluntei aišku kitaip,bet pats gyvenimas kažkaip sustato viską į savo vietas turbūt  4u.gif

4u.gif 4u.gif

aga ir man smagu, kaip zinai su kuom bendrauji biggrin.gif biggrin.gif

as saviskiui irgi sakau, taigi nesk. nepajusi kaip uzaugs ir viskas. paskiau gailesies kad mazai nesiojai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 10 12, 10:36)
labaryt , kas per tustuma ...  unsure.gif

Kaz, kada Klp nusimato dezute  blush2.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 10 12, 13:09)
pasikartosiu blush2.gif gal Klp nusimato dezike siom dienom  blush2.gif

sekamdieni nebus klp dezutes, atkeliaus tik kt savaite penktadieni 4u.gif vitaminu ir kosmetikos sikart daug. 4u.gif

troliuk, labai grazios damos nuotraukytej wub.gif

blunte, as turiu dvi panas, bet kad ant zemes klyktu kazko prasant, taip nebuvo. bet tavo mergyte labai grazi, akytes dideles ir rudos ir visai nesusiraukus 4u.gif
Atsakyti
merginos bottom size 5 kelnaiciu 5 dydis kokiems klubams ?
jei 90-91 cm , 6 ar 5 reiketu?
Aciu patarusioms 4u.gif

ziuriu naktinukus ideeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 10 12, 18:03)
O kiek pas jus spandexo tame 8 dydį?  4u.gif

maniskiai va tokie ten 2 proc rasos tik spalvos pas mane visiskai kitos, bet sitie labai liuks svelnuciai tokie
http://www.aeroposta...4330109.4401833
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif blush2.gif

JMD- biggrin.gif
Atsakyti