Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

man reikia prie tos TMB striukes saliko, bet ne vilnonio, kad manes negrauztu... parodykit jei pirkot kas ka nebut grazaus 4u.gif
Atsakyti
Bluntyt, kokia nuostabi mergyte. O akytes wub.gif wub.gif

Ech faina mergyte.. as ketvirtadieni gal jau suzinosiu wub.gif ax.gif

O kiek JC groziu vienoj vietoj biggrin.gif

https://www.google.l... ...h=427&dpr=1
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 12, 18:03)

sesės laukiam  wub.gif  tai jau spėk ar neperku dviejų rūbelių skirtingų dydžių  doh.gif  biggrin.gif

Man labai gražu kai sesutės vienodai nors vienu drabužiuku aprengtos wub.gif mano pametinukės dažnai taip, tai aplinkinių žvilgsnių ir šypsenų dažnai sulaukiam wub.gif jos ir taip supranta -jei viena turi, turi turėt ir kita tokį patį, tokios pačios spalvos doh.gif jei ne karas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 12, 18:13)

bet jie turbut visi vilnoniai?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 10 12, 18:06)
Inga,kaip tau su bleulab džinsais baigėsi,gal tiko  ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 12, 18:03)

na jau akys wub.gif biggrin.gif kad gražiai gi mergytė pozuoja,mamka mirksiukas.gif biggrin.gif

zinai mazi nu liemuo te zemai kur segas 38x2 tai niiiekaip blush2.gif

bluntyt dukra kopija mama bigsmile.gif
Papildyta:
jmd jei nori svelnaus tai jauciu silkas nebent bet nesiltas jis arba rayon gal tiktu? factory yra ne vilnos daug
Atsakyti
Kieno vyra vakar maciau pas Julieja su AUDI juoda beros pries 16 h pasieme kruuuuva gerybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 12, 18:18)
Kieno vyra vakar maciau pas Julieja su AUDI juoda beros pries 16 h pasieme kruuuuva gerybiu  lotuliukas.gif

koks valstybinis numeris? tuoj isrisim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 12, 14:16)
bet jie turbut visi vilnoniai?

beveik. ax.gif

ziemai labai gerai.. Ingut gal tu turi nuorodele to salikelio ?°

Aciu Lauretuk 4u.gif

Bluntyt, man ir labai grazu kaip vienodais drabuzeliais.

Tenerifeje maciau ir mama vienodai, su nuostabiom suknelem. Nu pasaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 12, 18:20)
koks valstybinis numeris? tuoj isrisim  lotuliukas.gif

nepamenu biggrin.gif aude apynauje, vyras nedidukas, tamsiaplaukis. as sedejau masinoje laukiau 16,00 h o jis sau vienc du nueajo ir isejo su gerybem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 12, 18:21)
beveik.  ax.gif

ziemai labai gerai.. Ingut gal tu turi nuorodele to salikelio ?°

Aciu Lauretuk  4u.gif

Bluntyt, man ir labai grazu kaip vienodais drabuzeliais.

Tenerifeje maciau ir mama vienodai, su nuostabiom suknelem. Nu pasaka  wub.gif  wub.gif

troliuk cia ta pati nuoroda tik sp kita smile.gif
http://www.jcrew.com...99139/99139.jsp
4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
nepabuvau per diena ir pasiilgau jau visu biggrin.gif Kokiu mergyciu graziu uzmaciau bigsmile.gif bigsmile.gif Blunte ale rudaake,gilios ir tikrai grazios akytes jusu mergytes 4u.gif
Su troliuke irgi malonu susipazinti,pupa tokia maza kad vel tokios noreciau ,nors maniske dar tuoj tik penkeri bet jau sakau jai ,Daniele neuzaug prasau,o ji man atsako -"gera"paskui klausia -"kode"l?atsakau nes noriu taves visada mazyte tureti verysad.gif
Nu maniskej kiti du ale jau vyras ir mergina,tai ta mergina dar kartais kad ir turi daruga visvien atvaziavusi i mano lova lenda -sako noriu buti maza kartais lotuliukas.gif ,tai o jau bernuzelis ka -nepasiimsi i lova paguosti biggrin.gif
Papildyta:
Merginos ,ka grazaus perkat.ar tik daugiau kalbat negu perkat group.gif
Atsakyti
dėkui merginos smile.gif rudos akys, tai jau mano giminė smile.gif pas MB visi žydraakiai, žaliaakiai smile.gif mažiukė iki metų buvo žaliom akim nu ir rudumas nugalėjo wub.gif biggrin.gif
troliuk- kaip smagu, pasimatymas laukia wub.gif
Atsakyti