Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 15, 11:19)
As po sitos kaukes dar kuri laika jauciu nemalonu kvapa, nzn, ar nuo trynio, ar nuo viso misinio, bet mane erzina, nors efektas geras. Reiks gal bandyt et. aliejaus ilasint  g.gif

Turbūt nuo alyvuogių aliejaus ir kiaušinio trynio g.gif Eterinis aliejus turėtų sutvarkyti šią bėdą smile.gif Man eteriniai aliejai net nemalonų chna kvapą numuša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2013 12 29, 16:35)
Sveikos,
Kiek jūs kaukių prirašę, nerealiai    bigsmile.gif

Nežinau ar jau buvo šita, bet paskutiniu metu darausi kiekvieną savaitę jau kokius 6 mėnesius, rezultatas  thumbup.gif  Plaukai auga daug sparčiau (gal čia ir sutapimas), plaukų galiukai neskilinėja (ankščiau kirpdavau ir kirpdavau galiukus...), plaukai blizga, švelnūs  wub.gif

- 1 kiaušinio trynys
- šaukštas medaus
- šaukštas ricinos aliejaus
- pusė citrinos sulčių išspaustų

Viską sumaišom, tepam ant plaukų, dedam plėvelę ir rankšluostį. Laikau jei prie SM sėdžiu ir pora valandų kartais  doh.gif Tikriausiai citrina lemia, kad plaukus lengva išplaut, nors ricinos aliejus labai riebus ir klampus  smile.gif

bėgsiu rytoj citrinos pirkti, visa kita turiu bigsmile.gif
Atsakyti
O as pabandziau kanapiu seklu alieju... Baisu.. Plaukai tragiski.. net apsakyt nemoku verysad.gif cray.gif Kaip issiplaunu buna kaip siaudai,veliasi... Sukuojasi sunkiai pesasi... Zodziu BAISU.... Tikrai BAISU verysad.gif Suplonejo labai nezinau issipesiojo ar kas... Nezinau ka daryt...?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 10 16, 18:00)
O as pabandziau  smile.gif kanapi seklu alieju... Baisu.. Plaukai tragiski.. net apsakyt nemoku verysad.gif  cray.gif Kaip issiplaunu buna kaip siaudai,veliasi... Sukuojasi sunkiai pesasi... Zodziu BAISU.... Tikrai BAISU verysad.gif  Suplonejo labai nezinau issipesiojo ar kas... Nezinau ka daryt...?? verysad.gif

Bandykit i paprasta sampuna ipilt sodos ir palaikius kelias min issiplaut, arba giliai valanti sampuna. Tikriausiai jums per sunkus kanapiu aliejus arba labai daug uzsitepet smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(CopyCat @ 2015 10 17, 12:13)
Bandykit i paprasta sampuna ipilt sodos ir palaikius kelias min issiplaut, arba giliai valanti sampuna. Tikriausiai jums per sunkus kanapiu aliejus arba labai daug uzsitepet  smile.gif .

Kad nedaug...sad.gif( Aciu. Pabandysiu..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2013 12 29, 16:35)
Sveikos,
Kiek jūs kaukių prirašę, nerealiai    bigsmile.gif

Nežinau ar jau buvo šita, bet paskutiniu metu darausi kiekvieną savaitę jau kokius 6 mėnesius, rezultatas  thumbup.gif  Plaukai auga daug sparčiau (gal čia ir sutapimas), plaukų galiukai neskilinėja (ankščiau kirpdavau ir kirpdavau galiukus...), plaukai blizga, švelnūs  wub.gif

- 1 kiaušinio trynys
- šaukštas medaus
- šaukštas ricinos aliejaus
- pusė citrinos sulčių išspaustų

Viską sumaišom, tepam ant plaukų, dedam plėvelę ir rankšluostį.

sita kauke nereali, bandziau karta, ryt vel bandysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(infinita. @ 2015 08 09, 18:26)
Truputį apmirus tema, bet džiaugiuosi ją radusi  thumbup.gif  Noriu daryt svogūnų kaukę, tik abejojau dėl liksiančio kvapo . Bet kaip suprantu, kvapas  dingsta perskalavus  obuolių actu?  Gal kuri galėtų pakomentuot?  4u.gif

kiek teko paciai bandyti, tai schmoll.gif schmoll.gif ir dar karta schmoll.gif nes kvapas tragiskas, poveikio realiai nebuvo, o kirpeja sokiravau, sake"jezau, taip plauku saknis galima nudeginti!"
Atsakyti
Siandien prisipirkau sausu garstyciu biggrin.gif Ar yra merginu daranciu namines kaukes su jom? Pasidalinkite receptais 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandetes daryti?

Pieno ir medaus kauke plaukams.

0,5 puodelio kambario temperaturos riebaus pieno sumaisyti su 2valgomais saukstais medaus.Viska gerai ismaisyti.Sia mase uzsipilti ant plauku,ir laikyti 30minuciu,po to issiplauti galva su sampunu.
po sios kaukes plaukai ims svyteti ir bus minksti.

As dar nebandziau,patiko tai ,kad labAI paprasta,tik nera parasyta ar reika ant galvos uzsideti maiseli, g.gif

As planuoju kita savaite pasidaryt,ziuresim kas gausis smile.gif

Nesu dariusi naminiu kaukiu plaukams,vienintelis ka esu naudojusi tai argano alieju,(issitepus plaukus palikdavau nakciai).Ir esu naudojusi is Kvapu Namai subalansuota aliejaus misini galvos odai ir plaukams.
Atsakyti
As kur buvus kur nebuvus vis griztu prie svogunu kaukes plauku saknims. man ji nereali ir vienintele veiksminga smile.gif pakentesiu as ta kvapa- svarbu grazus ir sveiki plaukai. slinkimas apmazejo po 4 kartu kaukes naudojimo, dar menesi pazaisiu ir darysiu pertrauka. tik as dabar maisau su varnalesu aliejumi svoguno sultis, nes kaip minejo, jog gali nudeginti saknis grynos sultys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2015 11 14, 17:36)
As kur buvus kur nebuvus vis griztu prie svogunu kaukes plauku saknims. man ji nereali ir vienintele veiksminga smile.gif pakentesiu as ta kvapa- svarbu grazus ir sveiki plaukai. slinkimas apmazejo po 4 kartu kaukes naudojimo, dar menesi pazaisiu ir darysiu pertrauka. tik as dabar maisau su varnalesu aliejumi svoguno sultis, nes kaip minejo, jog gali nudeginti saknis grynos sultys smile.gif

Kaip daznai darotes ir kiek laiko laikot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2015 11 07, 16:32)
Siandien prisipirkau sausu garstyciu  biggrin.gif Ar yra merginu daranciu namines kaukes su jom? Pasidalinkite receptais  4u.gif

esu dariusi, maisiau su kiausinio tryniumi, citrinos sultimis, ir siek tiek alyvuogiu aliejaus, o pacius miltelius su siek tiek silto vandens
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2015 11 15, 23:13)
esu dariusi, maisiau su kiausinio tryniumi, citrinos sultimis, ir siek tiek alyvuogiu aliejaus, o pacius miltelius su siek tiek silto vandens

Dar pamiršote paminėti medų ar cukrų, ką nors iš jų, nes tas "saldumas" suteikia kaukei aitrumo - skatina kraujotaką smile.gif
Atsakyti