Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(milgė @ 2014 10 03, 09:23)
Mano plaukams netiko nei alyvuogių, nei kokosų aliejaus kaukės. Plaukai po tokių kaukių dar labiau šiaušdavosi (mano plaukai šviesinti, ploni, bet linkę pūstis ir garbanotis, galai greitai nutriušta, nes kuo ilgesni, tuo labiau išplonėję ir gale lieka žiurkės uodega sad.gif  ). Kiek bandžiau visokių aliejų "mixų", geriausia man argano aliejus, nors gana brangus, bet efektas tikrai jaučiamas.

ooo, kaip as cia argano alieju pamirsau sad.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Dabar ir aš naudoju Argano aliejuką galiukams ,neblogas, bet norėtųsi geresnio rezultato,nes trupa tie galiukai kaip rupūžokai vistiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erminutea @ 2014 03 12, 15:57)
Sveikos merginos, ir vis gi kaip su tom garstyčiom ? Norėčiau išmėgint pagal šita receptuką :
2 šaukštų sausų garstyčių miltelių
2 šaukštų karšto vandens
1 kiaušinio trynio,
2 šaukštų alyvuogių, persikų, varnalėšų ar kitokio kosmetinio aliejaus,
2 šaukštelių cukraus (kuo daugiau cukraus, tuo garstyčių poveikis bus stipresnis),
Bet komentarai labai jau prieštaringingi unsure.gif
Gal kuri tikrai bandė ir gali pasidalinti rezultatais  ? Ačiū labai.  4u.gif

Super kaukė! Dažnai ją darau plaukų atstatymui (kažkada dažiau sruogelėm baltom, o paskui visą galvą dažais ir nutrupėjo plaukai, buvo net plika vietelė ant pakaušio) jau metai po to praėjo, aš vis namines kaukes pasidarau ir plaukai atsigavo, apimties daug, tik dar buvusio ilgio ataugint negaliu, nes vis pasilygint galus reikia. Vakar vėl dariau šią kaukę šaknim, tik dėjau gerą šaukštą cukraus, nes nejaučiu šilimo ant odos. Ant galų tepiau Trynys+Medaus šaukštas+Karštas Makadamijos, Alyvuogių ir Semenų aliejus. Plaukai super, pagaliau ir slinkt nustojo, auga greičiau o dar kai pamaitinti tai ir garbanotis gražiai pradėjo, nesišiaušia smile.gif
Atsakyti
Mano plaukai - sausi, ploni, linkę veltis, tai labiausiai patinkanti kaukė:
kiaušinio trynys+šaukštas medaus+alyvuogių aliejus(kiekis priklauso nuo plaukų ilgio)+2 šaukštai citrinos sulčių.
Viską sudėjus į kokį indelį, tą indelį su kauke pašildau - įdedu į karšto vandens indą ir palaikau - tada viskas geriau susimaišo ir geriau pasiskirsto ant plaukų. Užsidėjus kaukę, užsidedu maišelį ir rankšluostį bei laikau pagal galimybes (nuo pusval iki 2 val)
Po šios kaukės plaukai pamaitinami, žvilga, lengviau šukuojasi ir atrodo storesni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paint: 27 sausio 2015 - 09:10
QUOTE(paint @ 2015 01 27, 09:09)
Mano plaukai - sausi, ploni, linkę veltis, tai labiausiai patinkanti kaukė:
kiaušinio trynys+šaukštas medaus+alyvuogių aliejus(kiekis priklauso nuo plaukų ilgio)+2 šaukštai citrinos sulčių.
Viską sudėjus į kokį indelį, tą indelį su kauke pašildau - įdedu į karšto vandens indą ir palaikau - tada viskas geriau susimaišo ir geriau pasiskirsto ant plaukų. Užsidėjus kaukę, užsidedu maišelį ir rankšluostį bei laikau pagal galimybes (nuo pusval iki 2 val)
Po šios kaukės plaukai pamaitinami, žvilga, lengviau šukuojasi ir atrodo storesni  thumbup.gif

girdėjau kad kaip tik kiaušinio dėti negalima, jei plaukai veliasi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglut5 @ 2015 01 29, 18:21)
girdėjau kad kaip tik kiaušinio dėti negalima, jei plaukai veliasi..  unsure.gif

O aš girdėjau, jog tokiu atveju kiaušinio baltymo geriau nedėti, o trynys kaip tik gerai, pamaitina g.gif
Atsakyti
Kauke kuri tinka brunetems
kefyras+ kiausinis+kakavos milteliai. Gerai ismaisyti, deti ant plaukuciu, palaikyti nuo 30 min iki 1 val. Iskalauti galva. Tokia kauke puikiai maitina ir pabrezia spalva.
Atsakyti
QUOTE(eglut5 @ 2015 01 29, 20:21)
girdėjau kad kaip tik kiaušinio dėti negalima, jei plaukai veliasi..  unsure.gif

negalima dėti kiaušinio baltymo ar viso kiaušinio, o trynys thumbup.gif
riebiems plaukams priešingai - reikia dėti tik baltymą, o normaliems galima dėti visą kiaušinį 4u.gif

QUOTE(*Elli* @ 2015 01 29, 23:38)
O aš girdėjau, jog tokiu atveju kiaušinio baltymo geriau nedėti, o trynys kaip tik gerai, pamaitina g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paint: 09 vasario 2015 - 10:35
QUOTE(iRisiuke @ 2013 12 29, 18:35)

- 1 kiaušinio trynys
- šaukštas medaus
- šaukštas ricinos aliejaus
- pusė citrinos sulčių išspaustų

Pasidariau sita kauke. Pirma karta dariausi namine kauke. Ispudzio "wow kaip nerealiai" nera, bet plaukai svelnus, lengvai issiplove kauke. Nors mano plaukai ir taip ploni ir minksti, tai nezinau kiek cia sitos kaukes nuopelnas, gal siurksciaplaukem labiau pasijaustu. Ypatingo blizgesio ar purumo nepastebejau. Nezinau ar dar darysiuos, su pirktinem kaukem rezultatas man geresnis ir terliones maziau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi šią kaukę su medum ir kiaušiniu išbandžiau (naudojau kokosų ir migdolų aliejus). Mano plaukai stori, šiurkštūs, pasipūtę, po kaukės tapo minkštesni ir glotnesni. Kažkokio 'vau' efekto nebuvo, bet jo po vieno karto ir nesitikėjau.

O kaukė su želatina labai maloniai nustebino. Plaukai minkštučiai, glotnūs - net MB pastebėjo thumbup.gif
Atsakyti
O ta kauke su zelatina kokios nors naudos plaukui duoda ar cia tik kosmetinis efektas kaip nuo priemoniu su silikonu?
Atsakyti
As su maisto produktais nelinkusi eksperimentuoti smile.gif Naudoju argano alieju ir esu patenkinta.
Atsakyti