Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(@Fresh @ 2014 01 08, 00:09)
as irgi situos video esu jau seniau perziurejusi. Bandziau kauke su cinamonu ale plauku sviesimui, bet nuo jos mano sviesus plaukai paryzejo, o ne pasviesejo. Pabandziau 2 kartus ir meciau  biggrin.gif

Kokias tu kaukes isbandei ir kokie tavo atsiliepimai butu?

Vakar ir as isbandziau sia kauke su cinamonu, tai tikrai labaaai patiko, plaukai nezymiai, bet siek tiek pasviesejo, igavo grazu auksini atspalvi. Butinai kartosiu:). Tiesa, po to dar plaukus perskalavau ramuneliu nuoviru su siek tiek acto. Ir siaip labai geru patarimu prisirankiojau tuose video, aciu, mergaites, kad pasidalinot!
Atsakyti
sveikos, noriu pasikonsultuoti smile.gif daraus kaukę su alyvuogių aliejumi. žinau kad geriausia aliejus yra extra virgin. bet gal kaukėms galima naudoti išspaudų aliejų, ar vis dėl to geriau naudoti extra virgin?
Atsakyti
Sveikos, darausi svogunu kaukes kursa keliems menesiams, tik susimasciau ar yra skirtumas ar itrini i saknis visa svogumo kosele ar tik ispaustas sultis? Ir ar aliejus nestabdo svoguno poveikio? aciu smile.gif
Atsakyti
Ir man klausimas dėl aliejinės kaukės kilo. O jus pašildote aliejuką prieš dedant ant plaukų? Ir plaukus kiek supratau šiek tiek sudrėkinti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Didelis Didelis @ 2014 01 17, 10:54)
Ir man klausimas dėl aliejinės kaukės kilo. O jus pašildote aliejuką prieš dedant ant plaukų? Ir plaukus kiek supratau šiek tiek sudrėkinti reikia?

Geriau deti pasildyta aliejuka (tik nemikrobanginej!) ant siek tiek sudrekintu plauku, geriau pasisavina visus gerus dalykelius smile.gif x
KOki alieju zadat naudot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 17, 11:49)
Geriau deti pasildyta aliejuka (tik nemikrobanginej!) ant siek tiek sudrekintu plauku, geriau pasisavina visus gerus dalykelius smile.gif x
KOki alieju zadat naudot?  blush2.gif
As ir visada galvoju, kaip geriau tas aliejines kaukes det, ant sausu ar ant dregnu, bet visad dedu ant sausu. Reiks kita kart bandyt ant dregnu
ir ziuret, ar yra skirtumas:).
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 17, 14:49)
KOki alieju zadat naudot?  blush2.gif

As kazkur skaiciau, kad labai gerai linu semenu aliejus tai manau reikes pabandyti, o reikia laikyti kokias kelias valandas tikriausiai ir apsukus galva kuo nors ar ne blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Didelis Didelis @ 2014 01 19, 21:59)
As kazkur skaiciau, kad labai gerai linu semenu aliejus tai manau reikes pabandyti, o reikia laikyti kokias kelias valandas tikriausiai ir apsukus galva kuo nors ar ne  blush2.gif  4u.gif

aha smile.gif Apvyniokit galva maiseliu o tada ranksluosciu smile.gif Siaip linu semenu aliejus super, bet as niekaip negaliu pernesti jo kvapo, kad ir kaip bandziau doh.gif schmoll.gif bet jei kvapas jusu neerzina - super plaukuciam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
geriausia kauke man: tyras alyvuogiu aliejus sumaisytas su kiausiniu, tik jei plaukai linke riebaluotis geriausia tepti tik ant pacio plauko, ant galvos odos maziau zinoma. palaikus kokia valandike tikrai pasijaucia, svelnesni tokie
Atsakyti
O aš dabar sėdžiu plaukus įsitepusi ricinų aliejumi sumaišytu su murumuru sviestu biggrin.gif Žiūrėsiu, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 21, 20:29)
O aš dabar sėdžiu plaukus įsitepusi ricinų aliejumi sumaišytu su murumuru sviestu biggrin.gif Žiūrėsiu, kas gausis biggrin.gif

Aš irgi sėdžiu biggrin.gif
Maišiau avokadą, kiaušinį, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Labai malonus jausmas, galva šyla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 01 21, 20:45)
Aš irgi sėdžiu  biggrin.gif
Maišiau avokadą, kiaušinį, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Labai malonus jausmas, galva šyla  wub.gif

Kaip faina turetu buti plaukams tokia kauke smile.gif as su rimtesniais maisymais vis neprisiruosiu, bet jau bresta mintis smile.gif
Atsakyti