Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(estetė @ 2014 01 27, 23:29)
Jis turi daug E vitamino. Dar nepajutau, nes tik kelis kartus dariau, bet tikiuosi pajausti  biggrin.gif

Pabandysiu ir aš šitą aliejuką smile.gif
Atsakyti
na paneles, kaip sekasi priziuret plaukucius? Siandien pabandziau nauja dalyka - po aliejines kaukes (2val) issiplovus galva perskalavau plaukus su obuoliu actu - wow!!!!!!!!! thumbup.gif super plaukuciai! Tikrai svelnuciai tokie ir nebijokit, visas kvapas isgaravo kai plaukai isdziuvo smile.gif Gal kas dar propoguoja si dalyka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 29, 15:55)
na paneles, kaip sekasi priziuret plaukucius? Siandien pabandziau nauja dalyka - po aliejines kaukes (2val) issiplovus galva perskalavau plaukus su obuoliu actu - wow!!!!!!!!!  thumbup.gif  super plaukuciai! Tikrai svelnuciai tokie ir nebijokit, visas kvapas isgaravo kai plaukai isdziuvo smile.gif Gal kas dar propoguoja si dalyka?  blush2.gif

As keleta kartu bandziau, bet gal padauginau acto, nes po kiek laiko pradejo grauzt galvos oda. O kvapo tai nesijaute tikrai. Kita kart dar papildomai perskalausiu vandeniu, nes mano oda labai jautri.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 29, 18:15)
As keleta kartu bandziau, bet gal padauginau acto, nes po kiek laiko pradejo grauzt galvos oda. O kvapo tai nesijaute tikrai. Kita kart dar papildomai perskalausiu vandeniu, nes  mano oda labai jautri.

as tai kai ieskojau info apie skalavimu actu tai radau kad paskalavus actu palaukt pora min ir tada dar karteli vandeniu praliet. Ir gal tikrai maziau acto jei galvos oda jautri smile.gif ax.gif
Atsakyti
Pradėjau youtube žiūrėti video ir užsinorėjau pasidaryti keratino kaukę, bet nesuprantu kas ten per milteliai įeina i receptą, lyg ir kažkokie kviečių gemalų g.gif
Gal mergaitės galit pagelbėt išsiaiškint 4u.gif

http://www.youtube.c...OiEzVpiSkbzO1-m
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 29, 19:10)
as tai kai ieskojau info apie skalavimu actu tai radau kad paskalavus actu palaukt pora min ir tada dar karteli vandeniu praliet. Ir gal tikrai maziau acto jei galvos oda jautri smile.gif  ax.gif

As ir skaiciau, kad galima dar ir perskalaut vandeniu, galima ir ne. Tai as tikedamasi geresnio efekto neperskalavau.Tai dabar jei skalauju, tai tik ramunelem. O dar zinau ir pati bandziau i skalavimo vandeni keleta laseliu ilasint medaus, labai sveika plaukam ir galvos odai:).
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2014 01 29, 21:52)
Pradėjau youtube žiūrėti video ir užsinorėjau pasidaryti keratino kaukę, bet nesuprantu kas ten per milteliai įeina i receptą, lyg ir kažkokie kviečių gemalų  g.gif
Gal mergaitės galit pagelbėt išsiaiškint  4u.gif

http://www.youtube.c...OiEzVpiSkbzO1-m

na pshenica tai kvieciai tai manau teisingai supratot smile.gif tik neisivaizduoju kur pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 29, 17:55)
na paneles, kaip sekasi priziuret plaukucius? Siandien pabandziau nauja dalyka - po aliejines kaukes (2val) issiplovus galva perskalavau plaukus su obuoliu actu - wow!!!!!!!!!  thumbup.gif  super plaukuciai! Tikrai svelnuciai tokie ir nebijokit, visas kvapas isgaravo kai plaukai isdziuvo smile.gif Gal kas dar propoguoja si dalyka?  blush2.gif

aš irgi naudojau obuolių actą, acto poveikis iš karto pasijuto thumbup.gif
Atsakyti
Jo actas gerai, ypač jei vanduo kietas, tai "nukalkina" kažkiek tą vandenį, suminkština.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 01 30, 08:59)
Jo actas gerai, ypač jei vanduo kietas, tai "nukalkina" kažkiek tą vandenį, suminkština.

Būtent plaukų minkštumą ir pajutau ir plaukams davė blizgesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 01 29, 18:55)

Aš panašiu dalyku skalauju - John Masters organics actu, jis specialiai plaukams skirtas, švelnesnis nei maistinis actas, tai rezultatai irgi labai geri, nesitikėjau, kad plaukai taip blizgės po skalavimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 19:14)
Aš panašiu dalyku skalauju - John Masters organics actu, jis specialiai plaukams skirtas, švelnesnis nei maistinis actas, tai rezultatai irgi labai geri, nesitikėjau, kad plaukai taip blizgės po skalavimų biggrin.gif

čia ta pati priemonė?
Atsakyti