Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(amalta @ 2015 11 16, 15:10)
Sveikos, kadangi tik pradėjau ieškotis vietos vestuvėms, prašau patarimo, ieškoma vieta  panaši į Europos parką ( mūsų išrinkta data jie gali pasiūlyti tik terasą ar mažesnę salę - netinka:( nesinori  medinių sodybų, gal kas buvo aptikęs kokią įdomią salę, restoraną ar vila netoli Vilniaus ar Vilniaus rajone 30-40 asmenų? Kokie atsiliepimai apie Vila Alicante?

Siūlau Vila kelmynė 4u.gif mano atsiliepimas aukščiau 4u.gif 60 km nuo Vilniaus ir nemedinė bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui už pasiūlymą, tačiau planuojame vienos dienos vestuves, o kadangi visi svečiai iš Vilniaus nelabai norisi taip toli važiuoti:)
Gavau pasiūlymą iš Stirnių malūno, gal kam bus aktualu
35 eur. /žm (tortas ir salės puošimas užsakovo)
600 eur salės nuoma +3eur. /vnt kedžių užvalkalai
viršvalandžiai nuo 1.00 60 eur/ val.
rašiau ir dėl pontono nuomos tai irgi 600 eur.
Man pasirodė nelabai aišku už ką įmamas salės nuomos mokestis jei į jį įeina tik stalų serviravimas sad.gif Atmetėm šitą restoraną. Laukiu pasiūlymų iš Steak house hazienda, Crown plaza ir Trakų galvė ( nežinau ar ji man patinka bet salės foto labai sužavėjo smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif gal yra naujų atsiliepimų iš šventusių/dalyvavusių La villa Royalle (buvusioj La villa Margis) arba viešbutyje Margis?
Atsakyti
Išsiunčiau labai daugh laišku, jei ką domina galėsiu surašyti gautus pasiūlymus iš varinatų : Stirnių malūnas, Vila alicante, Crowne plaza, Park vila, Steak house hazienda, Tony resort, Dubingių žirgynas, Kairėnų botanikos sodas, Le vivier Trakai, Vilnius grand resort kolkas išssirinkome du: Park Vila ar Kairėnų botaniko sodo restorana Aula.
Gal kas turi naujų atsiliepimų apie juos.
Taip pat gal kas yra šventės Vila Mindoza (Arvydų dvaras)? Aplinka sužavėjo, tačiau negaunu iš jų atsakymų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(amalta @ 2015 11 30, 12:34)
Išsiunčiau labai daugh laišku, jei ką domina galėsiu surašyti gautus pasiūlymus iš varinatų : Stirnių malūnas, Vila alicante, Crowne plaza, Park vila, Steak house hazienda, Tony resort, Dubingių žirgynas, Kairėnų botanikos sodas, Le vivier Trakai, Vilnius grand resort kolkas išssirinkome du: Park Vila ar Kairėnų botaniko sodo restorana Aula.
Gal kas turi naujų atsiliepimų apie juos.
Taip pat gal kas yra šventės Vila Mindoza (Arvydų dvaras)? Aplinka sužavėjo, tačiau negaunu iš jų atsakymų sad.gif


amalta, pasidalinkite atsakymais smile.gif
Atsakyti
Europos parko restoranas:

Dėl kainos sunku pasakyti, nes nežinome kokius patiekalus pasirinksite, kiek laiko truks šventė. Apytiksliai 1 žmogui reikėtų skirti apie 55 Eurus (terasos/salės nuoma, šalti užkandžiai, salotos, karšti patiekalai, saldumynai, gaivieji, karštieji, alkoholiniai gėrimai).

Visi svečiai galės įvažiuoti ir parkuotis nemokamai šalia terasos esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.



Kviečiame atvažiuoti į Europos parką, pamatysite terasą, salę, viską aptarsime, galėsime sudaryti Jūsų šventei meniu.
Kai planuosite atvažiuoti, parašykite, suderinsime laiką.
Šitas man buvo Nr. 1 svajonių vieta, tačiau jau buvo užimtas mūsų pasirinkta diena:(

Vila Alicante:

1 svečiui šalti užkandžiai, salotos, pasitikimo ir alaus, vyno užkandžiai, karštas patiekalas, saldus stalas (vaisiai ir tortas), gaivieji ir karšti gėrimai, puošnūs kėdžių užvalkalai, salės paruošimas (salės nuoma) nuo 40 €,



papildomai alkoholiniai gėrimai ir viršvalandžiai po 23 val. 1 val./45 €,



galutinė kaina 1 asm. ~ 50-60 €.,


Irgi galvojome apie šitą, tačiau apžiūrėjus gyvai hmm didele teritorija kurioje yra pliažas, kitos salės, pirtis, suabejojau kad vasara tikrai bus viskas užimta ir bus didele tikimybe, kad sventė nebus labai privati:(

Stirnių malūnas:

Malonu,kasd domitės mūsu restoranu.

Tokiam svečių skaičiui yar tinkama „Pobuvių“ salė.Kuri talpina 40asm-45asm.

“Krepšelis” 1 asmeniui 35 EUR į tai įeina karštas patiekalas,šalti patiekalai,gaivieji gėrimai,vaisiai, bei 0.5L alkoholinių gėrimų asmeniui. Tortu ir floristika užsakovai pasirūpina patys.

Salės nuoma 600Eur.

Viršvalandžiai nuo 1:00 val. Nakties 60 EUR /val.

Visa kita informacija suteikiama susitikimo metu, pasiūlymas ruošiamas pabendravus su užsakovais,nes mes stengiamės prisitaikyti prie Jūsų noru ir poreikių.
Mūsu yra pilna stalu serviracija,1 kėdės užvalkalas 3eur. Garso įranga pasirūpina muzikantai arba DJ. Pantono nuoma 600EUR.

Kažkaip keistai pasirodė ta salės nuoma, ir dar tokią sumą... atmetem



Crown plaza:

Mūsų sąlygas matote žemiau:
1. Maisto kaina vienam svečiui prasideda nuo 45,00 EUR. Už šią kainą skiriama apie ~0,9 kg. maisto (įskaitant saldumynus (gaminame patys) ir vaisius), meniu derinamas su Jumis atsižvelgiant į visus Jūsų poreikius bei pageidavimus; išklausę pageidavimus, paruošiame preliminarų meniu, kuris kinta pagal Jūsų pageidavimus ir norus.
2. Alkoholinių gėrimų kaina - didmeninė kaina (parduotuvė be akcijos) + 7,50 EUR imant 0,7 l talpą (savų gėrimų atsivežti neleidžiame).
3. Nuo 24:00 val. taikomas 100,00 EUR/val. restorano nuomos mokestis; švęsti (muzika gali groti) galite nors ir iki ryto, nuoma skaičiuojama pagal faktą.
4. Stalų apipavidalinimas (užvalkalai, kaspinai, mini meniu.....) – nuo 75,00 EUR. (gėlės į šią kainą neįskaičiuotos).

Jaunavedžiams dovanojame verslo tipo kambarį.
Svečiams - standartinis dvivietis kambarys su pusryčiais - nuo 65,00 EUR verslo tipo - nuo 80,00 EUR (kaina priklauso nuo užimtumo) (esant poreikiui).
Konkretus pasiūlymas (pagal anksčiau įvardintas sąlygas) ruošiamas pasirašius sutartį ir sumokėjus avansą (300,00 eur.).
Jei mūsų sąlygos Jums yra priimtinos, kviečiame užsukti ir vietoje aptarti galimo pobūvio detales.

Park Vila:

Mūsų restoranas yra labai jaukus, ir erdvus, 40-50 žmonių jis tinka idealiai, tačiau talpina iki 54. Virtuvė yra europietiška, labai skani. Šventės kaina priklauso nuo Jūsų biudžeto, tačiau jis turėtų būti ne mažesnis kaip 60 Eur vienam asmeniui. Kaina priklauso nuo pasirinkto meniu maisto ir gėrimų bei kitų smulkmenų. Esant pakankamam žmonių kiekiui (nuo 35 žm.) mes nemokamai suteikiame ne tik restorano didelę salę, o viso restorano patalpas (didžioji salė, mažoji, terasa ir pan.), todėl Jūsų šventė bus visiškai uždara ir erdvi. Svečius galime susodinti prie vieno bendro arba atskirų apvalių staliukų. Turime ir puikių tortų pasiūlymų, tortas, kaip ir alkoholis perkamas tik iš mūsų



Viršvalandžiai po 00 val. kainuoja 58 Eur/val. Šventė gali tęstis iki 2 val nakties. Nuomos mokesčio už sales įprastai nėra, nebent žmonių kiekis būtų labai mažas.



Maloniai kviečiame Jus atvykti pas mus į susitikimą, kur galėsite apžiūrėti restorano salę. Norėdami susipažinti su meniu, detaliau aptarti Jūsų šventes kainą ir visas smulkmenas turėtumėte susitikti su mūsų vadovu. Mūsų restoranas įsikūręs ypatingai gražioje vietoje, gamtos apsuptyje, mūsų virėjai ir patiekalai yra ypač aukšto lygio. Jeigu jums patiks, siūlome nedelsti ir rezervuoti įnešant avansą (250 Eur), kadangi rezervacijų gauname daug ir po kurio laiko Jūsų išsirinkta data jau gali būti užimta. Mes dirbame visą parą, todėl atvykti pažiūrėti patalpų galite bet kada.

Stalų papuošimas ir serviravimas įeina į kainą. Kėdžių papuošimas užvalkalais kainuoja papildomai 3 EUR žmogui.


Dubingių žirgynas:


Malonu, kad susidomėjote mūsų restoranu.
Vasaros metu galime pasiūlyti kelis variantus:
- šventę prieplaukoje lauke;(nuoma 3-4 valandos- 1000,00 eur.; visai dienai 2500,00 eur.)
- terasoje(nuoma (1000,00 eur.);
- ir pačiame restorane (nuoma 1000,00 eur.).
Galime pasiūlyti papildomų paslaugų:
- pasivažinėjimą vestuvine karieta 1h 98,00 eur.
- žirgo nuoma fotosesijai 90,00 eur.

Le vivier Trakai

Dėkojame Jums už suteiktą mums galimybę pasiūlyti savo paslaugas Jūsų šventei. Džiaugiamės, kad svarbiausioms Jūsų šventėms domitės restoranu „Le Vivier Trakai".
Tai puiki vieta vestuvėms, tiek viduje, tiek terasoje su nuostabiu vaizdu į Trakų pilį.
Restorano nuomos kainas rasite pasiūlyme, į kainą įskaičiuota restorano nuoma nuo 16:00 val. iki 02:00 val.
Šventinės vakarienės kaina asm. nuo 35 Eur. (1 karštas patiekalas ir 860 gr. šaltų užkandžių asmeniui).

Atsižvelgdami į išsakytus pageidavimus, paruošėme Jums preliminarų pasiūlymą 35 asm. tam, kad galėtumėte įvertinti renginio sąmatą ir susipažinti su kainomis. Žinodami daugiau informacijos galėsime paruošti išsamesnį pasiūlymą.
Su malonumu pasirūpinsime smulkiausiomis Jūsų šventės detalėmis, jos išskirtinumu, bei gardžiomis vaišėmis. Esame lankstūs ir jeigu pasiūlymas Jums ne visai tinka, būtinai informuokite, įvertinsim galimybes, kad atitikti Jūsų poreikius.

Apvalau stalo klubas Trakai :

abai malonu, kad domitės mūsų svetingumo paslaugomis ir vieną gražiausių savo švenčių svarstote patikėti mums.



Jūsų nurodytai datai ir planuojamam svečių skaičiui galime pasiūlyti:

Restorano salę: http://www.asklubas....storanas-2.html

BONA Lounge salę: http://www.asklubas....ona-lounge.html

Angliško stiliaus Bibliotekos salę: http://www.asklubas....biblioteka.html



Mūsų salėms nuomos mokestis netaikomas. Uždarant salę privačiai šventei, svečiai įsipareigoja, maistui bei gėrimams išleisti nustatytą minimalią sumą – uždarymo biudžetą.

Restorano salės uždarymo biudžetas šeštadieniais – 2320 €.

Jei privačiai pageidaujate ir lauko terasos, uždarymo biudžetas papildomai yra –šeštadieniais – 870 €.

BONA Lounge salės uždarymo biudžetas šeštadieniais – 2320 €.

Jei privačiai pageidaujate ir lauko terasos, uždarymo biudžetas papildomai šeštadieniais – 2030 €.

Angliško stiliaus Bibliotekos salės uždarymo biudžetas šeštadieniais – 1015 €



Plaustas ant Galvės ežero yra vienintelė mūsų erdvė, turinti nuomos mokestį – 430 € / 3val. Papildoma valandos kaina yra 105 € / 1 val.

Visas užsakytas maistas bei gėrimai pateikimui plauste yra skaičiuojami papildomai ir į nuomos kainą neįeina.

Rezervaciją būtina patvirtinti avansu, iš karto, kai tvirtai apsispręsite švęsti pas mus, tačiau ne vėliau nei likus 30 d iki šventės datos. Avanso suma – 50% uždarymo biudžeto sumos.


Forum palace Tereza:


Bendra informacija:
Tam, kad uždaryti visą restoraną bendra sumata turi buti 3000 eu., jeigu Jums užtektu tik dalies (galime atitverti su širmomis) kaina asmeniu yra nuo 55 eu (priklausomai nuo pasirinkto maisto ir gėrimų). Į kainą ieina svečių pasitikimas, šaltas užkandis, karštas patiekalas, furšetinis stalas, saldus stalas, gaivieji bei alkoholiniai gėrimai. Papildomos išlaidos : viršvalandžiai po 02val – 73 eu., stalų papuošimas bei kedžių užvalkalų nuoma.

Trakų galvė:
Labai malonu kad domitės mūsų restoranu..
Štai mūsų paslaigų kainos.
Maistui rėiktų skirti nuo 32 eurų svečiui.Į šią kainą įeina 13-15 rūšių šaltųjų patiekalų ir vienas karštas patiekalas.
Gaiviuosius gėrimus rėikia imti iš mūsų.Akoholinius gėrimus ( išskyrus alų ) galima atsinešti savo.
Salės nuoma iki 23 val. 250 eurų ,po 23 val. 26 eurai už kiakvieną pap. valandą.Saldų stalą galite atsivežt savo.
Rezervacijos mokestis yra 250 euru.
Laisvos dienos rugpjūčio mėn. penktadieniai 5 ,12, 19, 26 ir šeštadieniai 6,13,
20 diena yra laisva tik didžioji salė.
Dėl išsamesnės informacijos galit kreiptis tel. 861857191

Steak house hazienda

Pas mus nuomos mokesčio nėra, Jūs mokate už tai, ką užsakote šventės metu. Yra terasa. Yra galimi įvairūs variantai sedimai vakarienei / furšetui / santuokos ceremonijai / sveikinimų priėmimui po ceremonijos. Kiekvienas meniu pasiūlymas yra derinamas individualiai.

Preliminariai vestuvių vakarienės kaina būna 35-50 Eur svečiui, priklausomai nuo Jūsų pageidavimų. Pridedu Jums mūsų turimus meniu bei kelias nuotraukas.

Alkoholiniai gėrimai būtų tik iš mūsų. Tortas gali būti Jūsų užsakomas pas kitus tiekėjus.

Restorano apatinė erdvė yra dalinai perskirta, vienoje pusėje talpiname iki 33-35 svečių (3stalai), kitoje vienas bendras stalas iki 22 svečių.

Restoranas dirba iki 24:00val, vėliau yra skaičiuojami viršvalandžiai - 60Eur/val.

Galime rekomenduoti floristus, šventės dekoratorius, planuotojus, koordinatorius, DJ, su kuriais mes bendradarbiaujame ir galime pasitikėti.


gal kam bus naudnga smile.gif
Papildyta:
Tony resort ir villon atsiunte atskirai (neišeina cia patalpint jei kam idomu raštu AŽ el.paštą atsiusiu)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal turit kokių pasiūlymų kur jaukiai būtų galima paminėti vestuvių dieną su maždaug 10 svečių? tokių mažų salių nedaug kas turi, bet gal žinot kur būtų kažkokia atitverta atskira erdvė (pvz, kaip didžiojoj Kinijoj) bet į kiniečius per vestuves kažkaip nesinori eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuž @ 2015 12 21, 16:05)
Sveikos smile.gif
gal turit kokių pasiūlymų kur jaukiai būtų galima paminėti vestuvių dieną su maždaug 10 svečių? tokių mažų salių nedaug kas turi, bet gal žinot kur būtų kažkokia atitverta atskira erdvė (pvz, kaip didžiojoj Kinijoj) bet į kiniečius per vestuves kažkaip nesinori eiti biggrin.gif

Belmonte yra tokia maža salytė apvali, arba restorane Vingriai, jei kalbate apie Vilniaus miestą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuž @ 2015 12 21, 16:05)
Sveikos smile.gif
gal turit kokių pasiūlymų kur jaukiai būtų galima paminėti vestuvių dieną su maždaug 10 svečių? tokių mažų salių nedaug kas turi, bet gal žinot kur būtų kažkokia atitverta atskira erdvė (pvz, kaip didžiojoj Kinijoj) bet į kiniečius per vestuves kažkaip nesinori eiti biggrin.gif

As Jusu vietoje perziureciau viesbuciu sales, visai jaukiu galima rasti, nedideliu. Is restoranu tai gal salvete city, zinau kad sky baras gali atskirti tam tikra erdve. Dar toks italu restoranas prie pirkliu namu gedimino pr ( pamirsau pav. Beveik ant pacio kampo) Turi labai jaukia sale, vusiskai atskira su graziu interjeru.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 12 21, 19:53)
Belmonte yra tokia maža salytė apvali, arba restorane Vingriai, jei kalbate apie Vilniaus miestą  4u.gif


Oj Belmontą tai atmetu iš karto, nes paskutiniu metu pas juos su maistu visiškai prastai... o dėl Vingrių reikės pasidomėti, ačiū smile.gif

Papildyta:
QUOTE(amalta @ 2015 12 21, 23:08)
As Jusu vietoje perziureciau viesbuciu sales, visai jaukiu galima rasti, nedideliu. Is restoranu tai gal salvete city, zinau kad sky baras gali atskirti tam tikra erdve. Dar toks italu restoranas prie pirkliu namu gedimino pr ( pamirsau pav. Beveik ant pacio kampo) Turi labai jaukia sale, vusiskai atskira su graziu interjeru.


Apie Salvete city girdėjau gerų atsiliepimų, ačiū smile.gif
Atsakyti
Laba! bigsmile.gif O mes išsirinkome Stirnių Malūną. Visų pirma, pavalgėm ten ir maistas pasirodė labai skanus. Žavi salė su vaizdu į ežerą ir ta terasa tokia nuostabi čia pat. Pažįstami ten šventė praeitąmet ir liko lb patenkinti su 42 žmonėm, pas mus bus 45. Salės nuoma - gal ir bauginanti kaina, bet bendra sąmata šventes tikrai iš aplink Trakus esančių vietų (ypač tokių kaip Tony Resort ir jų kosminės kainos) nėra tokia jau didelė.

Dar dėl Vila Alicante galiu parašyt, ten teko draugų vestuvėse būti liepos mėn. Šiaip tai privatumo pilnai pakako, gal dieną kol buvo saulės ir buvo keli žmonės pliaže, bet jis gan toli nuo salės ir niekas net nekreipė į tai dėmesio. Labai patiko salė, aplinka.


QUOTE(amalta @ 2015 11 16, 23:55)
Karvio dvaras tikrai ne kartą minimas temoje, gal iš tiesų jis toks nuostabus bet... planuojame šventę vienam vakarui, o Karvio dvare tada gaunasi nelabai adekvati kaina smile.gif Gal kas turi naujų (nes SM randu tik 2010 m.) atsiliepimų apie šventę Stirnių malūne  ar Crowne plaza?  o gal verčiau pakeisti vestuvių datą, taip įstrigo tas Europos parkas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 12 22, 17:42)
Laba!  bigsmile.gif  O mes išsirinkome Stirnių Malūną. Visų pirma, pavalgėm ten ir maistas pasirodė labai skanus. Žavi salė su vaizdu į ežerą ir ta terasa tokia nuostabi čia pat. Pažįstami ten šventė praeitąmet ir liko lb patenkinti su 42 žmonėm, pas mus bus 45. Salės nuoma - gal ir bauginanti kaina, bet bendra sąmata šventes tikrai iš aplink Trakus esančių vietų (ypač tokių kaip Tony Resort ir jų kosminės kainos) nėra tokia jau didelė.

Dar dėl Vila Alicante galiu parašyt, ten teko draugų vestuvėse būti liepos mėn. Šiaip tai privatumo pilnai pakako, gal dieną kol buvo saulės ir buvo keli žmonės pliaže, bet jis gan toli nuo salės ir niekas net nekreipė į tai dėmesio. Labai patiko salė, aplinka.

Smagu, smile.gif
Mes pasirinkome Kairėnų botanikos sodo restoraną. smile.gif
Atsakyti