Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

Vestuvinės saldžios kompozicijos dar nepasibaigė - šį kartą manyčiau jau priešpaskutinė šiais metais su mielais balandžiukais ir skaniais Ferrero Rosher saldainiais wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nagi nagi, kas čia vyksta? Vienas važiavo su traukiniu, kitas plaukė- rezultate vestuvių puokštė mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, Aruna, smagu vis rasti tavo istorijų thumbup.gif

---
Vestuvių sezoną skelbiu baigtą štai tokia kompozicija :
user posted image
Atsakyti
Kalėdinė eglutė iš saldainių, mano nuomone, žymiai įdomiau nei gyva žaliaskarė, nes visų pirma jos niekada nenubyrės, nebent to panorėtumėt Jūs, kvepės saldainiais ir džiugins į namus užsukusius svečius . Kiekvienos aukštis net 80cm, vienai sunaudojama apie 2kg saldainių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Žiema jau visai ant nosies, o mano namuose tikras pavasaris! Turiu vieną laisvą saldainių kompoziciją, su Ferrero Rosher saldainiais. Nuotraukoje kairėje, ją dar galima ir pakabinti (yra speciali kilpelė)

user posted image
Atsakyti
Skelbiu Kalėdinį sezoną atidarytu! Pristatau naujas saldžias dovanėles. Tai saldainių medis su 3 rūšių saldainiais, apipiltas kalėdinėm dekoracijom ir dirbtinėm eglės šakelėm, puokštė bei pasaga - ateinančių arklio metų simbolis smile.gif
Visi šiuo metu laisvi , o netrukus įkelsiu ir detalesnius aprašymus.

user posted image
Atsakyti
Laisva kompozicija su Ferrero Rosher saldainiais - gal kas einant savaitgalį į gimtadienį ir vietoje gyvų gėlių, norėtumėt padovanoti saldainines?
user posted image
Atsakyti
Pasirūpinkite Kalėdinėm dovanom iš anksto - turiu laisvą kalėdinį medį su Ferrero Rosher, Arfa bei Pergalės Cherry saldainiais. Apipiltas Kalėdinėm dekoracijom, spygliukų nemetančiom eglės šakelėm, gali būti puiki dovana ar šventinė dekoracija
Aukštis apie 50cm. smile.gif
user posted image

Atsakyti
Tęsiam pasiruošimą Kalėdoms
Šiandien Kalėdinė puokštė, kurioje sukomponuoti skanūs trijų rūšių saldainiai, įvairios Kalėdinės dekoracijos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Artėjantys metai - Arklio, todėl pasagų šiemet mano namuose užderėjo ne viena ir ne dvi! Visos puoštos Kalėdinėm dekoracijom, su skaniom šokoladinėm monetom (19vnt) bei Roshen elegance šokoladu (200g pagal poreikį juodu ar pienišku)

user posted image
Atsakyti
Radau nerealius Kalėdinius puodelius su linksmais elniais ir pritaikiau juos tokiom eglutėm. Kiekvienam puodelyje dar ir po gerą saują šokoladinių saldainių bei po saldžią lazdelę smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šiemet mano namuose svečiavosi ir pernai visų pamėgti Kalėdiniai žaisliukai su įvairių saldainių asorti viduje smile.gif
user posted image
Atsakyti