Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

labai grazu wub.gif wub.gif
domina kainos
user posted image
Atsakyti
Dėkui, laumir 4u.gif tačiau iki Naujų metų jau užsakymų nebepriimu verysad.gif

---
Barbė-fėja su saldainių sijonu mažai mergaitei dovanų
user posted image
Atsakyti
Arklių šiemet pakausčiau ne vieną smile.gif)) paskutinė partija pasagėlių, kaustytų šokoladinėm monetom iškeliauja po eglutėmis. Vidurinioji - gi dar su saldainių asorti pagrindo viduje smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šių metų saldaininės eglutės newyear.gif didžioji ~80cm aukščio
user posted image
Atsakyti
Balalaika. susisiekit su manim - neleidžia išsiųsti žinutės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visus mano namučių lankytojus su Naujais metais!
Prie Naujametinio stalo smagu prisiminti praėjusius metus, kokie jie buvo, kas įvyko. Aš irgi vakar peržiūrinėjau savo praėjusių metų darbų nuotraukas. Jų tiek daug, kad net sunku buvo atrinkti...Iš tiesų net negalėčiau išrinkti to pačio pačiausio, nes jie visi savaip įdomūs, unikalūs ir buvo sukurti išskirtinėm progom - Jūsų šventėms smile.gif Laimingų ir sėmingų Jums Naujų metų, o aš pamažu kimbu į naujus darbus thumbup.gif
user posted image
Primenu, kad mano darbus galite apžiūrėti facebooke https://www.facebook...aldainiumedziai 4u.gif
Atsakyti
Samtis milžinas iš mini griliažo saldainių, kurių sunaudojau net 1,2kg, aukštis beveik 50cm. Kuri šeimininkė tokio nenorėtų smile.gif))
user posted image
Atsakyti
Motociklas iš saldainių jų gerbėjui
user posted image
Atsakyti
Pastelinių spalvų skėtukas su saldaininėm rožėm wub.gif

user posted image
Atsakyti
Dvi gėlių kompozicijos su Ferrero Rosher saldainiais - puikus būdas pasveikinti savo artimą, o suvalgius saldainius, vazonėlis liks gėlytei pasodinti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pratrepsejo zirgai barstydami pasagas po eglemis. biggrin.gif

O simet, tai net nezinau ka daryt. Su skeciu ir samciu ant motociklo lekt laukais???? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir vėl Arūna su pasakom užsukai thumbup.gif smaguma thumbup.gif Jau laukiu kiekvieną kartą thumbup.gif

---

O mes savaitgalį buvom gimtadienyje, turbūt numanot, kad vietoje gyvų gėlių dovanojom saldainines. Kiekviename rožės žiede slepiasi po Ferrero Rosher saldainį, o jų viso 30vnt. Galiu padaryti bet kokį skaičių žiedų smile.gif

user posted image
Atsakyti