Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(Solemn still @ 2014 03 09, 10:21)
Ar buvote pas leopolda malinauska, kokia kaina, ir svarbiausiai-ar patenkintos ar "pataike" situacija teisingai apibudino, dabarti, ar pildosi pranasystes.

Buvau pas Malinauska rugsejo pabaigoj. Paeme 100lt. Na, zmogus idomus, issilavines, prabuvau gal apie 1,5 val. Ejau su konkrecia problema, tad gilinosi tik i ja. Visko pats isklausineja, nei apie praeiti nei apie dabarti nieko nesake.Siaip daugiau pasijutau kaip psichologo kabinete, nei kaip pas bureja. Daug snekejo tiesiog, tiesa, tam kartui nuramino. Ateities spejimu is vis daug nebuvo, vos keli niunsai, bet ir tie neissipilde. Rekomenduociau eiti pas ji toms, kurioms reikia idomaus pokalbio su taro prieskoniu. Kaip pas bureja - daugiau neeiciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqile: 09 kovo 2014 - 17:19
QUOTE(overloaded @ 2014 02 21, 12:48)
numerologija+burimas

norejau pasiklausti apie Stanislova, ar jis bent uzdavus klausyma lietuviskai supranta apie ka kalbama? mat ka kalba rusiskai suprantu tik sunkiai pasneketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2014 03 09, 18:18)
Buvau pas Malinauska rugsejo pabaigoj. Paeme 100lt. Na, zmogus idomus, issilavines, prabuvau gal apie 1,5 val. Ejau su konkrecia problema, tad gilinosi tik i ja. Visko pats isklausineja, nei apie praeiti nei apie dabarti nieko nesake.Siaip daugiau pasijutau kaip psichologo kabinete, nei kaip pas bureja. Daug snekejo tiesiog, tiesa, tam kartui nuramino. Ateities spejimu is vis daug nebuvo, vos keli niunsai, bet ir  tie neissipilde. Rekomenduociau eiti pas ji toms, kurioms reikia idomaus pokalbio su taro prieskoniu. Kaip pas bureja - daugiau neeiciau.

Aciu kad atsiliepete ir pasidalinote patirtimi 4u.gif
Atsakyti
vergina gal paskelbtumete kontaktus tuos nuo nužiūrėjimo. Labai reikia ir kokia kaina ima. aciū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gdaaa: 13 kovo 2014 - 07:28
QUOTE(Awarded @ 2014 03 02, 13:46)
Ieskau kontaktu burejos is lvovo g.  Buvau pas ja pries pora metu,bet nebeturiu kontaktu .Aciu 4u.gif

http://imones.balsas...120035814-15599
Papildyta:
QUOTE(Nerandanti @ 2014 03 03, 01:19)
Lankiausi pas Jadvygą lapkričio mėnesį. Apie dabartinę situaciją nemažai nušnekėjo pro šalį, tik kai ką pataikė. Tai, kas turėjo išsipildyti per mėnesį - iki šiol neįvyko. Būčiau kaip ir nusivylusi galutinai, bet, kas keisčiausia, apie kitą žmogų pagal foto (taip pat mesdama kortas) papasakojo viską tiksliai. unsure.gif Taip ir likau nesupratusi... gal aš pati jai neleidau "nuskaityti informacijos" g.gif.  Jei kas nors esate buvę pas ją anksčiau, gal pasidalintumėt, kaip pildosi jos prognozės (taip pat ir laiko atžvilgiu) 4u.gif

nesipildo visiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2013 10 15, 15:58)
Bandziau viena karta su Jadvyga susisiekti ir buvau nemaloniai sokiruota pokalbio telefonu.Nenoreciau daugiau kalbeti su ja.Buvau pas Elena Baltupiuose,labai patiko.Pas ja nemaza eile,dirba siuolaikiskai.Save vadina tarologe,ne bureja,tel.65098077.Nebloga bureja Sveta is Pasilaiciu,tik ji buria paprastom kortom ir kartais paskuba nes pas ja irgi nemazai zmoniu,tel.867273561

Labas! Sakyk o kiek Lena ima? 4u.gif smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joojoo @ 2014 03 22, 16:36)
Labas! Sakyk o kiek Lena ima?  4u.gif  smile.gif  rolleyes.gif

Elena dirba 1-1,5 val.Kaina 100 litu
Atsakyti
Esu buvus pries daugeli metu beveik pas visas sias burejas pries gerus 6-7 metus,kai mano gyvenime buvo sunkus periodas ir lankiausi pas visas is eiles.Buvau pas Sveta is pasilaiciu,pas Virginija kur mintinai sneka,taipogi pas Vaiva nulupo kosmosus kiek atsimenu,Jadvyga isvis niekas neistrigo,nieko nepasake,ir pas Sergeju ir Liuba is GRIgiskiu tt,ir Kaune pas daugeli buvau,ir Lentvari,ir Ukmergej...ir ka as jums galeciau pasakyti po tiek metu nei viena nieko nepasake biggrin.gif Galbut Silvija si bei ta, labai maza procenta nuspejo.Veliau vaziuodavau pas Vida is pasilaiciu ,tai ji vieneintele kaip ir minejau senosiose temose nusakydavo situacija ir kaip ja spresti ,ir kas manes laukia vienu ar kitu atveju,tikrai galeciau rekomenduoti.Bet paciai labai idomu butu pasiburti pas tokia kaip ekstrasense ar kazkas tai tokio,gal kas zinote ka nors?Galima butu ir uz VIlniaus ribu ax.gif
Atsakyti
Sveiki, o Galina kalba lietuviškai ?
Atsakyti
QUOTE(Angelinna @ 2014 03 27, 16:23)
Esu buvus pries daugeli metu beveik pas visas sias burejas pries gerus 6-7 metus,kai mano gyvenime buvo sunkus periodas ir lankiausi pas visas is eiles.Buvau pas Sveta is pasilaiciu,pas Virginija kur mintinai sneka,taipogi pas Vaiva nulupo kosmosus kiek atsimenu,Jadvyga isvis niekas neistrigo,nieko nepasake,ir pas Sergeju ir Liuba is GRIgiskiu tt,ir Kaune pas daugeli buvau,ir Lentvari,ir Ukmergej...

O pas Stanislovą nebuvote? Man būtų smalsu pas jį nueiti, gal dar kas atsiliepimų parašys... ax.gif
Bet paciai labai idomu butu pasiburti pas tokia kaip ekstrasense ar kazkas tai tokio,gal kas zinote ka nors?Galima butu ir uz VIlniaus ribu ax.gif

Gal pabandykit pas Vl.Azanovą?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 03 27, 15:59)
O pas Stanislovą nebuvote? Man būtų smalsu pas jį nueiti, gal dar kas atsiliepimų parašys...  ax.gif
Gal pabandykit pas Vl.Azanovą?

Kalbant apie Azanova. Mano teta pas ji lankesi gal pries puse metu del vyro ir jis jai pasake, kad visos jos problemos yra susijusios su karma, ir kad jai teks kenteti visa gyvenima, tai uzsidepresavo dar labiau. Po jo dar ejo ir pas Galina, ir pas Elena. Pasakojo, kad Galina jau kiek jautresne buvo wink.gif, o Elena issamiai ir tiksliai nusake kelius, kaip is tokios situacijos iseiti, ir tie patarimai pradejo pildytis jau po keliu menesiu. Nusiramino, pradejo blaiviai ziureti i situacija. Tai ruosiuosi eiti ir as smile.gif Nesu nusiteikusi pries Azanova, bet manau, kad reiketu atsargiau vertinti garsias pasvardes. O gal tiesiog nebuvo rasta priejimo vienas prie kito.
Atsakyti
QUOTE(aguona09 @ 2013 10 14, 13:15)
Mergaites, pasidalinkyte prašau Vilijos Lobačiuvienės kontaktais, kas turite. Labai ieškau!

parasyk asmenine zinute
Atsakyti